Хммм и при мен е така последните няколко пъти и е ужасно...

Не че ме боли но по някое време спирам да усещам каквото и да било камо ли да изпитвам удоволствие. Той се старае толкова много а аз дори не съм и близко до свършване. Не се виждаме всеки ден и наистина ми липсва.. Фантазирам за секса с него и го намирам за адски секси но като се стигне до секс просто...
Говорихме, говорихме и нищо не помага...
Според мен е защото имам скоро изпити а и доста задачи за които ме е страх че няма да имам време...Освен това и с парите съм зле... Уж не мисля за тези неща когато съм с него но явно подсъзнателно си ми влиаят...Ние с моя приятел няма да се виждаме до февруари месец (чак след изпитите) и се надявам тогава всичко да си е пак както преди. Според мен е добре да си дадете и вие малко време. Не е задължително да не се виждате изобщо но не правете секс. Може като се виждате просто да се галите, целувате, възбуждате но да не стигате до секс (ако той много настоява му направи орална любов но мисля че е по-добре ти да не се насилваш да правите секс). Освен това правете нови неща заедно. Излизайте по-често с компания, ходете на диско, на кино, на разходки...
Надавям се всичко да се оправи. Успех