- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте съвет да сваля една
ми значи проблема ми е че има едно момиче което мн харесвам и аз не правих какво ли не за да и покажа че я харесвам написх и испях една песен коят по един особен начин тя разбра че я харесвам после 2 дена не ми говореше с после пак наново един път бях почти на косъм да се целунем но директорката мина и ние се оталечихме един от друг та моля ви кажете ми какво да правя
Животът е кратък,живей го със стил.
ми продължавай да опитваш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да де но с какво вече идеите ми свършиха и на танц съм я канил нз вече кажете моля виииПървоначално написано от haritov
Животът е кратък,живей го със стил.
ami pokani q da izlezete navan opitai da q celyne6 otnovo ot tova koeto kaza gore se razbira 4e tq te xaresva i ti neq kakvo se dvyomi6 ska4ai v te4enieto s glavata nadoly![]()
Подари й роза![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
тая или е трудна или нарочно толкова ти се дърпа.. просто продължавай опитвай.. каквото ти дойде на ум .. РОМАНТИКАТА му е майката! амаа като я спечелиш да не спреш с теяя.. изненади!![]()
спукаи и яйце на главата ще те забележи
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Има важна тема ''Как да се харесаме на моми4е"
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако се е качила много нависоко, по-добре викни пожарната. С една стълба ще я свалят безпроблемно... Safety first man![]()
Първоначално написано от DekoDenev
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъди и ти малко по-нахален.![]()
Но не прекалено!![]()
Накарай я чрез действия да разбере,че вече ти е писнало да ти се прави на недостъпна и я искаш. ;d
tAke a dIrty pIcture![]()
удряш я с тигана по главата и е свалена - 100% гаранция![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Целуни я майна дис из дъ бест уейне му мисли много
![]()
игнорирай я известно време, тя сама ще те потърси
ААаАаА за наденицата ли питате?