- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- aве случайно дочух?
Значи случайно в час по физкултура дочух разговора на две "уж опитни курвета'',макар ,че са ми съученички и едната вика на другата ,че не можела да усети кога приятеля и свършва и че не се било усещало ,кога ще свършва
![]()
,а другата и вика ,че се усещало в позата ,когато момичето е на ездаческа поза
или с уста.Незнам какви са тия логики,но аз до такава степен съм упознала момчето с,което съм ,че винаги разбирам кога е момента във всяква поза и с уста също.И според мен момчето като стигне до там му е най-корав и като свърши му спада.А вие как мислите?
Sleda ot liubovta
АВЕ мисля , че се подиграваш на твойте съученички - кфи били нам си ко ... пък ти дори не можеш да пишеш майка му стара " аве случайно до | чух ?
wtf ... не се смей на другите ми вземи са поопай малко
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
ем до няква степен може и да звучи като подигравка ,но целта всъщност е ,че искам мненията ви .Първоначално написано от HouseMusicBoy
Sleda ot liubovta
окзначи лично аз като свърша от кура ми излиза сперма и след кратко време ми спада
за 2 сесия ми е нужно малко време
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
anichka12345678, а на мен малко ми звучиш като неграмотна комплексарка.![]()
Не мисля ,че се определям като комплексаркаПървоначално написано от AceXe
![]()
Sleda ot liubovta
Ама аз го мисля. Отвори ако ти е останал някой учебник по български отпреди да се ограмотиш.Първоначално написано от anichka12345678
![]()
аве мисли квот искаш баси ,толкова не можете да пишете по -темитеПървоначално написано от AceXe
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Дам, типично като всеки друг започваш сега с клишетата, завърващи на "баси" и всичките подобни (ебати, егати, бати и т.н.), за да звучиш тежко. Аз наистина си мисля, каквото искам. По темата трудно мога да ти кажа, защото съм момче, а тя е накак безсмислена. То и аз всеки ден дочувам хиляди неща, ако само 1/10 от тях пусна като теми, какво правиме?!?!Първоначално написано от anichka12345678
Мисля, че темата е тъпа и с нищо никому полезна. Освен това мисля, че е време да се заключи по точка 11 и ти предлагам да спреш с бизнес проучванията си в раздела и да се отдадеш на оргазма от българската граматика и правописна норма.![]()
Трудно ми е да намеря точната дума, за да определя какво представлява темата ти .. повярвай ми и да я намеря НЕ ИСКАШ да знаеш ..Първоначално написано от anichka12345678
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И к`во викаш на 12 годинки си?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ми нем на 18 и просто исках да видя кво мислите по темата ,ама все тая ....Първоначално написано от mOBSCENE
Sleda ot liubovta
Ти питаш за сто теми какво мислиме... Някакси изглежда тъпо отстрани. Да не говорим, че си супер неграмотна. По-добре пусни една тема с всичките ти въпроси и "дочувки", а не да флуудиш форума.Първоначално написано от anichka12345678
![]()
Първоначално написано от amk933
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Той като го крие у "пичката" как искаш да усетят свършил ли е не е ли като не го виждат
АМАН
На моя не спада,свършва и както е дигнал самолета отива и се изцежда у банята и после е мек,ама не за дълго...
Усеща се,да.Тряа да си дроб пиян,че да не разбереш.И не слушай всички твои съученички кви абсолютни простотийки каканижат.
ПП:Тва за доколко си си опознала партньора няква реклама ли беше?![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Аничка кво искаш майна БГ форум питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъпа такива е българския манталитет![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ха има ги всякакви
от има момичета който като ги еб*ш нищо не усещат какот искаш да ги лашкат са дълво![]()
ми може и да лъжат !?![]()
не им вярваи какво разправят на лево на десно
![]()
![]()
![]()
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
С какво се боцкате, бе :S
Защо винаги всички се заяждат с АнитоАни, голям магнит си за хорската агресия :P
Та иначе - ми казвали са ми, че винаги правя една и съща физиономия, и че е много сладка (рекламата), пък и то се усеща, все пак ускоряваш ритъма, дишаш учестено...усеща се
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Ми може би защото не са като мен и не им стиска да са достатачно откровенни и всичко ,което не са пробвали не е нормално.Първоначално написано от hoooodyhoooooo
Sleda ot liubovta
Не ми приличаш на 18http://anitogb.aha.bg/photo.php?photo=50494
По темата: иди им покажи на тези двете кое е най-опитното курве в класа. Няма да се излагаш я.
Баси