- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка или обяснение?
Харесвам едно момиче...кое е по-добре да я целуна или да и обясня,че имам чувства към нея?
Също така мисля,че тя харесва един мой приятел,но вече съм решил да действам,така че ...
Целувка.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Целувка ; ))![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
ЦелувкаКато я целунеш няма да е нужно да обесняваш каквото и да било тя сама ще разбере, че имаш нещо към нея
Ако те е страх, че ще те отблъсне първо й обясни как стоят нещата ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен пък обяснението е по романтично а целувката представи си че се отдръпне нз аз бих се чувствал като абсолютния глупак... кажи и го просто виж реакцията и тогава ще е по подходящия момент ...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
целувка.. и после се обясни![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Подкрепям.Първоначално написано от FantaMen
На нея може да не й е до целувки с теб, а и от къде знаеш, че за нея целуваката значи толкова много, колкото и за теб.
Аз лично предпочитам обяснението (разговора за него, мен и чувствата ни) и после целувката. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Хора не сте наред как целувката вееми ако моми4ето не иска като му 6ляпне един 6амар или си тръгне 6те бъде много по зле
обясни и пи4
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Обяснение последвано от целувка (mm) my way![]()
Ами добре целувка, ами той каза, че момичето харесвало друг, значи следователно ако я целуне, на нея може хич да не й хареса и той да загуби абсолютно всички шансове. Затова аз предлагам по - добре да й каже първо или поне да намекне.
Живей за мига!
Абсолютно! Недейте да лъжете момчето. Аз веднъж пробвах направо с целувка - пълен и тотален крах! + това, само като се замисли човек, си е тъпо - седиш си нормално и изведнъж някъв ти налита от нищото....Първоначално написано от BloodyAmy
![]()
+1Първоначално написано от Marinchety
Memento mei, memini tui!
Направи т'ва което ти щукне...
Нема к'во да се чудиш ,коeто ти дойде на сърцето него направи!
tAke a dIrty pIcture![]()
аз лично бих избрала целувка защото само с нея можем да изразим неща които с думи не можем![]()
и аз съм съгласна ! ...Първоначално написано от vellvet