.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Само ще си развалите приятелството..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Явно няма да получа отговора, който търсих....
    Питаш конкретен въпроси и искаш да чуеш точно определено мнение от всички?

Драги много заблудена представа имаш. Допусни поне за момент че това коетоискаш да чуеш и в което искаш да те подкрепят не е правилно и ще направиш най-голямото чудо на земята.

А щом повече от половината отговори съдържат една исъща идея(изразена по различен начин) съгласи се че не можеш да ниопределиш като неразбиращи. Явно не си обяснил достатъчно добре, това което се случва стеб и на базата на товаче пропускаме определени факти, вадим заключения които са непълни.

Ясно ми е че няма да ме разбереш и да осмислиш всичко това. Но някой, който попадне на темата със сигурност ще го направи

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Явно няма да получа отговора, който търсих....
    Питаш конкретен въпроси и искаш да чуеш точно определено мнение от всички?

Драги много заблудена представа имаш. Допусни поне за момент че това коетоискаш да чуеш и в което искаш да те подкрепят не е правилно и ще направиш най-голямото чудо на земята.

А щом повече от половината отговори съдържат една исъща идея(изразена по различен начин) съгласи се че не можеш да ниопределиш като неразбиращи. Явно не си обяснил достатъчно добре, това което се случва стеб и на базата на товаче пропускаме определени факти, вадим заключения които са непълни.

Ясно ми е че няма да ме разбереш и да осмислиш всичко това. Но някой, който попадне на темата със сигурност ще го направи
    зъл гадняр такъв как говориш но горкото момче само...в крайна сметка остави го да си строши главата,а като зарастне раната ако проумее къде е допуснал грешка той печели от цялата история...
    по темата-смятам,че си супер силно привързан и благодарен на момичето,че е било до теб в тоя труден период и някак си наслоил върху приятелските чувства илюзорна представа за друг вид обич,което и сега така те обърква.
    изчакай-изясни си нещата и ако наистина е било илюзия с времето ще мине..ако пък си останат нещата същите и сподели-най-много да те резне деликатно момичето

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз хубаво ще гооставя даси троши тиквата. Ама въпроса е да му покажа къде бърка,и защо ЩЕ си строши тиквата. Щото след като зарасте раната, той пак няма да знае защо не е успял и пак ще пробва по същия наичн, и пак ще си я троши. Накрая ще има отчаяние и разни грозни епитети за момичетата. А всичко това се случва, защото за момента нашия герой не вижда друг път за действие.

Нека покажем че има по добър и по продуктивен път. Ако не поеме по него - това е бил отново личен избор въпреки обстоятелствата. И пак ще си строши тиквата. Което вече говори за причината

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Помогни си сам и Господ ще ти помогне Нали знаеш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи й
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Срам ви е от чувствата ви,а това е най-чистото нещо...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Кажи и :
    Виж,съжелявам ако не мислиш и ти така като мен ,но искам само да ме изслушаш!
    От доста време мисля да ти кажа ,че те обичам супер много!
    Страшно добро,мило,красиво и сърдечно момиче си!
    И не искам да си разваляме отношенията,ако не ме харесваш просто ми кажи.Аз просто искам да знаеш всичко това,защото ако не ти го бях казал щеше да ме мъчи съвеста,че не съм успял!
    Просто наистина искам да знаеш,че с удоволствие бих прекарал цялото си време с теб!

Град
    Антиохия
    Според мен няма да стане нищо от това , но пък има много изключения . Според мен трябва да пробваш , ако стане нещо ще стане , в противен случай гледай да не си развалите приятелството . Тактика трябва . Любовта е една мини война .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Град
    София
    поговори открито с нея обясни и какво чустваш ако тя ти каже че си и просто приятел и сте до тук тогава си останете просто приятели и продължи напред

Успех!!!

Град
    бълХаристан

Re: Объркан съм... помогнете ми ... моля ви!

Здравейте,
    Наистина незнам дали точно вие можете да ми помогнете... Но ако наистина можете... Опитайте ... Много ви моля...
    Най - добрата ми приятелка... е една ангелче... С нея не мога да говоря по скайп... на за щастие на това мога да и кажа всичко в очите... Проблема е, че минах през толкова объркан период... и тя ме познава най - добре... и въпреки всичко ... не мога просто да и кажа, че я обичам ей така... Наистина я обичам... Не ми е давала повод да си мисля, че ме харесва или обича... Дали да и споделя чуствата си... незнам.. тя е няква сладка... супер мислене има... де да я знам... много ме превлича... Знам, че шанс с нея нямам... и ... незнам просто как да и го обесня това пусто чуство... мога да си я отвлека на саме и да побъбрим.... но .... Какво да й кажа... И нямам шанс с нея... няква помощ? ....
    дай и скайпа аз ще и кажа не бе сериозно, нема да си правя ташак я!
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Няма скайп Ех аз ви разбрах к'во ми говорите ... не съм глупав.... но съм много объркан... и искам нещо супер сгормирано... а аз не мога да обесня как се чуствам.... Когато съм с нея... сме стигали толкова близко... но нищо не е ставало... Не и давам зор... Тя си има глава на раменете и сърце в гърдите.... да харесва/обича когото си иска... Но аз имам няк'ви чуства към нея...
    It's too late...

Град
    Hueco Mundo
    Няма скайп Ех аз ви разбрах к'во ми говорите ... не съм глупав.... но съм много объркан... и искам нещо супер сгормирано... а аз не мога да обесня как се чуствам.... Когато съм с нея... сме стигали толкова близко... но нищо не е ставало... Не и давам зор... Тя си има глава на раменете и сърце в гърдите.... да харесва/обича когото си иска... Но аз имам няк'ви чуства към нея...
    Не е ставало... питай се защо.

Покажи й, че искаш да си с нея.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    O YeAh !!!
    правя си мнения
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Защото се вижда, че не ме харесва....
    It's too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си