.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: "връзване"

"връзване"

някой може ли да ми обясни как се прави това "връзване" ? - http://bodytreats.files.wordpress.co...t-ponytail.jpg ... незнам дали се вижда добре как е вързано,но е един вид...вързано с нейната коса

ами има и едни такива ластики които имитират коса и ако попаднеш на същия цвят като косата ти стои много готино инъче със собствената коса незнам как се връзва
    Aз съм това което съм...

Град
    Някъде там...
    Аз съм се връзвала така, като първо връзвам косата с някаква по-тънка ластичка (най-често силиконова ластимчка). После увъртам кичур от косата си и го закрепвам с малка тънка фибичка.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Град
    Пловдив
    ^ по същия начин-връзвам съвсем нормално като отделям 1 дебел кичур отдолу(нали да не се вижда),увивам около ластика и слагам малка фибичка.после тупирам малко опашката и става много сладко
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

и аз така мислех .. но все пак тяхните са професионални .. и май без фиби http://hotnews.bg/uploads/tinymce/da...x300_10780.jpg много готинко става

Град
    Пловдив
    с фиба е,просто не се вижда.друг вариант е с вакса или гел да се бетонира,но не препоръчвам за дълги и тежки чалга вечери
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    с фиба е,просто не се вижда.друг вариант е с вакса или гел да се бетонира,но не препоръчвам за дълги и тежки чалга вечери

А и по-добре с фиба, от онези тънките, има всякакви цветове, най-срещани са черните.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Цитирай Първоначално написано от Bibz
    Аз съм се връзвала така, като първо връзвам косата с някаква по-тънка ластичка (най-често силиконова ластимчка). После увъртам кичур от косата си и го закрепвам с малка тънка фибичка.
    И аз съм на това мнение..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Това е конска опашка

Ето малко инфо : http://prittywomanstyle.blogspot.com...g-post_29.html

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ^ по същия начин-връзвам съвсем нормално като отделям 1 дебел кичур отдолу(нали да не се вижда),увивам около ластика и слагам малка фибичка.после тупирам малко опашката и става много сладко
    Ами-да,така става.Само дето косата ти не трябва да е на пластове.Може да е,но да са по-дългички..по обясними причини.
    I'm not in love this time,this night...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си