.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Посъветвайте ме, моля ви

Искам да споделя моят проблем, а той е свързан с моя приятел с който ходя вече от 3 месеца. Аз съм момиче на 16 години а той е на 19 и преди няколко дена спах с него и ми беше за 1 път. Но оттогава нещата се обтегнаха, защото родителите ми не го харесват за мой приятел (разбрах го точно след като вече бяхме спали) (защото не е от момчетата с най-добра репутация) но аз го харесвам наистина.
    2 дена след това му казах, че нашите не го харесват за мой приятел и на него му стана супер гадно и го разбирам и той каза че по-добре ще е да скъсаме и да не продължаваме защото няма смисъл, но немога да го оставя и след случилото се вече... Казах му че ще говоря с нашите защото не мога без него, какъвто и да е аз го харесвам и дори може би е повече от харесване . Говорих с мама и тя ми каза че съм умно момиче и да се вразумявам казах й че го харесвам много и ми е много трудно да го оставя, мислих че след като й обясних вече е разбрала и се е съгласила с това, но не отново дойде и ми каза че много се притеснява за мене и че има други момчета, но той не бил за мен. Много ми е трудно да го оставя, защото го обичам , приятно ми е с него и от няколко нощи сън не ми дава това. Не знам дали съжалявам че толкова избързах и легнах с него, сега щеше да ми е по лесно, но е късно. Не знам какво да правя, как да му кажа, а после как ще го преодолея. И не знам ако мама разбере че съм спала с него какво ще стане, страх ме е. Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото ми е много трудно.

Не се отказвай от него....
    It's too late...

Не го оставяй. Вашите ще омекнат рано или късно!

1. Щом си достатъчно голяма, за да правиш секс, значи си достатъчно голяма да поемаш отговорността си след това.
    2. На всяко второ изречение чета как ти бил първия. За теб не е важно, че сте се обичали, че заедно, а че ти бил първия. И ние кво да направим? Светът не свършва с него.
    3. На 16 с акъл като на 12. Плачевно е положението.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Не го оставяй. Вашите ще омекнат рано или късно!

Напълно съм съгласна с mArMaLaDkA. Не остаявай решението ти да се повлияе от това, че той ти е първият. Нито пък от мнението на майка ти. Предполага се, че на 16 си достатъчно голяма и отговорна, за да прецениш с кого да бъдеш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    1. Щом си достатъчно голяма, за да правиш секс, значи си достатъчно голяма да поемаш отговорността си след това.
    2. На всяко второ изречение чета как ти бил първия. За теб не е важно, че сте се обичали, че заедно, а че ти бил първия. И ние кво да направим? Светът не свършва с него.
    3. На 16 с акъл като на 12. Плачевно е положението.

Кефиш Съгласен съм с теб иначе

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    обичали се те дренки
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Sozopol
    Не се отказвай от него майкати и бащати ще те разберат ако държат на теб
    ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !

Не съм писала тук за да ме критикувате,а да ми помогнете ако можете, но явно няма да стане и вие сте толкова опитни колкото и аз. Разбира се че е важно за мен че е първото момче на което съм се отдала и няма как да не ми пука, именно за това ми е трудно,защото съм се превързала към него. И mArMaLaDkA.. не ме познаваш за да казваш какъв ми е акъла ..вярно света не свършва с него, но как би се почусвала на мое място, и може да не си толкова заядлива... няма какво да говоря повече.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: Посъветвайте ме, моля ви

Цитирай Първоначално написано от babylishh
    много ме боли
    А отдолу боли ли те дет те е напъвал бзк се ве ае ако знае6 преди десетилетия хората са си крали моми и така той може да те открадне баба така са я крали
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на LDto
    не се предавай покажи на ваще че грешат. Ако момчето пред теб е мило защо да не пробва и пред ваще. Не всичко що чуваме е истина УСПЕХ

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    И кво първият ти е,тва узначава ще се омъжиш за него ли?!
    Я се стегни,рано или късно ще се разделите и моа ти кажа,че майка ти 100% има по-реална преценка от теб,първо щот е по-голяма и е изживяла повече и второ щот уж си влюбена и си заслепена...нямааш яясен мироглед..и все пак дано да греши за момчето..щот се е получило гадно.

Офф,тебе повече те е яд,че си спала с него и той ти е бил първият,а са трябва да се разделите.И какво,ако не бяхте спали,щеше да го оставиш много лесно?Само заради това ли продължаваш да си с него-защото вече сте го направили?
    Момиче,осъзнай се.Обичаш ли го изобщо или само имаш някакви симпатии към него?То и 3 месеца не са много,де.
    Изясни си чувствата и ако продължаваш да си с него само заради това,че си спала с него,по-добре не го залъгвай.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И според мен не го оставяй..Родителите ти рано или късно ще го приемат..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Аз пък изобщо не бих слушала какво ми говоря.. няма заради наще да си развалям живота, я.. според мен ти трябва да избереш дали е подходяш за теб, а не ваще, но това си е мое мнение..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

И наще не харесват приятеля ми,ама няма да го оставя,заради това.Аз си го харесвам и точка.
    Задължително ли е да им угодиш?
    Може би,просто имат проблем не конкретно с него,а просто с факта,че имаш гадже.Вероятно им е трудно да приемат,че дъщеря им вече не е съвсем малко момиченце.Ако го харесваш истински,остани с него.Понякога просто трябва да се борим за нещата,които искаме...рано или късно този момент идва ако избягаш сега,ще избягаш и следващия път.
    Обясни им - защо искаш да си с него и т.н. ,като опиташ разговора да не се превръща в скандал,но ако е нужно не е фатално веднъж и до там да се стигне.

Аз не бих го оставила,но на него не му е приятно, не иска да се крием, защото вече е минал по този път...

Благодаря ви за мненията.

Супер фен Аватара на galu6a
    амии от колко време се познавате пред да спиш с него ако не е тайна и незнам на мен ми е малко странно "спах с него харесвам ми" според мен трябва не да ти харесва , а да го обичаш

а що се отнася до родителите НЕ ГО ОСТАВЯ ако смяташ ,че той е точния човек
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    И каква поредна футболна драма,дами и господа!!!!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

И не знам ако мама разбере че съм спала с него какво ще стане, страх ме е. Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото ми е много трудно.
    `1 - Майка ти няма как да разбере, ако ти сама не й кажеш или ако не тръгне да те води на гинеколог и тн..

`2 - Обясни на вашите, че животът си е твой, вече си на 16 и е малко късно да ти казват с кого да бъдеш, пък и като гледам родителите ти не са ти забранили да си с него! ..

`3 - говори с момчето и му кажи, че е важно какво искаш ТИ! а не какво е желанието на майка ти и баща ти! Той ако иска да бъде с теб ще преглътне мнението на вашите и готовоо!

или поне така мисля аз..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако продължаваш да се страхуваш така ще е.

Поеми отговорност и постави вашите пред свършен факт.Нищо няма да могат ти кажат,като им се озъбиш
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Тегли една тънка майна на майка си и татка си и си живей живота, както на теб ти е кеф.
    Направи нещо за отечеството - емигрирай!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    И не знам ако мама разбере че съм спала с него какво ще стане, страх ме е. Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото ми е много трудно.
    `1 - Майка ти няма как да разбере, ако ти сама не й кажеш или ако не тръгне да те води на гинеколог и тн..

`2 - Обясни на вашите, че животът си е твой, вече си на 16 и е малко късно да ти казват с кого да бъдеш, пък и като гледам родителите ти не са ти забранили да си с него! ..

`3 - говори с момчето и му кажи, че е важно какво искаш ТИ! а не какво е желанието на майка ти и баща ти! Той ако иска да бъде с теб ще преглътне мнението на вашите и готовоо!

т0чн0!! замисли се, че ако той харесва теб, няма да се влияе от чуждо мнение, най-малко пък от това на ваще

или поне така мисля аз..
    и аз така мисля
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now