- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствието се губи..?
Проблемът ми е, че при последните около 10 полови контакта с приятеля ми сякаш...ми се губи удоволствието. Не е като да го няма въобще, но е твърде за кратко. Приятелят ми няма вина, не веднъж съм свършвала..но напоследък е друго..има малко удоволствие в началото..а по-късо спираме, защото ме боли.(искам и да поясня, че чувствата ми към него са същите, така че не е това причината) Аз съм зодия рак, а който познава такива хора знае колко са чувствителни. Когато правя секс влагам адски много чувства, това са много интимни моменти, по скоро ще се възбудя повече от допира и топлината на голото му тяло, отколкото от друго. А и напоследък той много бърза...а аз искам по-дълга любовна игра, но за това вече ще си говоря с него. Всичко ми е на психологична основа, ако има и дори малък проблем...отразява се в секса....чувствам се виновна като се налага да спрем, защото ме е заболяло..преди не беше така..(а има и една веоятност да се получава така, защото го правим всеки ден, с малки изключения)[/b]
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!