- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Твърдо НЕ!
Нека всеки да каже какви компромиси не би направил в секса - С какво не бихте се примирили никога - почти никога ?
ми не съм фен на оралната любов към мен,но ако е прекалено нахален се търпи за малко.Не се сещам за друго което не ми харесва![]()
да се държи сякаш съм му подчинена, бих му зашливила един, без значение в какъв момент се намираме
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Много са ми гадни онези, дето си капят восъкНе виждам какво възбуждащо има в това. Онези писинг-и ли какви бяха там :Д са просто отвратитлени..
Тройка.
За друго не се сещам сега.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Може би никога някое момиче да ми бърка... никогааааа![]()
Никога не бих дала тройка, четворка или колкото може ..![]()
Никакви садо мазо шитни ..
Никакъв анален!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много сте консервативни и двете...Първоначално написано от Glamm
![]()
Твърдо не на СКАТ, БДСМ и всякакви такива шитни в буквалния смисъл на думата.
![]()
еййПървоначално написано от Hilary_
маце никога не казвай никога да знаеш
![]()
маитапя се разбира се![]()
![]()
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
единственото нещо ,което не мие приятно и никога неискам да ми се случва е да ми се изхварли на лицето и да ма умажи цялата.Също и някви такива фетиши с пищкане върху или в устата на някой.За друго не се сещам.Сично друго съм правила или бих правила.А сетих се още нещо никога не бих лизала или пъхала нещо в мъжки задникПървоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
![]()
.Твърдо бих казала ,че не съм консерватив в отношението секс .
Sleda ot liubovta
ами повечето от така наречените "сексуални перверзии" , някои по -нагоре вече бяха споменати- СКАТ, писинг, фистинг, иначе ако партньорът има просто някакви по- нестандартни желания- бих се прежалила, примерно тройка или някви такива по- нормални...
Първоначално написано от BigFakeSmile
хахаха избухнах в смях като про4етох тва
САДО МАЗО
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Принципно обичам да задоволявам...но не бих допуснала разни пикаещи истории,странни фетиши и кожени атрибути![]()
+1...БДСМ...може би,ако не е прекалено деПървоначално написано от amk933
![]()
искам да чуя скромното мнение на алекс![]()
По принцип не обичам да цитирам, ама това е като излязло от моите уста.Първоначално написано от Hilary_
![]()
необичам и оралната любов към менПървоначално написано от Hilary_
If I played you like a toy?
Не бих се примирила ако приятеля ми не желае да ме задоволи и не му пука за моето удоволствие.Първоначално написано от AlokiNn
Иначе писинг и скат не бих правила. Не би ми било гнусно да се изпишка върху мен но не го намирам за възбуждащо![]()
Иначе си мисля че на почти всичко бих се съгласила стига партньора ми да ме предразположи и да му имам абсолютно доверие. Не съм гнуслива, имам висок праг на болка и не страдам от предразсъдаци.
бахти обикновените дето сте... а на 40 какви ли простотии ще ги вършите за разнообразяване на връзката.
Станислава
Сашко нали знаеш колко не ме интересува мнението ти за моите разбирания?Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
и все пак си се надяваш нали?![]()
![]()
така, че тихичко .. това, че не биха ми допаднали тези неща не значи, че няма да отдам значение на някои други допълнения, които съвсем не са за зачеркване ..
![]()
хихи ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Glamm
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
без анален секс,садомазо и странни фетиши от сорта на писинг и скат