.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен Аватара на galu6a
    Стефани-След теб
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Респект-Твоята песен

Голям фен
    ние си нямаме точно определена просто си имаме нещо като традиция аз през определен период от време избирам песен подходяща за нас и му я изпращам или си я слагам на скайп и той когато има възможност я слуша и така ... :P

Marc Anthony feat. Tina Arena - I Want To Spend My Lifetime Loving You

Супер фен
    http://www.vbox7.com/play:089d7806

Един ден както си седяхме той реши,че трябва да си имаме наша песен и всеки написа 3 песни,които сме слушали заедно и имаме спомени на тях и тази беше единствената,която написахме и двамата и така ... беше си нашата песен ...
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Както бях написала и в друга тема, май за любовни цитати ли, какво беше там..

Точната песен, нашата песен е:
    http://www.vbox7.com/play:0098a209 :P

Пък и с него сме от съвсем скоро, но се чувствам страхотно. Както се казва - Нова Година, Нов Късмет. По принцип съм физиономистка и го знам доста отдавна, първи братовчед е на един съученик, когото не понасям. ... Но какво да се прави.. съдба. И... така..
    Отначало всичко почна от Импулса, после си разменихме скайповете, след това телефоните.. И това става.. около седмица преди НГ (31.12.2009). Нях си наумила предварително да го целуна на НГ, и донякъде така и стана. Е, в 00:00 си бях у нас с нашите, а той у тях с техните, но както и да е. Събрах се с тайфата на центъра, после отидохме да купонясваме...иии.. Той ми звънна да се видим. Казах му къде се намирам, дойде с колата и се видяхме. Точно като ми казваше чао се престраших и го целунах... обаче по бузата. Реших да не избързвам, да видим от това какво ще стане. Явно е имало ефект - постоя си около 5 минути пред къщата, в която влязох. И това се случи в навечерието на НГ, тоест... баш на 1 януари де.
    На следващия ден се видяхме... пообиколихме из града... Дойде да ме изпрати до вкъщи, постояхме в колата ии.. от СДто тръгна Sean Paul - So Fine, песен, на която имам спомени и от лятото. Невероятни спомени.. И му бях казвала преди за тази песен, че много я харесвам и така нататък... И ... се изцепих като последна глупачка - искам спомен и с теб на тази песен, престраших се и го целунах, но вече както си му е редът. Но.. той не се отдръпна, а ми отговори. И да.. от ... хаха... 2.01.2010 това е нашата песен.

Цитирай Първоначално написано от sladinkaaaa
    Респект-Твоята песен
    А това е песента ми с предишния, заради когото загубих всичко... Общо взето доста песнички на Respect са били нашите песни, но ... тази и "Бягство" най-най.

I'm inlove with a criminal...

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от Jessie

Пък и с него сме от съвсем скоро, но се чувствам страхотно. Както се казва - Нова Година, Нов Късмет. По принцип съм физиономистка и го знам доста отдавна, първи братовчед е на един съученик, когото не понасям. ... Но какво да се прави.. съдба. И... така..
    Отначало всичко почна от Импулса, после си разменихме скайповете, след това телефоните.. И това става.. около седмица преди НГ (31.12.2009). Нях си наумила предварително да го целуна на НГ, и донякъде така и стана. Е, в 00:00 си бях у нас с нашите, а той у тях с техните, но както и да е. Събрах се с тайфата на центъра, после отидохме да купонясваме...иии.. Той ми звънна да се видим. Казах му къде се намирам, дойде с колата и се видяхме. Точно като ми казваше чао се престраших и го целунах... обаче по бузата. Реших да не избързвам, да видим от това какво ще стане. Явно е имало ефект - постоя си около 5 минути пред къщата, в която влязох. И това се случи в навечерието на НГ, тоест... баш на 1 януари де.
    На следващия ден се видяхме... пообиколихме из града... Дойде да ме изпрати до вкъщи, постояхме в колата ии.. от СДто тръгна Sean Paul - So Fine, песен, на която имам спомени и от лятото. Невероятни спомени.. И му бях казвала преди за тази песен, че много я харесвам и така нататък... И ... се изцепих като последна глупачка - искам спомен и с теб на тази песен, престраших се и го целунах, но вече както си му е редът. Но.. той не се отдръпна, а ми отговори. И да.. от ... хаха... 2.01.2010 това е нашата песен.

Уау. Хубава историйка

Цитирай Първоначално написано от jimei
    Цитирай Първоначално написано от Jessie

Уау. Хубава историйка
    просто прекрасна история
    чак да повярваш в чудесатааа

Джена и Илиян- За теб и мен ... и Кингсайз-За нея.
    на тези песни имаме мн спомени на първата се сдобряваме почти винаги когато се караме, а втората ми я пускаше като поздрав преди да ми каже че ме харесва

Град
    na moreto

асд

pussycatdolls - stickwithu
    az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    нямам си.
    сад.

Мошно електронна музика в ушите.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    бълХаристан
    немам гаЖе ама като имах беше ring my bells, поне аз така си мисля. текста е доста готин, ама ме подсеща за една тъпа предателка. жалко за хубавата песен ring my balls за нея
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Aerosmith - crazy (music)(sun) стана случайно той се чудеше кво да пусне и пусна тая и стана едно такос якоооо

George Benson- Nothing's gonna change my love for you

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    James Blunt - You're beautiful!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Guest
    мм те са няколко.. Luis Fonsi - Nada Es Para Siempre,Илиян - Обичам те до безсъзнание и Бате Сашо - Умирам за теб

Ами... A Fine Frenzy-Almost lover и на Iron&Wine-Frightless bird american mouth Като ги чуя и се сещам за него...
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    My Winamp is playing: 1205. Djordan i Stefani - Ti si lubovta

не че сме някви фенове на чалгата просто имаше един смс от него "на друга никоя ти не приличаш...прелестна, малка, моя....така не бях се влюбвал до сега, как се случи, сам не зная.....какво направи с мен, че докрай ума ми взе?"
    и така...всеки път като я чуем ми я пее...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    nicole-baby love

Бях го поздравила с тази песен веднъж и той я хареса адски много и с и остана нашата песен

Град
    На третия етаж
    Sonata Arctica - Shy

Notis Sfakianakis - Soma Mu.Не сме я избирали,просто така се случи.Бяхме на екскурзия и вечерта на дискотека.Тогава се събрахме и няколко минути по-късно пуснаха тази балада и той ме покани на танц.Това беше първият ни танц.Беше върховно и от тогава,когато и да чуем тази песен се сещаме единствено за тогава.Разбира се има и много други песни,които ни напомнят един за друг и за различни неща,които са се случвали на тези песни,но според мен именно тази е най-главната.Е ще кажа и още една - Flipsyde - Happy Birthday.С нея ме поздрави пръв на рожденният ми ден,един ден преди да се съберем!

Град
    MoHTaHa
    Bryan Adams - Please,forgive Me

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Guns'N'Roses - Sweet Child O'Mine

Защото първата ни опорна точка и причина за запознанството ни беше фанатизмът ни по тези идиоти.
    После, 2 дни, след като тръгнахме (на 1-ви юни) ми честити празника с обръщението "Sweet Child O'Mine" и оттогава това си е наш прякор.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Наша песен няма.Има песни,които си слушаме и двамата и двамата ги харесваме и си ги пускаме един на друг.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

наща песни4ка си остава на Елена-Още , въпреки 4е има мн песни4ки, които като 4уем и двамата се сещаме за прекрасните моменти, които сме изживяли заедно , а най-омразната песен и на двама ни е на Стефани-След теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си