Искам да споделя моят проблем, а той е свързан с моя приятел с който ходя вече от 3 месеца. Аз съм момиче на 16 години а той е на 19 и преди няколко дена спах с него и ми беше за 1 път. Но оттогава нещата се обтегнаха, защото родителите ми не го харесват за мой приятел (разбрах го точно след като вече бяхме спали) (защото не е от момчетата с най-добра репутация) но аз го харесвам наистина.
2 дена след това му казах, че нашите не го харесват за мой приятел и на него му стана супер гадно и го разбирам и той каза че по-добре ще е да скъсаме и да не продължаваме защото няма смисъл, но немога да го оставя и след случилото се вече... Казах му че ще говоря с нашите защото не мога без него, какъвто и да е аз го харесвам и дори може би е повече от харесване . Говорих с мама и тя ми каза че съм умно момиче и да се вразумявам казах й че го харесвам много и ми е много трудно да го оставя, мислих че след като й обясних вече е разбрала и се е съгласила с това, но не отново дойде и ми каза че много се притеснява за мене и че има други момчета, но той не бил за мен. Много ми е трудно да го оставя, защото го обичам , приятно ми е с него и от няколко нощи сън не ми дава това. Не знам дали съжалявам че толкова избързах и легнах с него, сега щеше да ми е по лесно, но е късно. Не знам какво да правя, как да му кажа, а после как ще го преодолея. И не знам ако мама разбере че съм спала с него какво ще стане, страх ме е. Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото ми е много трудно.