Не мога да определя какви са ми недостатъците
Може би съм егоист защото виждам грешките , които правят другите , но не и мойте.
Понякога искам много,дори и невъзможни неща.. но когато тя направи това , което искам,се чувствам много щастлив и обичан..
Давам пример - Сега й се налага да остане 2-3 дена във Варна.. Аз искам да остане с мен , но май няма да стане и това ме тормози.. и когато тя не е до мен се сещам за това нещо и се чувствам тъпо..
Виждам , че тя прави всичко за да ми угоди и да се чувствам добре и оценявам това , което прави за мен.Дано да остане с мен , че не знам как ще издържа 3 дена без нея.
Искам да обръща внимание само на мен и на никой друг , искам постоянно да е с мен и когато я няма не знам какво да правя и с какво да си запълня свободното време.
Правила е много неща за мен и ми е доказала , че ме обича и държи на мен, но на мен винаги не ми стига и искам още..
Понякога съм голям инат и винаги искам нещата да станат по моя си начин и си мисля , че съм прав а всъщност не е така.
Много се промених откакто съм с нея и колкото и странно да звучи тази промяна ми харесва, защото за пръв път аз се влюбих и ценя човека до мен.Преди не ми пукаше за нищо , гледах само на мен да ми е добре и не ме интересуваше как се чувстват моите приятели и тези които ме обичат.Сега пак не ми пука за останалите , но не мога да я нараня нея , защото тя единствената,която обичам и харесвам.Откакто съм с нея нямам очи за друга , дори не съм се заглеждал по други момичета , защото не мога да видя толкова перфектно и мило същество.
П.С Обичам те С !