С него сме заедно от година. Отначало той беше най-доброто и мило момче,което съм срещала, но това се промени от няколко месеца. Държи се, както му падне-понякога добре,понякога отвратително. Разделяхме се сигурно 30 пъти и се събирахме толкова. Страшно много ме нарани, но най-вече когато ми каза, че се е целувал с някакво момиче. Вече не ми обръща почти внимание, а след като ми каза за това момиче се чувствам озлобена към него. Сега пак сме заедно, но за какво, и аз не знам. Той вече не държи така на мен, ако изобщо държи. Предпочита да излиза с приятелите си. Не искам да обяснявам с подробности всичките пъти, в които е сгафил, защото няма да ми стигне мястото, но просто много ме е наранил. Сигурно ще питате какво правя още с него. И аз не знам. За миг не съм се чувствала добре с него от много време. Но след тази случка с това момиче, за което той призна, ми се иска да му го върна. Да намеря някой, с който да изляза, да направя това което той е зад гърба му. Толкова съм озлобена. Не знам какво чувствам към него, но не е това, което беше. Ту ми е гадно за всичко, ту си повтарям че той не го заслужава. Много хора, свидетели на нашата история, ми се чудят как издържам. Как ли? Не съм толкова силна,ако изобщо съм. Нямам силата да го оставя. Но той ми разби всички надежди. Всички чувства, които влагах и влагах се изпариха. Остана само някаква дребна искра, която да ме спре да направя онова, което трябва. Но след случката с това момиче, погледна ли го, виждам един непознат човек. А някога ми се заклечаше, че няма да го направи. Обичаше ме. Сега, след като цялата ни връзка и хубава история са прецакани, какво да правя аз? Винаги съм твърдяла, че отмъщението не помага, но дали? Подло ли е? Заслужава ли го?