.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Еми според мен все по някъв начин тряя усетите когато свърши било по по различно охкане или ако рязка смяна на начина как го прави бе немое да не се усети ... дали са '' курви '' или не все ше разберат а и ако са сами ше си знаят аз незнам ти що питаш ... но все пак .. иначе според мен се усеща... както каза потребителя hoooodyhoooooo при повечето е така ... най вече усмивката е незнам дали при всички е сладка обаче но я има оох..

ПП:Някой беше казал че след като свърши малко време тряя докат вдигне ''самолета'' пак ... има и други случай дет ме свършиш ама желаеш ли го възбуден ли си така де надървен на някой и не спада

Тези въобще не са правили секс мога да ти кажа.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Не ми приличаш на 18 http://anitogb.aha.bg/photo.php?photo=50494
    ми нито си първия или първата не ти знам пола ,които казва ,че не изглеждам на толкова.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от sifilis
    По темата: иди им покажи на тези двете кое е най-опитното курве в класа. Няма да се излагаш я.
    Баси
    хм това ,че имам известен опит не ме прави курва ,просто ми направи впечатление това и се чудих има ли и други ,които не усещат ,кога момчето ще свърши .
    Sleda ot liubovta

Повече от фен Аватара на KASAPA

Re: aве случайно дочух?

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Значи случайно в час по физкултура дочух разговора на две "уж опитни курвета'' ,макар ,че са ми съученички и едната вика на другата ,че не можела да усети кога приятеля и свършва и че не се било усещало ,кога ще свършва ,а другата и вика ,че се усещало в позата ,когато момичето е на ездаческа поза или с уста.Незнам какви са тия логики,но аз до такава степен съм упознала момчето с,което съм ,че винаги разбирам кога е момента във всяква поза и с уста също.И според мен момчето като стигне до там му е най-корав и като свърши му спада.А вие как мислите?
    Тези двете са девствени,не знам дори и на картинка дали са го виждали!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    Значи случайно в час по физкултура дочух разговора на две "уж опитни курвета'' ,макар ,че са ми съученички и едната вика на другата ,че не можела да усети кога приятеля и свършва и че не се било усещало ,кога ще свършва ,а другата и вика ,че се усещало в позата ,когато момичето е на ездаческа поза или с уста.Незнам какви са тия логики,но аз до такава степен съм упознала момчето с,което съм ,че винаги разбирам кога е момента във всяква поза и с уста също.И според мен момчето като стигне до там му е най-корав и като свърши му спада.А вие как мислите?
    Тези двете са девствени,не знам дори и на картинка дали са го виждали!
    хм едвали ,но не е и невъзможно.
    Sleda ot liubovta

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Мисля, че темата е тъпа и с нищо никому полезна. Освен това мисля, че е време да се заключи по точка 11 и ти предлагам да спреш с бизнес проучванията си в раздела и да се отдадеш на оргазма от българската граматика и правописна норма.
    Браво, браво!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Що като ви питат нещо и вие веднага почвате да обиждате човека и да му натяквате какъв тъп комплексар е ..
    Форума е за въпроси ..ако ви се струват тъпи, просто не отговаряйте

по темата .. сори не мога да ти отговоря, нямам на идея :д

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    дайте едно свястно мнение де
    и аз винаги усещам кога ще свърши...нормално си е
    при тях може би не е така,защото често сменят партньорите..знам ли..?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Хаха ..

Аз лично усещам, когато е в устата ми ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Аз винаги разбирам .... може би защото съм опознала доста добре партниора си
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

аве хора кви сте вие такива веднага нападате момичето просто пита а вия още малко ша я изядете що пита толкова успокойте нервите малко ве !!!!!!

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    И к`во викаш на 12 годинки си?
    ми нем на 18 и просто исках да видя кво мислите по темата ,ама все тая ....
    аз пък си мисля че си на 11
    One 4 the money , two 4 the show

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    И к`во викаш на 12 годинки си?
    ми нем на 18 и просто исках да видя кво мислите по темата ,ама все тая ....
    искаше, ама все тая?? абе я се еби баси тапата коза
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

anichka12345678 - тва от 1вия ти пост е глупост
    Също така не забравяй че на едно момче може да му е АДСКИ ТВЪРД , но въпреки тва да му спадне и да не е свършил. Има и тая опция. Най лесно се проверява - докът му духаш пробвай да му го захапеш леко , предполагам изражението на лицето му ще е безценно

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Много сте задръстени, темата не е въпрос: какво мислите за авторката.. Пфф..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Въпроса в темата е безмислен според мен. Също така има прекалено много flood.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си