Имам си сериозна приятелка от 2 години и половина, но последната година си имаме проблеми та това няма значение.. сега бяхме скарани месец някъде и днес се видяхме..и аз с такова голямо желание исках да я видя, но тя ми сподели нещо което ме шокира и ми развали желание за каквото и да било --> Значи всяка година я карам да дойде с мен на нова година и всеки път казва на другият ден сам на работа и ще си я карам вкъщи и аз след дълго мрънкане приемам факта и така 3 години пропуска с мене НГ та проблема е че тая година я молих цял месец да дойде с мене и тя пак същото оправдание. И днеска така ми казва бях си до 22:00 вкъщи и дошъл колега някъв с приятели и я накарали да отиде с тях на купон за НОВА ГОДИНА( Аз нейното гадже я моля цял месец да дойде с мене, а с някви непознати се навива за 10 мин).. та като се видяхме сега реагирах все едно нищо не е станало, но отвътре ми избива на бяс за такава долна постъпка...може сега да кажете късай я ама я обичам и не е толкова просто незнам дали ще забравя това което е направила..кажете си мнението, но не бъдете много крайни.. може да изглеждам глупак в ситуацията, но я обичам и незнам какво да правя.. Аз и казах че това е тъпа постъпка тя каза че не се чуства виновна...