- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- като какви хора се определяте?
Като какви хора се определяте спрямо секса![]()
Sleda ot liubovta
Излез и се разходи малко на чист въздух. Мисля, че имаш нужда от това, тъкмо да Определиш времето навън.![]()
до ся бях цял ден навънПървоначално написано от AceXe
времето е студено
![]()
Sleda ot liubovta
+1Първоначално написано от AceXe
Абе ти зле ли си? Не разбра ли, че ни писна от твойте теми? И тия 4 дето избълва днес, пак ще умрат в забвение...
И се научи да пишеш, ако не друго...![]()
![]()
Прекрасни зъби имаш, но не си забавна, освен ако се смееш на себе си. Почини си малко, погледай телевизия тогава. ТВ не си гледала цял ден.Първоначално написано от anichka12345678
![]()
Мога да определя теб ако искаш .. ?![]()
Няма да ти хареса ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Та ти не ме познаваш ,че да си изказваш мнението си ,СПРИ ДА СПАМИШ във всяка тема.Първоначално написано от Hilary_
Sleda ot liubovta
е един да отговори по темата благодаря ти все пак .Първоначално написано от bambino2
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
оо мога .. това, че не те познавам не ми пречи да позная какво целиш с безмислените си теми ..Първоначално написано от anichka12345678
![]()
п.с. спри да осираш раздела .. нищо не постигаш!![]()
Priceless .. <3
поне не се заяждам с хората както ти правиш . Това ,че на теб не ти е дошло времето да правиш някой неща ,съмнявам се ,че като почнеш да правиш секс ,някой неща за които си казала ,че няма да ги направиш ,ще ти станат практика и няма да ти се струват толкова странни.Някога имах твойто мислене и някой ден сама ще се убедиш,че е така.Първоначално написано от Hilary_
Sleda ot liubovta
Не се заяждам с хора, които не ме дразнят ..![]()
п.с. пак ще си говорим когато станат нещата и при мен ..
Priceless .. <3
еми нямам нищо против.Първоначално написано от Hilary_
Sleda ot liubovta
недоебан девственик търсещ яко чудовище което да му роди малки гущерчета които да серат злато и да пикаят чист алкохол.
Станислава
^ да го![]()
Priceless .. <3
ще те оставя девствена,само свирка искам,а дай боже да забременееш,че да се похвалиш като новата дева Мария.![]()
Станислава
искай от гаджето си глупако .. аз мога да ти дам само средния си пръст!!!Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Priceless .. <3
знаеш ти .. как да пикаеш клекнал ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
Радвам се, че има навити да си навират пръстите в задния ти двор явно ти харесва .. след време обаче няма да те задоволява само един .. но ти си "голямо момче" ще поемеш и повечко ..![]()
Priceless .. <3
бахти стана ми тъпо заради теб. Да ме заплашва една девственица и то в раздел "Секс",а и на всичкото отгоре с такива оригинални фрази.
Станислава
като ти е станало тъпо напусни темата ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Priceless .. <3
чувствата са взаимни ..Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Priceless .. <3