.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Какво мислите?

Възможно ли е.. например, да бъдете с някой защото той или тя ви обича? И с времето да започнете да изпитвате чувства???

Защото ми се случи точно това! Не го обичах, а сега вече не мога и да дишам без него както се казва.. не мога да разбера какво се случи и как така изведнъж от голямата привързаност започнах да изпитвам някакви много по-силни чувства от преди!

Може да е тъпа темата обаче не ми пука особено! Искам мнение!? Някой може ли да ми даде отговори?

Благодаря на тези, които ще бъдат сериозни относно темата ми!

според мен може, защото ти опознаваш човека и разбираш, че той е нещо мн по-добро, отколкото си предполагала ....

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    мдам
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Може просто да си свиканала много с него.Когато свикнеш с нещо,после ти е трудно без него.Може да не са чувства,а нещо като навик.
    Но всичко е възможно.Наистина с времето може да си го оценила и да си видяла що за човек е и по този начин да са се родили и чувствата.
    Тези два варианта са според мен.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи от човека .. при мен стана също така .. в началото не си давах сметка какво имам до себе си, но след месец - два осъзнах и спрях с всички странични неща, с които се занимавах до преди това ..

Moже дам

Според мен е твърде пресилено да се говори още в начало на връзката за обич. За мен тя идва едва след дълго опознаване на партньора. Може би той в началото те е харесвал, но щом си тръгнала с него би следвало и ти да изпитваш някакво увлечениe.
    Аз лично не бих тръгнала с някой, заради това. Ако нямам някаква симпатия към него, каква връзка ще е това..
    И да, възможо е след време да започнеш да изпитваш някакви чувства към него, защото разбираш какъв е в същност.

BTW, като прочетох мнението в акъла ми изникакна сюжета от повечето американски филми. Младо момиче се омъжва за богатаж, без любов и след време е безумно влюбена в него.. ;д
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Лично на мен не ми се е случвало. Не съм навита да тръгна с някого само заради увлечение. Но е имало такива случаи.. даже една позната води такава връзка, макар и приятелят и да беше компромисен вариант. Филми, филми...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    BTW, като прочетох мнението в акъла ми изникакна сюжета от повечето американски филми. Младо момиче се омъжва за богатаж, без любов и след време е безумно влюбена в него.. ;д
    `1 - емии като тръгнахме аз си го харесвах, но после след първата, втората седмица се появи бившия ми .. и някак си оставях гаджето си на по-заден план и нещата увяхнаха така да кажа.. ( поне от моя страна) и сега вече 5 месец караме заедно ии от 1 месец насам нещата станаха неописуемо хубави.. чувствам се невероятно с него..

`2 - за филмите може и така да изглежда

sunshinepp, ами супер. Радвам се за теб. И ти се радвай на това, което имаш и дано да сте заедно дълго време. Успех!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Еми просто свикваш с човека и разбираш какъв е той и просто става част от теб.
    tAke a dIrty pIcture

Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    sunshinepp, ами супер. Радвам се за теб. И ти се радвай на това, което имаш и дано да сте заедно дълго време. Успех!
    мелси

Еми просто свикваш с човека и разбираш какъв е той и просто става част от теб.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    да възможно е но и тъжно

тези които се обичат взаимно един ден престават

а тези които не се обичат взаимно с веремето се влюбват за много дълго време
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    да възможно е но и тъжно

тези които се обичат взаимно един ден престават

а тези които не се обичат взаимно с веремето се влюбват за много дълго време
    аа моля ти се бе Гошее не ме отчайвай!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от f17n3s
    според мен може, защото ти опознаваш човека и разбираш, че той е нещо мн по-добро, отколкото си предполагала ....

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Ми, мила, ти сама си отговаряш, щом в началото не си го обичала, а сега не можеш да дишаш без него.. какво да ти кажа обичайте се
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    e според мен може както и от "тръгване на шега" малко по малко да се привържеш,така и от "големи бурни (детски) изкри" да се превърне в навик,досадно ежедневие...май по-често се среща второто,но както и да е...има ги такива тръгнали тип "аз нямам гадже,ти нямаш,симпатични сме си - що да не тръгнем?" и може да се каже и че този опит е успешен,но може и да е грешка...та с една дума - да

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    e според мен може както и от "тръгване на шега" малко по малко да се привържеш,така и от "големи бурни (детски) изкри" да се превърне в навик,досадно ежедневие...май по-често се среща второто,но както и да е...има ги такива тръгнали тип "аз нямам гадже,ти нямаш,симпатични сме си - що да не тръгнем?" и може да се каже и че този опит е успешен,но може и да е грешка...та с една дума - да
    подкрепям ^^
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

мм..всичко е възможно .. жалкото е ,че при мен е обратното! (пример) харесвам момче и то мене.. искаме да станем "приятели" ..ставаме .. обичаме се,ии бум после чувствата ми изтиват,започва все по-малко да ми харесва момчето и накрая всичко утихва =( И това за около 2 месеца =( .. абе както0 казах всичко е възможно =)

Може,но ако се случи на мен изобщо няма да ми е лесно.Напрекъснато ще се задушавам от мисълта,че съм обвързана,а дори не го обичам.И докато се появят някакви чувства вече ще съм се измъчила тотално..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Може,но ако се случи на мен изобщо няма да ми е лесно.Напрекъснато ще се задушавам от мисълта,че съм обвързана,а дори не го обичам.И докато се появят някакви чувства вече ще съм се измъчила тотално..
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    ем .. възможно е при всеки е различно !

Цитирай Първоначално написано от girlche
    мм..всичко е възможно .. жалкото е ,че при мен е обратното! (пример) харесвам момче и то мене.. искаме да станем "приятели" ..ставаме .. обичаме се,ии бум после чувствата ми изтиват,започва все по-малко да ми харесва момчето и накрая всичко утихва =( И това за около 2 месеца =( .. абе както0 казах всичко е възможно =)
    това, което описваш е нещо друго.. преди да тръгнете си го желала прекалено много.. и когато вече си го получила вече не го желаеш както прреди..

нали знаеш какво казват хората - Понякога борбата за нещо е по-сладка от спечелването му!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Може просто да си свиканала много с него.Когато свикнеш с нещо,после ти е трудно без него.Може да не са чувства,а нещо като навик.
    Но всичко е възможно.Наистина с времето може да си го оценила и да си видяла що за човек е и по този начин да са се родили и чувствата.
    Тези два варианта са според мен.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си