- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Finishing
момичета някога свършвали ли са във вас![]()
:X олигофренче малко не съм те питал темата дали е смотанаПървоначално написано от xXxsobieskiixXx
13 годишен шмекер преди да пишеш коментари в моите теми ИСКАМ ДА ВЗЕМЕШ ЕДИН ГОЛЯМ РЕЧНИК ПОДЯВОЛИТЕ , ДА ГЛЕДАШ ДУМА ПО ДУМА ПО ДУМА И ДА ПРЕПИСВАШ.
until recently
and no more flame plx :X
ПП: извинявам се на четящите , но просто не издържах![]()
Не бих позволила ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
случва ло се е на гърдите ми,на коремчето ,на дупето ми и така .Първоначално написано от thebestshaman
Sleda ot liubovta
Смешна ти е темата, факт. Какво се правиш тука на интересен/на? Като пускаш тема очаквай и да те питат що е толкова тъпа. Не сме длъжни да ти четем обидите.Първоначално написано от thebestshaman
ти си уникално бавнаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
чак пък да е бавнаПървоначално написано от eXpl0d3
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
А ти си тъпо парче.Първоначално написано от eXpl0d3
Един път напраих такъв гаф, та ми отидоха джобните за следващите 3 дни...
а тука в тоя форум бих казала ,че само келеши се навъдиха и е крайно време да спрете да пишете като само спамите.Не сте по-интересни с вашите убиди един към друг.И въпреки всичко има и по-зрели хора ,които искат адекватни отговори.Първоначално написано от AceXe
Sleda ot liubovta
финиш ним !!!
п.п. ех добрия стар мортал комбат...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от gogo4o4o
![]()
![]()
нямаш проблеми!! В момента имам ''РЕЧНИК'' до мен! ...
![]()
![]()
*Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо
да то момчето тебе ще чака в сълфетка ще са изхвърля ,след 2-3 години дали не би ?!Първоначално написано от Hilary_
Sleda ot liubovta
Айде момчета ваш ред е , свършвали ли са във вас някога![]()
![]()
![]()
хаха на мен ми се е случвало най-вече при орална ,толкова се бях възбудила ,че бая имаше и по -него от моята течностПървоначално написано от Harum_Scarum
![]()
Sleda ot liubovta
Урална??? И тея хлапета секс правятПървоначално написано от anichka12345678
![]()
По темата: свършва винаги в мен. И винаги е с презерватив.
И да темата е малко глупавичка. И се повтаря. Абе с една дума: ключ.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
е за една грешка ся хлапе .Като не ти е интересна темата ,не смяташ ли ,че на някой друг като на автора му е интересно.Първоначално написано от TheBeliever
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от gogo4o4o
братле , много се изнервям от такива като тебе ФАКТ неоспорим , ако може да те попитам с какво съм се направил на интересен някво 12 годишно хлапе да ми пише в темата с тотал фламе и аз да не се подразня няма как да стане това. това че за теб интернет е място за изява , то ние не си приличаме преди да пишеш нещо първо го обмисли , ако пък искаш да трупаш постове , драги ми троле има си други форуми за тази цел.
поздрави
моля пишете само по темата
Аничка,на колко години си? Честно ти питам![]()
Westside rollin' all day, every day
Винаги,много е яко да чувствам пулсращия му член и топлата течност
[quote="TheX"]Аничка,на колко години си? Честно ти питам : И аз чесно ще ти отговоря на 18- карам 19.
Sleda ot liubovta
Ако не можеш да създадеш респект у момчето към теб и уважение към твоите желания си е ЛИЧНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ .. мен са ме чакали, съобразявали са се с всяко мое желание и прищявка и продължават да го правят!!!Първоначално написано от anichka12345678
а за останалите .. яжте ми ГО ..
Priceless .. <3
О тя взе,че показа малко зъбки,е не се ли почувства по-добре?!Първоначално написано от Hilary_
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
екстра ми е ако тряя съм честна ..Първоначално написано от Stan4o123
![]()
Priceless .. <3