.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

ПрОбЛеМ.............

Имам пъпки по лицето, независимо какво правя.... Като цяло се грижа за кожата си, незнам къде е проблема. Не си слагам руж, пудра, перли или фдт много често и пак имам пъпки...Кажете какво да правя

Повече от фен
    единствения вариант за хора като теб е да излееш от пубертета,има хора, които квито и лосиони да използват не им се махат, зависи от проблемната кожа, друг вариант е почистване с лазер.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    най-добре отиди на Дерматолог
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson

1+

Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    1+
    Отиди на дерматолог. Въпреки, че това са младежки пъпки и няма как да се оттървеш от тях ей така. И аз имам пъпки, всеки има пъпки... Просто на някой им се появяват по-късно, на други по-рано. Можеш да си купиш някаква серия козметика за премахване на пъпки и черни точко. Гарниер са добри!
    The Devil Fucks like God makes Love.

Град
    [На Метри От Земята]
    1+
    Просто аз

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от casey
    1+
    Отиди на дерматолог. Въпреки, че това са младежки пъпки и няма как да се оттървеш от тях ей така. И аз имам пъпки, всеки има пъпки... Просто на някой им се появяват по-късно, на други по-рано. Можеш да си купиш някаква серия козметика за премахване на пъпки и черни точко. Гарниер са добри!
    да гарниер са добри но най-добре е ДЕРМАТОЛОГ

Голям фен
    Яж повече плодове и зленчуци ... определено храната е много вахна за кожата ти ... всяка вечер си мий лицето преди да легнеш да спиш ... измиваш с вода и почистваш със спирт за почистване на лице ... аз използвам от тази серия на Avon http://www.ca.avon.com/PRSuite/stati.../solutions.jpg ( само ве моят е зелен ) ... много съм доволна ... беше коло 5 - 6 лева, но много добре почиства лицето и кожата не се омазнява ... почистваш и после измиваш лицето ... така всичкият прах, който се е набивал в лицето ти през деня, се маха и порите се пчистват =. намаляват и пъпките ... за мен това е начинът ... всички кремове само затормозват кожата ... яж плодове и почиствай лицето ... успех

мерси на всички

Ами..ако искаш отиди на дерматолог,той ще помогне..
    но ако си в такава възраст,ако си още в пубертета си е съвсем нормално да имаш пъпки..и аз имам!
    Почиствай си лицето по често с мляко за лице или пък на Avon продуктите като Clear или др.
    Успех!

както казха - дерматолог + яж по-малко шоколад

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Консултирай се с дерматолог и гинеколог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Кво ше рече "като цяло се грижиш за лицето си"?
    Сподели как си го подържаш ежедневно.

Ограничи мазните и сладки храни също. Не е лошо да се консултираш и с дерматолог де

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    ами ако по принцип нямаш акне, а излизат по няколко пъпки от време на време, опитай тоя крем

от аптека, струва около 2-2,50
    аз се мазах около 3-4-5 дена и напълно се махнаха пъпките, а бяха някакви разранени преди това от чоплене
    Arnica Salbe ли се казва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sladyr4etoo
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    ами ако по принцип нямаш акне, а излизат по няколко пъпки от време на време, опитай тоя крем

от аптека, струва около 2-2,50
    аз се мазах около 3-4-5 дена и напълно се махнаха пъпките, а бяха някакви разранени преди това от чоплене
    Arnica Salbe ли се казва
    С това баба ми си маже разширените вени. Та, помага ли и за лице?

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от casey
    1+
    Имам една позната, която пуши, почти на 16 е, но лицето й е много чисто. Няма никакви пъпки или черни точки.
    Друго момиче от класа ми също може да се похвали с перфектна кожа на лицето - азва, че е от вегетарианството, но май е до ген, знам ли.

И аз се оплаквам, бахти.. Спортувам (демек балансирам хормоните горе-долу), ям здравословно и наблягам на плодовете, но по челото имам досадно много пъпки и черни точки на носа.
    Една аптекарка, приятелка на майка ми, ми направи нещо със силицилов спирт, да си го нанасям с клечки за уши, ама познай...
    Отделно имам 5-6 мънички белегчета от пъпки на челото.

Вече съм много скептична и не ми се рискува с козметик (обезобразиха една приятелка) и ще ида на дерматолог.
    Дано ми предпише нещо, че да си го купя...
    Мисля да опитам с оня гел на Виши Нормадерм, зеления...
    Кожата ми се води смесена, пък някои продукти я засушават мн гадно.

Най-доброто решение е дерматолог.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз преди бях като теб,мажех се,грижех се с какво ли не за тея пъпки и не минават и не минават,и накрая реших да рискувам и да ида на дерматолог,прие ме жената маза ме там с някви неща и за 3-4 пъти ходене при нея всичко изчезна като с магьосна пръчица,но ми даде и там едно кремче да се мажа и един почистваш гел,и ето ме сега нито една пъпка нямам,само преди да ми дойде ми излизат по 1-2 пъпки,но за 2 дена сами се премахват,иначе сега,за да ми е хубава кожата си правя маски за лице с хума и после се мажа с крем Здраве

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Kрем Медико Идеал -жълт на мен ми помага. заличава белези и исушава пъпките ..след 2 дена се махат напълно .използва се през ноща . струва левче или 2
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си