Един ден аз се в едно момче . То беше като . Всеки ден , когато го срещнех сърцето ми правеше . Със всеки изминал ден исках да го , но ме беше . Един ден той ме покани на среща и . Бяхме толкова , че ни се . Той ме изпрати до нас и започнахме да си говорим . Толкова ме беше , че не знаех на къде да гледам . Прегърна ме за довиждане и се прибрахме . Върнах се в нас . Исках да , защото май нямаше да се получи нищо и той май не изпитваше чувства към мен. Вечерта седнах на компа и започнахме да си . Той ми каза , че е в мен. Сърцето ми започна да прави и като слънце . до уши . Поиска да се срещнем на другия ден . Легнах си и след 30 минути вече бях . Събудих се сутринта и започнах да се управям за прекрасният ден , който ме очакваше . Навън беше , а аз от радост . Срещата ни беше в парка . Когато се видяхме се прегърнахме и той ме . Бях . Дълго време си говорихме и така се унесохме ,че вече беше вечер . Докато вървяхме към нас , той ме спря . Какво ли прави Изведнъж ми лампичката ! Искаше да ми каже нещо важно ! Той целия . След малко ме попита дали искам да тръгнем и аз го гледах . Казах му да за малко . . Погледнах го и му отговорих с 'да' . От тогава ние сме постоянно заедно и когато се видим той ми дава . Аз съм много и го адски много !