.
Отговор в тема
Страница 1 от 23 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 575

Hybrid View

Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор

Здравейтее! Аз съм козметичка от 9 мес. Казвам се Лена Петрова и съм на 19 години.
    Имам салон в Ихтиман.Понеже виждам че доста от вас питат съфорумците си за вапроси които наистина трябва да се консултирате с козетик.За съжеление не мога да отговоря: Пример "Какъв крем да ползвам " не мога да ви ориантирам ако не опишете кожата си добре , но ако го направите щте ви ореиантирам дори и за марка като се постарая да не ви препорачжам скъпи неща.Мога да ви отговоря за проблеми и продукти сварзани с нокти,вежди,окосмяване,кож дори ще се постарая и за коса!!
    Ще ви дам и малки хитринки,неща за приготвяне в домашна обстановка!!
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Град
    Пловдив
    имам един проблем-порите под очите ми са малко разширени(малко,де,но се вижда).днес си правих парна баня за черните точки на носи и ми помогна,но ме притеснява,че може само да ми разшири още повече тези порички.какво мога да направя по въпроса?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен Аватара на silviau66
    Ооо суперр.. Тази темичка ще я навестявам често...
    Искам да попитам за някаква домашна маска за лице..
    Кожата ми е предразположена към акне и е мазна.. Та нещо, коетода намали омазняването или някакъв по разпространен продукт.. Понеже съм от малък град и ... И/или нещо за коса, която също се омазнява бързо..

И как да премахвам в домашни условия черните точки. ??
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Град
    Пловдив
    забравих да кажа ако трябва-кожата ми е нормална,добре мисля,че се грижа за нея,въпреки че се намират пъпчици,определно не е трагично
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Момиче съм имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна
    sladkata_ani4ka

Град
    Някъде там...
    А аз искам да попитам каква по-точно грижа трябва да се полага за ноктите. Ясно е, че премахване на кожички, полиране, заздравители и т.н., но може ли малко повече подробности. И също да ни препоръчаш добри продукти. И също така, как да си подберем лак за нокти и кои марски са добри. Благодаря.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Град
    Пловдив
    оле как нападнахме момичето аз предлагам да изчакат следващите първо ние да получим отговори,че много ще и стане на момичето
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ооо тази тема е супер ! Аз имам черни точки по носа (не са много, но не са и малко) как да ги махна? Понякога кожата на носа ми е мазна, друг път е суха, а друг път е нормална

Така...
    Нужно е само да разтвориш няколко капки лимон във вода и регулирано да разтривате с този разтвор кожата. Също можете да добавиш няколко капки лимон в яйчен протеин (известен със своето стягащо действие), разбий и нанеси тази маска на лицето. Задръж 15 минути. След като изсъхне измий с хладка вода.Това действа гарантирано!
    Розовата вода е много хубав натурален продукт който е добро средтство за свиване,тонизиране и почистване на кожата.За да поддържаш кожата в добро състояние, достатъчно е да разтриваш лицето си с розова вода всяка сутрин, след събуждане, и вечер, след премахване на грима.
    За други вапроси съм насреща tonie__ това е за теб и благодаря 4е мисли6 как 6те се справя моля парво се опитайте да из4акате да отговоря на вапрос а след това на следва6тия

Град
    Пловдив
    ама кажи за кой проблем е това
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    sladurana_be, когато отговаряш на някого, го цитирай, за да няма обърквания.
    И браво за темата.

Голям фен Аватара на DesSsi
    искам да питам има ли някам друг начин за премахване на мустачките от лентички щото винаги ми стаат някви раничкии

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Ооо суперр.. Тази темичка ще я навестявам често...
    Искам да попитам за някаква домашна маска за лице..
    Кожата ми е предразположена към акне и е мазна.. Та нещо, коетода намали омазняването или някакъв по разпространен продукт.. Понеже съм от малък град и ... И/или нещо за коса, която също се омазнява бързо..

И как да премахвам в домашни условия черните точки. ??
    Значи за кожата имам страхотна маска която си правих аз докато имах мазна койа с акнее.. Настъргай 1/4 ябълка в купа и 1-2 лажички мед.Това е маската която препорачван на вси4ки с този проблем премахва излишния себум (мазнина) от кожата и избистря нежероятно тена о6те след 1 използване! 30 мин. и изммиване с хладка вода!
    За косата 6том искаш в домашни условия мий я с шампоан Елсев на Лореал и изплаквай с 1 -2 супени лъжици оцет изсипан в 500 мл. стидена вода . Не мирише не се притеснявай.
    За 4ерните точки сипи 1-2 лъж. розова вода в купа с 5 стрити на прах асперина!! с памук нанасяй !!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    имам един проблем-порите под очите ми са малко разширени(малко,де,но се вижда).днес си правих парна баня за черните точки на носи и ми помогна,но ме притеснява,че може само да ми разшири още повече тези порички.какво мога да направя по въпроса?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Момиче съм имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна
    Пален боклук е !! вийт са боклуци ! Извинявай че те отчайвам но има и доволни от вийт , аз лично предпочитам Strep.Иначе най доброто решение е кола маска !!!

Така...
    Нужно е само да разтвориш няколко капки лимон във вода и регулирано да разтривате с този разтвор кожата. Също можете да добавиш няколко капки лимон в яйчен протеин (известен със своето стягащо действие), разбий и нанеси тази маска на лицето. Задръж 15 минути. След като изсъхне измий с хладка вода.Това действа гарантирано!
    Розовата вода е много хубав натурален продукт който е добро средтство за свиване,тонизиране и почистване на кожата.За да поддържаш кожата в добро състояние, достатъчно е да разтриваш лицето си с розова вода всяка сутрин, след събуждане, и вечер, след премахване на грима. Smile
    За други вапроси съм насреща Smile

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз искам да попитам с какво да си потдържам ноктите,за да не се чупят лесно и да се пределят,мажа ги с масло на Икаров и за сега съм доволна,и ако може нещо за избелване на нокти да ми кажеш освен лимон

Повече от фен Аватара на silviau66
    ЗЛАТНА СИ!! Като гледам може да ти пишат в темата и до сутринта.. Форума имаше нужда от нещо такова... Много благодаря за съветите и маските.. :*
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от Bibz
    А аз искам да попитам каква по-точно грижа трябва да се полага за ноктите. Ясно е, че премахване на кожички, полиране, заздравители и т.н., но може ли малко повече подробности. И също да ни препоръчаш добри продукти. И също така, как да си подберем лак за нокти и кои марски са добри. Благодаря.
    Грижата за ноктите е широка тема.. достатачно да не ги грижеш,да подаржаш далйина която може да подаржаш (извинете за повторението).Масажирай ноктите и ръцете когато нанасяш крема си за раце,това подобрява кръвообра6тението! И ако има6 дълък маникюр задалйително трябва да има6 заздравител под лака и в седмицата поне 1-2 дена саммос заздравител А за мен лаковете коитоса най добри са на Брооклин. Много са добри.

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    ЗЛАТНА СИ!! Като гледам може да ти пишат в темата и до сутринта.. Форума имаше нужда от нещо такова... Много благодаря за съветите и маските.. :*
    За нищо.Но като се изморя остажям за утрее

Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Пален боклук е !! вийт са боклуци ! Извинявай че те отчайвам но има и доволни от вийт , аз лично предпочитам Strep.Иначе най доброто решение е кола маска !!!
    Охх просто нямам сили за кола маска ама ако няма друго решение да лятото ще събирам сили за кола маска Много благодаря за мнението ти беше ми много полезно
    sladkata_ani4ka

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Е, супер тема, браво... Аз искам да ми препоръчаш някакъв хубав продукт за миене на лицето ежедневно... кожата ми е смесена. Мерси предварително.

Здравей искам да попитам значи изстаних си веждите но сега не се харесвам а космчетата растът много бавно може ли да ми препоръчаш нещо чувала съм за тривитаминола но ме е страх от странични ефекти

Цитирай Първоначално написано от petiam
    Ооо тази тема е супер ! Аз имам черни точки по носа (не са много, но не са и малко) как да ги махна? Понякога кожата на носа ми е мазна, друг път е суха, а друг път е нормална
    За 4ерните точки сипи 1-2 лъж. розова вода в купа с 5 стрити на прах асперина!! с памук нанасяй !!! Имаш смесена кожа!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си