.
Отговор в тема
Страница 14 от 23 ПървиПърви ... 4101112131415161718 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 575
    Цитирай Първоначално написано от Freshnes
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    И аз искам да попитам нещо .. извинявам се ако има същия въпрос признавам, че не съм ровила цялата тема, но сега няма как. От години вече да кажа имам подутини под очите, с нищо не мога да ги махна, Сутрин като стана първата ми работа е да си сложа 2 лъжици под очите, които са стояли малко в хладилника. После се мажа с такъв крем специален за подутини. Накрая никакакъв резултат и си слагам малко фон дьо тен и пак нищо. Започвам много да се ядосвам, защото аз имам чувството, че е мн грозно така. Само да кажа, че дори и когато си допивам пак ги имам.
    П.С благодаря предварително : )))
    И аз съм това,това е ген,няма да се излекува,щом не се оправят и като се наспиваш.Пий повече вода,слагай кректор и това е
    да определено трябва да пия повече вода, че това не го правя често . Все пак мерсии : )
    Няма проблем.И се наспивай повече,ето сега аз още не мога да заспя и утре пак ще съм с кръгове А междудругото защо не пробваш да си сложиш торбички с чай(най-добре от лайка) но студени за 10 минути върху очите,определено освежават.А вчера четох в нета режеш парченце охладена ябълка и я слагаш под окото,там където е слъзният канал,ще пробвам утре и ще ти пиша

за първи път чувам за охладена ябълка .. торбички с чай си слагам понякога, но нищо ... трябва да пробвам с ябълкаата
    Аз тази сутрин забравих
    Но утре(тоест вече днес) обещавам,а на мен чая много ми освежава.Защо не си вземеш и някакво гелче за около очи,аз преди ползвах това на гарниер и горе долу ставаше,сега съм с едно н аорифлейм и ми е добре
    Мажа се с такова подобие на гелче... или пък може да му се вика гелче незнам - От лятото забелязах и аз някаква промяна но до там ;d
    е3ми ползвай си гелчето :0 Аз си слагах ябълка,но ефекта е като този с чая

Re: Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор

Аз искам да питам:От какво се нуждаят краката,за да са красива.Благодаря ти. И с какво да ги мажа,защото кожата ми е груба по тях?
    мечтата ти

Re: Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор

Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Здравейтее! Аз съм козметичка от 9 мес. Казвам се Лена Петрова и съм на 19 години.
    Имам салон в Ихтиман.Понеже виждам че доста от вас питат съфорумците си за вапроси които наистина трябва да се консултирате с козетик.За съжеление не мога да отговоря: Пример "Какъв крем да ползвам " не мога да ви ориантирам ако не опишете кожата си добре , но ако го направите щте ви ореиантирам дори и за марка като се постарая да не ви препорачжам скъпи неща.Мога да ви отговоря за проблеми и продукти сварзани с нокти,вежди,окосмяване,кож дори ще се постарая и за коса!!
    Ще ви дам и малки хитринки,неща за приготвяне в домашна обстановка!!
    каде мога да намеря зелена боя за коса плс кажи ми
    az s1m valenrin i mi e priqtno da se zepoznaem

моля те кажи ми нещо, което да прикрива черните кръгове под очите (тъмните де) ((няма значение цената))
    Peace & Love

Цитирай Първоначално написано от magiiito
    моля те кажи ми нещо, което да прикрива черните кръгове под очите (тъмните де) ((няма значение цената))
    виж една страница по-назад

Ами какво ти е мнението за фдт и как по по лесен начин може да се предпазим но да не е толкова вредно.Предложение за някоя марка

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от sladkaligla26
    Ами какво ти е мнението за фдт и как по по лесен начин може да се предпазим но да не е толкова вредно.Предложение за някоя марка
    Ще ти отговоря аз, по компетентните да допълват.
    Някои фдт не са полезни са кожата, но зависи как ги използваш.
    Ако кожата ти е суха, слагай кремче преди да го използваш.
    Вземи си някое с по - не мазна и наситена структура ( има мн. видове, сама можеш да си избереш )
    Не взимай от прекалено тежките и не слагай по огромни количества.

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    Криси,(ако може да ти казвам така) имаш ли някакво мнение за избелващия тоник на Мелабел
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Цитирай Първоначално написано от sladkaligla26
    Ще ти отговоря аз, по компетентните да допълват.
    Някои фдт не са полезни са кожата, но зависи как ги използваш.
    Ако кожата ти е суха, слагай кремче преди да го използваш.
    Вземи си някое с по - не мазна и наситена структура ( има мн. видове, сама можеш да си избереш )
    Не взимай от прекалено тежките и не слагай по огромни количества.
    Аз ще допълня,че е добре да се използва фдт,особено сега през зимата,защото най-вече защитава кожата от вятър,ув лъчи и други вредни влияния.Митовете че фдтна запушва порите и е вреден одавна са разбити( е освен ако не говорим за някой ефтин боклук-пример прехваленият импала,като прочета или чуя името му вече ми се повръща с извинение,незнаете какво си причинявате на кожата )
    Вместо крем се използва основа за грим,която подхранва кожата,някои са и антибактериални,имат отразяващи светлината частици,всяка е различна,но най-важното е че подхранва кожата и предовратява лъщенето,ако си слпжиш крем след час кожата ти ще лъсне
    Фдт ще ти препоръчам виши аера тент,също и клиник са хубави,макс фактор и вече ланком,диор,шанел които са доста по скъпи,но си заслужават цената.Препоръчвам ти и новоналезлите минерални фон дьо тени,които са напълно безвредни,че даже и полезни за кожата,контролираш покривността им,добри са

Цитирай Първоначално написано от maybeline
    Криси,(ако може да ти казвам така) имаш ли някакво мнение за избелващия тоник на Мелабел
    Можа разбира се
    За тоника и изобщо тази марка съм чувала хубави отзиви,но преди малко видях състава на тоника и нещо ми с ивдя много агресивен с тези киселини.На теб за какво ти трябва.наче според мен крема е по-добър вариант,но да знаеш че каквото и да си вземеш задължиелно продукт с spf поне 50 който да слагаш през деня,а крема или тоника вечер

Можа разбира се
    За тоника и изобщо тази марка съм чувала хубави отзиви,но преди малко видях състава на тоника и нещо ми с ивдя много агресивен с тези киселини.На теб за какво ти трябва.наче според мен крема е по-добър вариант,но да знаеш че каквото и да си вземеш задължиелно продукт с spf поне 50 който да слагаш през деня,а крема или тоника вечер

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    трябва ми за заличаване на белези от пъпки
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Град
    Градът на скучаещите милионери
    И аз имам тоя скапан проблем.Моите са леко червени петна.Така че,ако може да ни посъветваш нещо ще ти бъда мн благодарна.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    И аз имам тоя скапан проблем.Моите са леко червени петна.Така че,ако може да ни посъветваш нещо ще ти бъда мн благодарна.
    пробвайте кремчето

Здравей,преди време бях писала,много ползотворно ми беше отговорила,благодаря!Сега искам да питам за тази козметика
    http://www.synchroline.com/prodotti....N=M&P=Rosacure
    може ли да поръчам нещо при теб или при твоя леля мисля беше споменала ?Става въпрос за пудрата,ако може да ми кажеш и цена,не откривам нищо за марката в бг сайтове.

Някой знае ли с какво и изобщо ефектно ли е исжетляването на мустачките , моите по принцип са си светли , но сега се появяват някои тъмни ,а не ми се махат .... просто знам ,че започна ли веднаж няма спиране

Град
    Roma, Italia
    Аз бих искала да ми препоръчаш някакъв продукт за изчистване на черните точки и за свиване на разширените пори.Или пък някой почистващ за проблемна кожа.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Какво да правя с тези милиони черни точки ..? Някакъв продукт ?!?

И имам пъпчици по гърба .. как забога да ги махна ..
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Нещо наистина ефикасно за тези проклети точки ..с кво ли не ги мазах търках и дори не изчезват ..само с маска не съм пробвала ии искам някоя наистина действаща.една пирятелка си е направила ама не казва каква е и също за разширени пори ..по-скоро за стягане на разширени пори

Значи имам един проблем.Претърках си малко носа и ся имам нещо като петно от претърканото,да го мажа ли с нещо(какво) или да го оставя да си мине само?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Разширени пори - домашна маска от яйце ( белтъка ) и лимон. Действа освежаващо и стяга. Можете да я намерите в нет-а. Аз лично съм доволна от нея, но се иска постоянство. И естествено различна кожа - различно влияе, но няма да ви навреди. Иначе черните точки не бива да се третират с продукти, които съдържат алкохол. Поне при себе си съм забелязала, че когато прекалено много изсуша кожата си те се появяват ( също и при мазна кожа ) , трябва да се регулира секрецията, която излиза от порите. Но домашните маски са най полезни. Въпреки, че на всички, които имат проблеми с черните точки е препоръчително да идат на козметик ( ест, ако черните точки са малко - няма нужда ) . Дано съм ви помогнала, макар че не съм козметик ;д

Цитирай Първоначално написано от raikova
    Здравей,преди време бях писала,много ползотворно ми беше отговорила,благодаря!Сега искам да питам за тази козметика
    http://www.synchroline.com/prodotti....N=M&P=Rosacure
    може ли да поръчам нещо при теб или при твоя леля мисля беше споменала ?Става въпрос за пудрата,ако може да ми кажеш и цена,не откривам нищо за марката в бг сайтове.
    Здравей
    Значи за тази козметика съм чувала.Знам,ч е еминерална и мисля,че е хубава.Аз или леля ми не предлагаме от нея,така че затова няма как да ти помогна Цените мисля,че с амалко по-височки,от сорта 50-60лв

Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    Някой знае ли с какво и изобщо ефектно ли е исжетляването на мустачките , моите по принцип са си светли , но сега се появяват някои тъмни ,а не ми се махат .... просто знам ,че започна ли веднаж няма спиране
    Хммм,защо не искаш да ги махаш?Дори да са светли те пак си личат и стои грозно.Или поне тези по тъмните косъмчета ги махай с пинсетка.Аз лично нямам мустачки(за което съм благодарна на майка ми,че носи такъв ген),но когато видя някое косъмче го махам.Ако на теб не ти се азнимава ходи на козметик,1-2 лева е процедурата,не боли и трае няколко секунди

За всички,които се интересуват за премахването на черните точки.Продукт,който да ги премахне-няма.Могат да се изсветлят с лимон,но не и да се махнат.Не ги третирайте с продукти съдържащи спирт,така кожата се изсушава,започва да произвежда повече себум и резултатът е повече черни точки.ай-ефикасно е РЕДОВНОТО ходене на козметик.От един път няма да се премахнат,трябва постоянство и редовност(всеки месец).Това е

Цитирай Първоначално написано от alexandraloui
    Значи имам един проблем.Претърках си малко носа и ся имам нещо като петно от претърканото,да го мажа ли с нещо(какво) или да го оставя да си мине само?
    Как си го претърка?Ако е като раничка си го остави само да зарастне,мажи го с кремче здраве.Ако не е обясни по-добре как изглежда?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си