- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене по гениталите
На 12г. съм.Преди няколко дена си обръснах космите ОКОЛО пениса с самобръсначката на сестра ми и без пяна,като преди това ги подрязах малко с ножицата.Още на следващият ден ми се появиха малки пъпчици,на всичко отгоре космите не се обръснаха изцяло и корените им останаха много твърди са и много ме боцкат.Моля обяснете ми къде сам допуснал грешка и как би трябвало да го направя?![]()
На контра ли си се бръснал? Тоест нагоре,към корема ли си движил самобръсначката?
Да на контра.
Затова са пъпчиците,но недей повече да се бръснеш с на сестра ти работите. Купи си твоя,не струва милиони. И щом си на 12 недей да се бръснеш всеки ден/през ден,защото след година-две кожата ти ще стане отвратителна. И след като се избръснеш се намажи с някакъв крем или aftershave (автършейв). Ако щипе духай...![]()
^точно..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
не се бръсни изобщо-на 12 си,не си се засилил да правиш секс,надявам се,нямаш нуждаиначе си купу самобръсначка,пяна и не на контра (:
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Искренно благодаря на всички.![]()
Пак заповядай.Ако имаш някакви други въпроси направо ме намери в скайп -> x.fake.person.x
Иване,майна,целия форум добави в тоя скайп![]()
*тая тема е доказателство,че трябва да се направи една обща тема,в кяото всичко,които има въпроси с един отговор(едносричен при това),могат да си ги задават и да не се пълни форума с глупости.!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
хората не се бръснат само ако ще правят секс, понякога някои спазват хигиена и си ги махат, за да не се запарватПървоначално написано от tonie__
Всъщност имам не повече от 10 човека от teenproblem в skype.Първоначално написано от tonie__
![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
ясно де,ама ти на 12 мислиш ли,че ще има косми някаквиПървоначално написано от mimsssssss
ся няма да си анализирам поста,мързи ме
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
всъщност,всеки човек се развива по различно време,и гените на всеки един са различни,някой навлизат в така наречения пубертет по-рано и имат по-силно окосмяване както там, така и на други места, други може да не получат окосмяване до доста напреднала възраст.Първоначално написано от tonie__
Първоначално написано от vow
+
Ако си мислите че няма какво да си бръсна жестоко се лъжете! :P
И поне познаваш ли гиПървоначално написано от iwancho
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Лично само с 1 момиче,другите само по skype.Първоначално написано от sanyflower7
![]()
И на колко сиПървоначално написано от iwancho
нищо ли4но просто ми е интересно
Това което не ме убива ме прави по - силна !
14Първоначално написано от sanyflower7
![]()
![]()
![]()
![]()
Малчо ... Няма се бръснеш бре,к'во е т'ва ? Ако се бръснеш поне си купи самобръсначка или поне едно бикче от 60 стотинки.Не вярвам да си мноо укосмен
![]()