.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Прегракналост

От 2 дена съм много прегракнала и почти нямам глас. Пия чай с мед, но не помага. И Стрепсилс взимам...
    Кажете да си купя някой сироп или нещо друго.. ? ;[
    нЕ сЪъм идЕАлнА..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА...акО оБичАм, оБичАм дОкрАй...нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй
    |ll.l.|||..l|||..||l|.||l||ll|l...|||l|l

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Прегракналост

Цитирай Първоначално написано от Baileys
    От 2 дена съм много прегракнала и почти нямам глас. Пия чай с мед, но не помага. И Стрепсилс взимам...
    Кажете да си купя някой сироп или нещо друго.. ? ;[
    хубав ларингит имаш с чайчета няма да стане иди на лекар да те види да прецени
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Небет шекер и мед..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Лекар !!

ем трябва чак в понеделник при личната, защото сега дежурния (ако има такъв) няма да ми обърне внимание. Те само хора по спешност приемат ;(
    нЕ сЪъм идЕАлнА..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА...акО оБичАм, оБичАм дОкрАй...нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй
    |ll.l.|||..l|||..||l|.||l||ll|l...|||l|l

Голям фен Аватара на daru6a1
    Aми в такъв случай в понеделник.Дотогава продължавай да пиеш чай и не яж дразнещи гърлото храни - препечени храни,семки и ядки

Град
    в света на приключенията ..
    на лекар ..
    би трябвало да ти даде някакви хапченца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си