Здравейте всички!
Проблема или по скоро колебанието ми е там , че харесвам адки много едно момче,знам нищо ново под слънцето,но нещатата са наистина много объркани. Като за начало той работи в чужбина от 5 месеца и ще се връща след още толкова.Запознахме се по един от нашумелите сайтове за запознанство,но така се стекоха обстоятелсвтвата ,че когато си раменихме скайповете и почнахме да си пишем той трябваше да заминава след два дена и не успяхме да се запознаем на живо.Да не говоря,че той се даржеше адски здържано. След около месец след неговото заминаване аз се запознах с неговата компания и така се случи ,че имах сексуални взаимоотношения с един от най-добрите му приятели... С вапросния му приятел сме прекратили всякакви физически отношения ,но си останахме добри познати не ни е неудобно да си говорим или да сме в една компания (което се случва от време на време защото моята най-добра приятелка е доста близка с него,но аз не се дразня по никакъв начин от нея или от други жени в живота му) И да продалжа с момчето което е в чужбина.От около месец два ние си пищем постоянно и дори успях да го изкарам от черупката му и почнахме да си говорим за много и най различни неща и аз и той да ми споделя.Имаме адски много теми за разговори и това много ми харесва защото той е много забавен,но и ми споделя някой сериозни неща ,макар ,че все още не се е отпуснал напълно пред мен.Дори правихме планове като се прибере да се запознаем лично и прочие.Жалкото е ,че той е малко на моменти,в смисал че в един момент показва че го интересувам а в следващия се даржи малко хладно.Отдавам го на факта ,че е може да е объркан.Забравих да спомена ,че аз му казах че сам спала с приятеля му и той слава богу не си промени отношението към мен.Споделял ми е също ,че иска сериозна връзка когато се върне в България ,но незнам и дали вазрастовата граница няма да усложни и без това сложните обстоятелсва. (аз сам на 18 а той на 21)

И просто сега искам мнение от хора който не са пристрастни по никакъв начин и може би ще ми дадат по компетентен отговор какво да правя и как да действам.

P.S. Мерси на всички който ще отделят време да ми помогнат