- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
Възможно ли е.. например, да бъдете с някой защото той или тя ви обича? И с времето да започнете да изпитвате чувства???
Защото ми се случи точно това! Не го обичах, а сега вече не мога и да дишам без него както се казва..не мога да разбера какво се случи и как така изведнъж от голямата привързаност започнах да изпитвам някакви много по-силни чувства от преди!
Може да е тъпа темата обаче не ми пука особено! Искам мнение!? Някой може ли да ми даде отговори?
Благодаря на тези, които ще бъдат сериозни относно темата ми!![]()
според мен може, защото ти опознаваш човека и разбираш, че той е нещо мн по-добро, отколкото си предполагала ....
мдам![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Зависи от човека .. при мен стана също така .. в началото не си давах сметка какво имам до себе си, но след месец - два осъзнах и спрях с всички странични неща, с които се занимавах до преди това ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Moже дам![]()
Според мен е твърде пресилено да се говори още в начало на връзката за обич. За мен тя идва едва след дълго опознаване на партньора. Може би той в началото те е харесвал, но щом си тръгнала с него би следвало и ти да изпитваш някакво увлечениe.
Аз лично не бих тръгнала с някой, заради това. Ако нямам някаква симпатия към него, каква връзка ще е това..
И да, възможо е след време да започнеш да изпитваш някакви чувства към него, защото разбираш какъв е в същност.
BTW, като прочетох мнението в акъла ми изникакна сюжета от повечето американски филми. Младо момиче се омъжва за богатаж, без любов и след време е безумно влюбена в него.. ;д
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Лично на мен не ми се е случвало. Не съм навита да тръгна с някого само заради увлечение. Но е имало такива случаи.. даже една позната води такава връзка, макар и приятелят и да беше компромисен вариант. Филми, филми...
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
`1 - емии като тръгнахме аз си го харесвах, но после след първата, втората седмица се появи бившия ми .. и някак си оставях гаджето си на по-заден план и нещата увяхнаха така да кажа.. ( поне от моя страна) и сега вече 5 месец караме заедно ии от 1 месец насам нещата станаха неописуемо хубави.. чувствам се невероятно с него..Първоначално написано от BloodyAmy
`2 - за филмитеможе и така да изглежда
![]()
![]()
sunshinepp, ами супер. Радвам се за теб. И ти се радвай на това, което имаш и дано да сте заедно дълго време. Успех!
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Еми просто свикваш с човека и разбираш какъв е той и просто става част от теб.![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Еми просто свикваш с човека и разбираш какъв е той и просто става част от теб.![]()
да възможно е но и тъжно
тези които се обичат взаимно един ден престават
а тези които не се обичат взаимно с веремето се влюбват за много дълго време
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аа моля ти се бе Гошее не ме отчайвай!Първоначално написано от haritov
![]()
Ми, мила, ти сама си отговаряш, щом в началото не си го обичала, а сега не можеш да дишаш без него.. какво да ти кажаобичайте се
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
e според мен може както и от "тръгване на шега" малко по малко да се привържеш,така и от "големи бурни (детски) изкри" да се превърне в навик,досадно ежедневие...май по-често се среща второто,но както и да е...има ги такива тръгнали тип "аз нямам гадже,ти нямаш,симпатични сме си - що да не тръгнем?" и може да се каже и че този опит е успешен,но може и да е грешка...та с една дума - да![]()
подкрепям ^^Първоначално написано от sssladuranka
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
мм..всичко е възможно .. жалкото е ,че при мен е обратното! (пример) харесвам момче и то мене.. искаме да станем "приятели" ..ставаме .. обичаме се,ии бум после чувствата ми изтиват,започва все по-малко да ми харесва момчето и накрая всичко утихва =( И това за около 2 месеца =( .. абе както0 казах всичко е възможно =)
Може,но ако се случи на мен изобщо няма да ми е лесно.Напрекъснато ще се задушавам от мисълта,че съм обвързана,а дори не го обичам.И докато се появят някакви чувства вече ще съм се измъчила тотално..
Първоначално написано от moon_flower
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ем .. възможно еПървоначално написано от moon_flower
при всеки е различно !
![]()
това, което описваш е нещо друго.. преди да тръгнете си го желала прекалено много.. и когато вече си го получила вече не го желаеш както прреди..Първоначално написано от girlche
нали знаеш какво казват хората - Понякога борбата за нещо е по-сладка от спечелването му!![]()
Първоначално написано от 0nem0retIme
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!