- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Предварително казвам - знам, че постъпих глупаво и заслужавам упреците на всички ви. Преди около половин година бях влюбена в едно момче, но нещо не се получи, макар че и той ме харесваше. Писали сме си 2-3 пъти оттогава, но просто 'какво правиш, как си'. На 31-ви срещу 1-ви му звъннах, ей така - да го чуя, да го поздравя. Беше с приятели и ме пита дали правя секс, а аз съм девствена, но го излъгах. Той каза, че ще ми се обади да се разберем да се видим, като каза, че е само за секса. Снощи ми писа по скайп, питах го защо лятото ме заряза без нищо да каже и отвърна, че просто съм малка и не съм можела да му дам това,което някое по-голямо момиче може. И то си е вярно. Разбрахме се, че неделя ще му пиша, за да се разберем кога да се видим, защото сега съм във Варна. Обаче не знам какво да правя,както казах аз съм девствена все още, а той не знае. Също така не желая той да ми е първия, при положение, че е само за спането. Но не знам как да се измъкна, какво да правя?
You say I'm fixed, but I still feel broken..
Обаждаш му се и казваш:
"Съжелявам, но сега е мой ред да те зарежа, защото не можеш да ми дадеш това, което може да ми даде едно по-голямо момче!"
След което му затваряш и го забравяш![]()
Ами първо готова ли за тва?
Ти искаш да ти е първия, но той иска просто секс. Ми ако се влюбиш повече?
Най-добре не го прави.
The blood that binds us ..till death unites us
Първоначално написано от myNameIsImmortal
Е тва му кажи!
Брях,брях
или просто му кажи истината това не е не6то срамно,особено като не иска6 да си с негоПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Точно така! =D> Като по филмите..Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Всички цитирахме едно и също мнение...![]()
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от kombarka
![]()
след като го написах и аз го забелязах. .
![]()
![]()
![]()
Сега 6ти кажа какво 6те стане .Зна4и той 6те дойде 6те види 4е си детственна и или 6те разпори якоили 6те си замине и на дали някога 6те те потърси пак
и ти ве4е си му казала да идва да те пори ся кво да те успокояваме тези сайтове www.Spodeli.net или .com и www.Lichno.net са да сподели6 и да те успокояват.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ами няма да те упреквам, след като и сама си осъзнала грешката си. Не се захващай с това, защото само ще страдаш. Кажи му, че не искаш да се занимаваш с него и толкова.
Не, не и не! Ако не си готова за това, недей. Той те иска само за секса, а щом е така, знай, че повече нищо нататък, и после пак ти си прецаканата!![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ти да не си зле?!? Сори за въпроса , ама той ясно ти е показал и казал,че е само за секса!!![]()
Недей излиза с него,излъжи го, че имаш някаква работа!
Най-много като се видите да ти предложи да правите секс , а ти като0 му откажеш ,да те замъкне някъде в няк0я тъмна уличка и да те изнасили!Това е моето мнение!Недей излиза с него!
![]()
Писали сте си по скайп,той ти е казал да се уговорите в неделя и ти си се съгласила с това,при положение,че не искаш нищо?
Ти за какво изобщо ще се уговаряш да излизате,просто не му пишеш и готово..омг..
=D> =D> =D>Първоначално написано от myNameIsImmortal
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
а на колко си?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Звъниш му и му казваш:Съжелявам! Не искам да имам нищо общо с теб! Сега е мой ред да те зарежа, защото ти не можеш да ми дадеш това което искам (не само секс, а и любов) и му затваряш и да не те занимаа![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
дамПървоначално написано от izlishna
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
И аз така мисляПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Можеш да режеш краставици нали?
..и това го можеш..зае*аваш го..просто е![]()
![]()
)