Цитирай Първоначално написано от jimei
Цитирай Първоначално написано от Jessie
Както бях написала и в друга тема, май за любовни цитати ли, какво беше там..

Точната песен, нашата песен е:
http://www.vbox7.com/play:0098a209 :P

Пък и с него сме от съвсем скоро, но се чувствам страхотно. Както се казва - Нова Година, Нов Късмет. По принцип съм физиономистка и го знам доста отдавна, първи братовчед е на един съученик, когото не понасям. ... Но какво да се прави.. съдба. И... така..
Отначало всичко почна от Импулса, после си разменихме скайповете, след това телефоните.. И това става.. около седмица преди НГ (31.12.2009). Нях си наумила предварително да го целуна на НГ, и донякъде така и стана. Е, в 00:00 си бях у нас с нашите, а той у тях с техните, но както и да е. Събрах се с тайфата на центъра, после отидохме да купонясваме...иии.. Той ми звънна да се видим. Казах му къде се намирам, дойде с колата и се видяхме. Точно като ми казваше чао се престраших и го целунах... обаче по бузата. Реших да не избързвам, да видим от това какво ще стане. Явно е имало ефект - постоя си около 5 минути пред къщата, в която влязох. И това се случи в навечерието на НГ, тоест... баш на 1 януари де.
На следващия ден се видяхме... пообиколихме из града... Дойде да ме изпрати до вкъщи, постояхме в колата ии.. от СДто тръгна Sean Paul - So Fine, песен, на която имам спомени и от лятото. Невероятни спомени.. И му бях казвала преди за тази песен, че много я харесвам и така нататък... И ... се изцепих като последна глупачка - искам спомен и с теб на тази песен, престраших се и го целунах, но вече както си му е редът. Но.. той не се отдръпна, а ми отговори. И да.. от ... хаха... 2.01.2010 това е нашата песен.

Уау. Хубава историйка
просто прекрасна история
чак да повярваш в чудесатааа