.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    Сейнт Луис, Мисури

как да го имам!?

Знам че темата ще Ви се стори тъпа, нооо.. Таа.. въпросното момче, адцкии го харесвам, все за него мисля.... ала балааа... ;сс ... Незнам дали ме харесва или просто се подиграва, но ми е казвал едни неща.... , че ако муу паднаа.... , била съм мн. хубава! ... ей такива! Та да Ви попитам, според вас той ебава ли се или има нещо повече? Понеже не е първото момче което ми е казвало, че ако му падна ''ужж'' !! Но той го е казвал и пред приятелите му......... ии простоо... даржи се по странно

темата е малкоо тъпичкаа, амааа
    *Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо

Ами падни му и ще разбереш! Стига си се дърпала Ако го харесваш - бъди с него - още днес!

Град
    Сейнт Луис, Мисури
    да!! Бих го направила веднага проблема е там, че някой хора твардят, че не може да му се има доверие..... досега никое момче не съм харесвала толкова дълго ... но не искам да ме преебе! ....

Тогава отдели го от приятелите му и излезте заедно. Виж как се държи с теб и ако прецениш, че си заслужава - падни му

дай снимка и ще получиш адекватен отговор.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и ти вярва6 на твърденията на някои хора....Както казаха излезте само двамата и сама прецени дали си заслужава

Думите му звучат доста несериозно. Ти сама трябва да прецениш дали те "ебава", или не.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Sozopol
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Думите му звучат доста несериозно. Ти сама трябва да прецениш дали те "ебава", или не.
    права си незнам и на мен са ми казвали такива неща ама . Абе сама си реши или го попитай дали те харесва !
    ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !

Супер фен
    Да права си.. много тъпа ми се струва темата

Мега фен Аватара на Hilary_
    А според теб ебава ли те? Ние НЯМА как да знаем, защото нито го познаваме, нито общуваме с него .. Сама прецени ако не ти е трудно ..

Голям фен Аватара на revolver
    А на колко си ?

Изчакай още малко и виж накъде вървят нещата... Мойто мнение е,че това го казва на всяка втора, с която се зарибява

ако те харесва

едно ще ти кажа ако те харесва по някакъв начин ще се опита да ти го покаже
    а относно проблема ти нали знаеш програмите с пробен период направи така с него обаче дой да не осеща смисъл не разкривай тайни пред него свана ли идеята

тук някой беше писал че да го питаш зали те харесва ТОВА Е НАЙ ТЪПОТО НЕЩО което съм чувал той ще се опита да ти покаже че те харесва
    Животът е кратък,живей го със стил.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    А според теб ебава ли те? Ние НЯМА как да знаем, защото нито го познаваме, нито общуваме с него .. Сама прецени ако не ти е трудно ..
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ми май те харесва аз поне така мисля и само му кажи 4е го харесва6 и той 6ти отвърне със съ6тото надявям се де
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ми темаата е тъпа щот и ти си тъпа..кат толко го искаш направи нещо по въпроса,аман....
    няа ний да правим нещата вместо теб,я!
    ай бегай..

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Да.Думите му определено приличат на тъпите свалки на момчетата,които изобщо не са сериозни.Опознай го още малко и си прецени.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Епа кажи му и ти,че ако ти падне ще го скъсаш да видим ко ще ти каже

Излезте, опознай го и чак тогава се чуди дали да му паднеш. Ако станат много лесно нещата, може да те зареже след като легнеш с него. На една позната това ѝ се случи и после... мани, мани.

Излез с него, бъди уверена и се опитай да го опознаеш по-добре. Тогава ще усетиш дали си пада по теб или не.

Питай го дали иска да се оговорите за кафе.. Ако каже да, излезте! Тогава ако той има някакви интереси към теб, сам ще се издаде и сама ще разбереш
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    излесте...duu...и сама ще прецениш,ние - няма как
    "но не искам да ме преебе! .... " относно това,предполагам си тийн,ако не и по малка,ще го преживееш някак си.......а и как ще те преебе?ше те гушне и пусне? стегни се иначе и на мен ми звучи несериозно

Град
    Сейнт Луис, Мисури
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    излесте...duu...и сама ще прецениш,ние - няма как
    "но не искам да ме преебе! .... " относно това,предполагам си тийн,ако не и по малка,ще го преживееш някак си.......а и как ще те преебе?ше те гушне и пусне? стегни се иначе и на мен ми звучи несериозно

не съм чак толкова макла.. , на 16 съм ..но много го харесвам. Преди време бях напълно директна с едно момче, няколко пъти излизахме на кафе, по скайпа си говорехме.... накрая взех че му казах.... ,а той нищо не каза.. спря да ми говори, намираше си причини за да не говори с мен... А по всичко се личеше, че ме харесва!?
    Сега просто незнам как да постъпя, наистина много го харесвам...
    затова и направих темата, за да се допитам до мнението и на др ...

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Разиграва те, момиче.. няма какво да ти кажем повече
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

И на мен много момчета са ми дрънкали глупости,но в крайна сметка к'во са направили?!? нищо съществено освен да се мислят за велики и че могат да имат всяка,която си пожелаят ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си