Здравейте... Харесвам си едно момиче и двамата сме на 17. По принцип с нея се познаваме от 3 години, но учим в различни училища и се засичаме рядко. Винаги ми е била симпатична и на последния купон наскоро, на който си полафихме доста си паднах по нея. Съвсем случайно най-добрата й приятелка се усети и си поговори с мен. Откровено казано се опита да ме откаже, като ми каза, че тя не си пада по връзките, а забивките и просто сме различни типове. Нямало да се получи между нас.

Аз не се влияя от чуждото мнение, но приятелката й е наистина печена и няма причина просто така да ме лъже. В същото време не искам да се отказвам и си писах с нея, видяхме се един път замалко и накрая приятелката й ме застреля с новината, че тя ходи с друг. И го забелязах, че на последните ни разговори беше някак скована. Сякаш няма интерес към мен...

И все пак малко преди нова година ми писа, по повод едно късометражно филмче, което бях снимал и му се изкефи и каза, че иска да я водя по разни такива места, защото за него обиколих доста такива. Казах й, че скоро ще снимам от покрива на един блок и тя много се ентусиазира да дойде с мен. А е сериозно момиче и явно наистина има желание за това.

Пиша ви всичко това, защото честно казано съм отчаян и не знам какво да си мисля. Дали тя наистина има интерес, имам ли шанс с нея или да послушам приятелката й и да я забравя, възможно ли е тя да ме лъже... Не знам как да постъпя.