- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто сън
сънувате ли половинката
и този сън не ви ли се струва реалност и искате ли да заспите и да сънувате вечно тази реалност и да сте щастливи в една илюзия
но истина за ума ви
пп
дано сте ме разбрали
пп2 не се извинявам за тъпата тема
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да..![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Сънувам го от време на време, но го сънувах по-често, когато бяхме разделени.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да обожавам такива сънища (h)
Събувам го, но много рядко се случва съня да е някакъв супер як, за да не искам да се събуждам ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ДА![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
кого събувашПървоначално написано от Hilary_
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Сънищата са скрити желания!
П.П - Да , сънувам я , но рядко съня е някакъв хубав .... за да не искам да се събужам ... ама пак радва .....![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Не сме заедно. Но често сънувам момчето, към което имам чувства. Мразя такива сънища, защото като се събудя осъзнавам, че това не е било реалност и ме боли още повече.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
oпааа малко грешка ..Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
сънуВам*
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сънувам го когато не съм го виждала известно време. И обикновено не искам да се събуждам![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да,точно това искам. . .Първоначално написано от haritov
tAke a dIrty pIcture![]()