- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обич =]
Можеш ли да Обичаш на 15години?Или чувствата,които ги има не са това,което се предполага,,,
Съжалявам ако темата не отговаря на мненията по-долу.
тоест относителна работаПървоначално написано от Dimana99
![]()
можеш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Moжеш![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
какво ще рече по различен начинПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
Бе по принцип за любовта няма граници, но аз мисля, че за да може един човек да обича то трябва поне малко от малко да се е развил като личност. А не като някой тъпи лапенца, 'дето не знаят къде се намират и дрънкат врели некипели за любовта...
Малко са невъзможните неща.
Но това не е гаранция, че ти в момента обичаш някого. С времето ще разбереш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не се отнася за мен,а за приятелката миПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
аз съм на 18 "сега ще кажете педофил",но пуснах темата понеже едни познати ми казаха
:"не възлагай много надежди в тази връзка"
+1Първоначално написано от Dimana99
ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !
А ти като си на 18, не си ли достатъчно голям да мислиш сам, та слушаш приятелите си?Първоначално написано от Rza
Ти си познаваш момичето и би трябвало да знаеш. Ако е някоя лигла, която си пише по скайп "МногУуУ сИи ТъЪъ ЛоФкЪъЪммММм, МилИнКУуУ", а всяка седмица се отнася за различен човек, се сещаш, че не е любов. Но има момичето, които на 15 са доста зрели. Ако твоята приятелка е от втория тип, има вероятност наистина да те обича. (:
Аз не ги слушамПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
познавам си момичето и е от 2рия тип,който ти спомена,но вече ми е доста тежко като ми казват"тя е малка след време няма да е така,тя ще се променя с годините" и т.н и т.н
Кажи им, че мнението им не те интересува. С моя приятел също имаме три години разлика, но като му казвам, че го обичам, той ми вярва и не пуска теми по форумите. Най-малкото съм му показала, че наистина е така.Първоначално написано от Rza
Чувствата ми към него започнаха, когато бях на годините на твоята приятелка, така че наистина съм на мнение, че е възможно.
Почти е невъзможно (ако говорим за истинска, дълбока любов) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами защо така реши,ако може да попитамПървоначално написано от Hilary_
![]()
може да ..Първоначално написано от Rza
.. защото повечето 14-15 годишни момичета (не слагам всички под общ знаменател) съвсем не мислят за това, че могат да заобичат някое момче с цялото си сърце (мисля, че ме разбираш за каква любов говоря) .. повечето предпочитат да казват думата "обичам те" на ляво и на дясно като поздрав за здрасти, а в главата им е само как по - бързо да направят по - голяма бройка .. малко осъзнават истинското значение на любовта и оюе по - малко са я изпитвали на тази възраст (мисля, че мога това да го потвърдя и от личен опит) ..![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Не си права ! Да ,повечето 15 годишни размятат думата обичам те насм-натам без да влагат никакво чуство в нея ,но има момичета които се влюбват на 15 години
(мисля, че мога това да го потвърдя и от личен опит)![]()
"не слагам всички под общ знаменател" ..Първоначално написано от revolver
така как е Ивчо? Успя ли от втория път да го видиш?![]()
Priceless .. <3
И моето мнение е,че е възможно да обичаш и да си влюбен на 15не го казвам понеже моята приятелка е на толкова,а го знам от нея самата...тя ми показа,че можеш да обичаш на 15
Малко се обърках с името на тематанищо де пак се говори за лзбов
проблема е,че не срещаме подкрепа,а само приказки от сорта (споменах вече)"едва ли ще се задържите още много време " Нер знам дали ви се е случвало,но е доста гадничко
![]()
аз не казвам обратното .. просто е много, много рядко срещано!!!Първоначално написано от Rza
Priceless .. <3
Ами наистина е различно при всеки защото има разни п*кли дето на 1-2та седмица почват да ти приказват колко те обичат и по скайпа гледаш УбичъМ Тъ БЕбе* и т.н Можем ли да говорим за любов в тоя случай?![]()
Да, можеш. Ако мислиш повече за доброто на другия, отколкото за твоето, това е обич. Въпроса е там, че доста често се случва да искаш да си с някого толкова силно, че мислиш само за себе си, а не за това дали на другия ще му е добре. Дали няма тази връзка да му пречи. Това не е да обичаш. В този случай може да се нарече, че си влюбен. Така смятам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Можеж да обичаш.Всички имаме право да обичаме :]
Целувка с език или без .. важното че е целувка
Така еПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()