- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- aве случайно дочух?
Еми според мен все по някъв начин тряя усетите когато свърши било по по различно охкане или ако рязка смяна на начина как го прави бе немое да не се усети ... дали са '' курви '' или не все ше разберат а и ако са сами ше си знаят аз незнам ти що питаш ... но все пак .. иначе според мен се усеща... както каза потребителя hoooodyhoooooo при повечето е така ... най вече усмивката е незнам дали при всички е сладка обаче но я има оох..
ПП:Някой беше казал че след като свърши малко време тряя докат вдигне ''самолета'' пак ... има и други случай дет ме свършиш ама желаеш ли го възбуден ли си така де надървен на някой и не спада![]()
![]()
Тези въобще не са правили секс мога да ти кажа.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
ми нито си първия или първата не ти знам пола ,които казва ,че не изглеждам на толкова.Първоначално написано от Reaper93
Sleda ot liubovta
хм това ,че имам известен опит не ме прави курваПървоначално написано от sifilis
![]()
,просто ми направи впечатление това и се чудих има ли и други ,които не усещат ,кога момчето ще свърши .
Sleda ot liubovta
Тези двете са девствени,не знам дори и на картинка дали са го виждали!Първоначално написано от anichka12345678
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
хм едвали ,но не е и невъзможно.Първоначално написано от KASAPA
![]()
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от amk933
Браво, браво!
![]()
Що като ви питат нещо и вие веднага почвате да обиждате човека и да му натяквате какъв тъп комплексар е ..![]()
Форума е за въпроси ..ако ви се струват тъпи, просто не отговаряйте![]()
по темата .. сори не мога да ти отговоря, нямам на идея :д
дайте едно свястно мнение де
и аз винаги усещам кога ще свърши...нормално си е
при тях може би не е така,защото често сменят партньорите..знам ли..?
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от anichka12345678
Хаха..
Аз лично усещам, когато е в устата ми..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Аз винаги разбирам .... може би защото съм опознала доста добре партниора си![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
аве хора кви сте вие такива веднага нападате момичето просто пита а вия още малко ша я изядете що пита толковауспокойте нервите малко ве !!!!!!
аз пък си мисля че си на 11Първоначално написано от anichka12345678
One 4 the money , two 4 the show
искаше, ама все тая?? абе я се еби баси тапата козаПървоначално написано от anichka12345678
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
anichka12345678 - тва от 1вия ти пост е глупост
Също така не забравяй че на едно момче може да му е АДСКИ ТВЪРД , но въпреки тва да му спадне и да не е свършил. Има и тая опция. Най лесно се проверява - докът му духаш пробвай да му го захапеш леко , предполагам изражението на лицето му ще е безценно![]()
Много сте задръстени, темата не е въпрос: какво мислите за авторката.. Пфф..
Въпроса в темата е безмислен според мен. Също така има прекалено много flood.