.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от girlche
    мм..всичко е възможно .. жалкото е ,че при мен е обратното! (пример) харесвам момче и то мене.. искаме да станем "приятели" ..ставаме .. обичаме се,ии бум после чувствата ми изтиват,започва все по-малко да ми харесва момчето и накрая всичко утихва =( И това за около 2 месеца =( .. абе както0 казах всичко е възможно =)
    това, което описваш е нещо друго.. преди да тръгнете си го желала прекалено много.. и когато вече си го получила вече не го желаеш както прреди..

нали знаеш какво казват хората - Понякога борбата за нещо е по-сладка от спечелването му!
    мхм =(

Темата изобщо не е глупава...и да според мен възможно е.. дори и аз съм била така..опитай се да му го покажеш..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    не
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз тръгнах с едно мочмче, което не харесвах и да не преовеличавам, но беше чисто мъчение, като излизахме заедно броях минутите да се прибера в нас и да се махна от него и този филм продължи цели 2 месеца,за това ни си мислите, че като тръгнете с някой, към когото нe изпитвате чувства ще го харесате в последствие, не винаги става така, да не говорим, че ще разбиете и сърцето му с безразличието си...

Възможно ли е.. например, да бъдете с някой защото той или тя ви обича? И с времето да започнете да изпитвате чувства???
    Там е работата, че не тръгвам с човек, към когото не изпитвам нищо, освен - жал .. Глупаво е да използваш човешко същество така заедно със всичките му чувства. Мисля, че само веднъж го направих и да след време почуствах нещо, но то беше породено от чувството може би за вина, че този човек дава всичко от себе си, а аз не.И тогава реших, че и аз го обичам, а беше само привързаност, приятелство и задължение.Нищо, което може да се нарече любов и истински чуства.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си