- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Finishing
Само с презерватив е свършвал в мен.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Искам само да спомена, че не е редно да правиш забележки относно ползването на речник, при положение, че ти също се нуждаеш от такъв.момичета някога свършвали ли са в вас Very Happy
По темата - тя е безмислена, защото :
1. Ако се е случило е било с презерватив.
2. Няма човек готов да го стори без това средство, освен ако не иска да дава пари или да има деца.
Аз лично не бих го направил, предполагам и 98% от присъстващите, макар 85% да са под 15.
Има контрацептивиПървоначално написано от Hilary_
По темата: Да,свършвали са![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Защо да няма готови? "Ако не иска да има деца".. За противозачатъчни таблетки не си ли чувал/а ?Първоначално написано от draid
Чувал съм, но не съм привърженик. Предполагам ще се съгласиш с мен, че не са чак толкова много хората разчитащи на този метод. А и мисля, че се мотивирах и ако беше прочел/а по внимателно щеше да видиш от какъв пол съм. Все едно де, просто изразих мнение.Защо да няма готови? "Ако не иска да има деца".. За противозачатъчни таблетки не си ли чувал/а ?![]()
тфа в началото на темата го написах на бърза рака , без да гледам и това беше преди да направя забележка така че , не се мъчи да се заяждаш plxПървоначално написано от draid
много съм съгласна с товаПървоначално написано от Hilary_
+
да .. ква е тая тема
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
мисля че този тъпак незнае правилата на форума
1.обижда Hilary_
2.пише на латиница
3.ТЪПАК Е![]()
ЗАСЛУЖАВА БАН
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()