- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Драма или Фантастика?
Е..казвайте - кой какво обича? И защо...
Аз съм за драмата - много по реална е.В даден момент можеш да разбереш даденият герои/иня ..до колкото фантасистиката е нещо измислено и за мене няма смисъл
Вие сте..
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
брато да излезеш на улицата не е ли малко по реално, от колкото да си пуснеш някоя РЕАЛНА драмичка ... искаш нещо истинско - излизаш на пътя
искаш да разпуснеш - влизаш в някой измислен свят .. симпъл а?
Драмата ми е скучна.Не обичам някакви филми, които ми дават кофти чувство.Толкова съм чувствителна на всеки филм мога да се разрева.Изживявам всичко като истина.
Фантастика също не обичам.Всичко е само ефекти.1-2 филма от фантастичните да са ми харесели максимум.
Що за малоумно сравнение?
Нищо не мразя повече от фантастика по принцип.
Изобщо не обичам фантастика. Предпочитам драма.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и двата жанра са ми от любимите![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
драма .. не ми е от любимите жанрове но пак предпочитам я пред фантастиката .. иначе обичам трилъри и комедии ..
По-добре драма . Ненавиждам фантастика![]()
Memento mei, memini tui!
О,фантастика мразя да гледам.
I'm not in love this time,this night...
Зависи,по принцип не харесвам нито драми,нито фантастика,но се намират и поносими филми
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
По принцип съм фен на ужасите, но ако трябва да избирам м/у тези два жанра предпочитам фантастиката. Драмата наистина е скучна.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
фантастиката е по-яка според мен, в драмата сичко е по-скучно и обикновено
Фантастика ..в днешното кино особенно 2009 ,именно благодарение на фантастиката киното ,не е чак толкова в криза > от 10 милярда долара печалба , поне 6,7 допринасят екшън фантастичните филми ,общо взето по динамичните и зрелищни.Не е вече периода 1900-1990 където само драма и комедия , в близките години се очаква повечето кино салони да са в 3D ,както и филмите.Филма Аватар - перфектен пример за излизане от скучната драма ,като се примеси с страхотна фантастика.Стана просто велик филма.Смесeте драма и фантастика > epic,благодарение на James Cameron.Не е само гърмене на роботи , като в Transformers 2.Бъдещето е в този стил. A и научната-фантастика в следващите години ,защо да не стане само научнa, а ?Да ви видим тогава реалисти..Просто откачам , като някой вземе да ми вика и плюе срещу любимите стилове ,откъде на къде ще са тъпи ,при условие ,че Властелина на пръстените е най-наградения филм на всички времена.11 оскара третия филм (единственият в историята , което взема всички награди за които е номиниран),общо 17 Academy Awards за трите части.Не ,не драмата ,а фантастиката го направи,осoбенно ако е примесена с драма > велик хит.
One film genre to RUle Them All !
If You Love Someone ...just leave it....
Не мгоа да разбера как сравняваш двата жанра.
Предпочитам да гледам драми, защото в тях поне има смисъл.
Както кажеш .. yoooПървоначално написано от w0sh
![]()
If You Love Someone ...just leave it....
зависи от настроението ми..
но по принцип винаги съм харесвала фантастики![]()
от 1 година някъде започнах да харесвам драмите ..