- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подло ли е?
С него сме заедно от година. Отначало той беше най-доброто и мило момче,което съм срещала, но това се промени от няколко месеца. Държи се, както му падне-понякога добре,понякога отвратително. Разделяхме се сигурно 30 пъти и се събирахме толкова. Страшно много ме нарани, но най-вече когато ми каза, че се е целувал с някакво момиче. Вече не ми обръща почти внимание, а след като ми каза за това момиче се чувствам озлобена към него. Сега пак сме заедно, но за какво, и аз не знам. Той вече не държи така на мен, ако изобщо държи. Предпочита да излиза с приятелите си. Не искам да обяснявам с подробности всичките пъти, в които е сгафил, защото няма да ми стигне мястото, но просто много ме е наранил. Сигурно ще питате какво правя още с него. И аз не знам. За миг не съм се чувствала добре с него от много време. Но след тази случка с това момиче, за което той призна, ми се иска да му го върна. Да намеря някой, с който да изляза, да направя това което той е зад гърба му. Толкова съм озлобена. Не знам какво чувствам към него, но не е това, което беше. Ту ми е гадно за всичко, ту си повтарям че той не го заслужава. Много хора, свидетели на нашата история, ми се чудят как издържам. Как ли? Не съм толкова силна,ако изобщо съм. Нямам силата да го оставя. Но той ми разби всички надежди. Всички чувства, които влагах и влагах се изпариха. Остана само някаква дребна искра, която да ме спре да направя онова, което трябва. Но след случката с това момиче, погледна ли го, виждам един непознат човек. А някога ми се заклечаше, че няма да го направи. Обичаше ме. Сега, след като цялата ни връзка и хубава история са прецакани, какво да правя аз? Винаги съм твърдяла, че отмъщението не помага, но дали? Подло ли е? Заслужава ли го?
Виж... Не става дума за отмъщение и такива неща. Човек понякога трябва да бъде егоист. Неща, които не ти носят удовлетворение, а те товарят нямат място в живота ти. Просто си поговори с него, твърдо и уверено и му кажи, че не искаш да продължавате. Оттам-нататък си свободна да срещнеш момчеТО, което наистина ще те прави щастлива. А и да добавя, че това, което той прави не е мъжко, а курвенско. Не те заслужава.
не си заслужава СПОРЕД МЕН,защото на него няя да му пука кво си направила с другото момче,щом се е мляскал с друга и сте се карали 300 пъти и пак сте се събирали............btw за кво още си с него??
O.o
Заради това, че всеки път се надявах да е различно, да се осъзнае и в един период беше така. Но, не. Не мога да дам дори за себе си отг. Може би защото когато съм без него, се чувствам ужасно. Ужасно? Да. Постоянно мисля за него, за нас, за онези хубави неща.Първоначално написано от sladUr4U
Остави го.И ти самата нямаш нужда от него.Още не си го зарязала само защото си свикнала с него и те е страх какво ще е без него.В началото може да ти е гадно,но после ще се почувстваш свободна.Той те натоварва.Не се занимавай с него,започни да излизаш с приятели,прави любимите си неща.Ще видиш колко по-добре ще се почувстваш.Но,повярвай ми,не трябва да оставаш с него,защото първо,че той не те обича като преди и второ-и твойте чувства са се изпарили.Ти сама каза-сега си се озлобила към него.Дори и да продължите,предполагам,че никога няма да е същото.
Доколкото разбрах и той, и ти сте се променили.. Тогава се замисли можеш ли да бъдеш с него? Знаейки, че се е целувал с друга? Едва ли ще му простиш, така че знаеш какво друго остава. Не се занимавай с отмъщения и такива глупости, не си струва. Просто го остави, не е човек, който си заслужава. Или поне вече не е, в твоите очи![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Просто скъсай с него
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
да просто го зарежи ... отначало ще ти е гадно но след време ще намериш друго момче. Се пак не е единственото момче ...
Защо трябва да се принизяваш до неговото ниво, целувайки някого само и само да му отмъстиш. Най-добре е според мен да го оставиш. Една връзка трябва да е изградена на доверие и щастие. При вас няма нито доверие, нито щастие...Следователно нямате връзка. Няма любов, няма нищо мужду вас. Само се нараняваш и страдаш. Няма смисъл от цялата ситуация.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
а защо трябва да падаш на неговото ниво и да му го връщаш.Връзката ви ве4е се е из4ерпала и е наи-добре и за двамата да се разделите.
И ако му отмъстиш, какво ще спечелиш? Само себе си ще заблудиш, че ти е станало хубаво, след като си му отмъстила ... Според мен се разделете по мирния начин и започни една нова връзкаАко не искаш да започваш нова връзка, си живей свободно
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Като за начало говори с него ,,, кажи му как се чувстваш ако няма промяна няма какво да првиш с този човек почвай на ново![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
скъсай с него...задължително...а за сили - намери друг...защото според мен е по-трудно да скъсаш с някой от колкото да те скъсат теб...така като го оставиш,когато не си с приятели,не учиш,когато останеш сама с мислите си - ще мислиш за него,а единствения начин да не мислиш за него е да мислиш за друг...освен ако не искаш да останеш сама със себе си за малко...и аз съм имала такива мигове...помисли и реши,но според мен трябва да скъсате,а след това дали друг или сама - както ти е най-добре на теб
Не знам дали е имало някаква причина това мило и добро момче изведнъж да ти изневери, а после и най-нагло да ти го каже... Не знам за вас, но аз не го разбирам това признание като искренност, а като егоизъм. Той си е изчистил съвестта, а ти ставаш все по-озлобена, чудиш се какво да правиш... Чудиш се дали изобщо още го обичаш... Не знам дали е подло да му отмъстиш, но това няма значение. Той е постъпил достатъчно подло с теб, тъй че, каквото и да направиш ще сте квит. Какво ти пука подла ли си или не?Единственото, което мога да ти кажа е, че ако бях на твое място бих го скъсала веднага, нямаше да му отмъщавам. За мен отмъщението е действие на слабите и наранени хора, които умират за любовта, но не я получават. Не бъди слаба, направи се, че не ти пука за него! Кажи му "край" и нека гние в ада!
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
просто го остави..ако му пука,това ще е най-голямото отмащение..
Пусни на най-добрия му фр пронтонека страдаа
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Просто го остави и си намери некой друг.)
Достатъчно гадно ще му стане от това,че е заменен. :-]
tAke a dIrty pIcture![]()
Ох,аман от тъпаци.Гледай напред и продължи със следващия.Струва ли си,да бягаш след един от всичките?Защо не направиш така ,за да си по щаслива ,по спокойна и т.н като го оставиш и продължиш по напред.Нито ще е първия нито последния,ще следват Петранчо,Ганчо и т.н ,това мисля си го знаеш,но живота е един и не бива да го пропиляваш в лоши размисли излез навън и се забавлявай БЕЗ него.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
По това, което си написала и по-точно както си го написала, разбирам, че си умно момиче... Така че изобщо не заслужаваш момче като него! Според мен се раздели с него, просто няма смисъл в това да сте заедно и да се измъчвашЩе те боли сигурно много по-малко, когато скъсате! Решението е твое, но форумът е единодушен, така че си прецени!
Успех, сигурна съм, че ще намериш човек, който ще ти се кълне в тези неща и наистина ще си удържи на думата!
mm wij kaji mu wsi4ko koeto 4uwstwash ., ne e nujno da e o4i w o4i moje po skype ili sms ... skasai s nego ! i nai weche nameri si idryg s koito da ima trapka 6toto kato skasate 6ti e typo zatfa po dobre da e predi ,..
може да няма чувства към тебе вече.. и за това да се държи така просто да не може да те остави .. може да има проблеми нз в семейтвото ......
и за това така да му се променя настроението .. но хората и чувствата им се променят с времето ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
Нищо няма да псотигнеш,ако решиш да си връщаш.Дори има вероятност и на теб да ти е кофти след това,ако ти пука за приятеля ти.Бях доло горе в същата ситуация.Имаше 3-ти човек.Но той беше с нея,докато бяхме разделени за известно време.После сам ме потърси .. и той се държа гадно с мен и т.н.Но като теб нямах сили да го оставя,докато един ден не го направи той.Ако не бях чакала толквоа много време,нямаше да се чувствам така сега.Колкото по-рано осъзнаеш,че е грешка да стоиш с него и да се измъчваш - толкова по лесно ще ти е след това и по-малко ще боли.Знам,че е трудно,но това е най-доброто.
П.П. А опитвала ли си да говориш с енго за това?Ако не си - поговорете и може да се оправят нещата.Успех!
Остави го! Явно връзката ви се еизчерпила и най - добре е за двамата да се разделите. Недей да се измъчваш повече.