- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
е3ми ползвай си гелчето :0 Аз си слагах ябълка,но ефекта е като този с чаяПървоначално написано от Freshnes
![]()
Аз искам да питам:От какво се нуждаят краката,за да са красива.Благодаря ти.И с какво да ги мажа,защото кожата ми е груба по тях?
мечтата ти
каде мога да намеря зелена боя за коса плс кажи миПървоначално написано от sladurana_be
az s1m valenrin i mi e priqtno da se zepoznaem
моля те кажи ми нещо, което да прикрива черните кръгове под очите (тъмните де) ((няма значение цената))![]()
Peace & Love
Ами какво ти е мнението за фдт и как по по лесен начин може да се предпазим но да не е толкова вредно.Предложение за някоя марка![]()
![]()
![]()
Ще ти отговоря аз, по компетентните да допълват.Първоначално написано от sladkaligla26
Някои фдт не са полезни са кожата, но зависи как ги използваш.
Ако кожата ти е суха, слагай кремче преди да го използваш.
Вземи си някое с по - не мазна и наситена структура ( има мн. видове, сама можеш да си избереш )
Не взимай от прекалено тежките и не слагай по огромни количества.
Криси,(ако може да ти казвам така) имаш ли някакво мнение за избелващия тоник на Мелабел![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Аз ще допълня,че е добре да се използва фдт,особено сега през зимата,защото най-вече защитава кожата от вятър,ув лъчи и други вредни влияния.Митовете че фдтна запушва порите и е вреден одавна са разбити( е освен ако не говорим за някой ефтин боклук-пример прехваленият импала,като прочета или чуя името му вече ми се повръща с извинение,незнаете какво си причинявате на кожатаПървоначално написано от Sintya
)
Вместо крем се използва основа за грим,която подхранва кожата,някои са и антибактериални,имат отразяващи светлината частици,всяка е различна,но най-важното е че подхранва кожата и предовратява лъщенето,ако си слпжиш крем след час кожата ти ще лъсне
Фдт ще ти препоръчам виши аера тент,също и клиник са хубави,макс фактор и вече ланком,диор,шанел които са доста по скъпи,но си заслужават цената.Препоръчвам ти и новоналезлите минерални фон дьо тени,които са напълно безвредни,че даже и полезни за кожата,контролираш покривността им,добри са![]()
Можа разбира сеПървоначално написано от maybeline
За тоника и изобщо тази марка съм чувала хубави отзиви,но преди малко видях състава на тоника и нещо ми с ивдя много агресивен с тези киселини.На теб за какво ти трябва.наче според мен крема е по-добър вариант,но да знаеш че каквото и да си вземеш задължиелно продукт с spf поне 50 който да слагаш през деня,а крема или тоника вечер![]()
Можа разбира сеПървоначално написано от maybeline
За тоника и изобщо тази марка съм чувала хубави отзиви,но преди малко видях състава на тоника и нещо ми с ивдя много агресивен с тези киселини.На теб за какво ти трябва.наче според мен крема е по-добър вариант,но да знаеш че каквото и да си вземеш задължиелно продукт с spf поне 50 който да слагаш през деня,а крема или тоника вечер![]()
трябва ми за заличаване на белези от пъпки![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
И аз имам тоя скапан проблем.Моите са леко червени петна.Така че,ако може да ни посъветваш нещо ще ти бъда мн благодарна.Първоначално написано от maybeline
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Здравей,преди време бях писала,много ползотворно ми беше отговорила,благодаря!Сега искам да питам за тази козметика
http://www.synchroline.com/prodotti....N=M&P=Rosacure
може ли да поръчам нещо при теб или при твоя леля мисля беше споменала ?Става въпрос за пудрата,ако може да ми кажеш и цена,не откривам нищо за марката в бг сайтове.
Някой знае ли с какво и изобщо ефектно ли е исжетляването на мустачките , моите по принцип са си светли , но сега се появяват някои тъмни ,а не ми се махат .... просто знам ,че започна ли веднаж няма спиране![]()
Аз бих искала да ми препоръчаш някакъв продукт за изчистване на черните точки и за свиване на разширените пори.Или пък някой почистващ за проблемна кожа.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Какво да правя с тези милиони черни точки ..? Някакъв продукт ?!?
И имам пъпчици по гърба .. как забога да ги махна ..
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Нещо наистина ефикасно за тези проклети точки..с кво ли не ги мазах търках и дори не изчезват ..само с маска не съм пробвала ии искам някоя наистина действаща.една пирятелка си е направила ама не казва каква е и също за разширени пори ..по-скоро за стягане на разширени пори
Значи имам един проблем.Претърках си малко носаи ся имам нещо като петно от претърканото,да го мажа ли с нещо(какво) или да го оставя да си мине само?
![]()
Разширени пори - домашна маска от яйце ( белтъка ) и лимон. Действа освежаващо и стяга. Можете да я намерите в нет-а. Аз лично съм доволна от нея, но се иска постоянство. И естествено различна кожа - различно влияе, но няма да ви навреди. Иначе черните точки не бива да се третират с продукти, които съдържат алкохол. Поне при себе си съм забелязала, че когато прекалено много изсуша кожата си те се появяват ( също и при мазна кожа ) , трябва да се регулира секрецията, която излиза от порите. Но домашните маски са най полезни. Въпреки, че на всички, които имат проблеми с черните точки е препоръчително да идат на козметик ( ест, ако черните точки са малко - няма нужда ) . Дано съм ви помогнала, макар че не съм козметик ;д
ЗдравейПървоначално написано от raikova
Значи за тази козметика съм чувала.Знам,ч е еминерална и мисля,че е хубава.Аз или леля ми не предлагаме от нея,така че затова няма как да ти помогнаЦените мисля,че с амалко по-височки,от сорта 50-60лв
![]()
Хммм,защо не искаш да ги махаш?Дори да са светли те пак си личат и стои грозно.Или поне тези по тъмните косъмчета ги махай с пинсетка.Аз лично нямам мустачки(за което съм благодарна на майка ми,че носи такъв ген),но когато видя някое косъмче го махам.Ако на теб не ти се азнимава ходи на козметик,1-2 лева е процедурата,не боли и трае няколко секундиПървоначално написано от bebygirl
![]()
За всички,които се интересуват за премахването на черните точки.Продукт,който да ги премахне-няма.Могат да се изсветлят с лимон,но не и да се махнат.Не ги третирайте с продукти съдържащи спирт,така кожата се изсушава,започва да произвежда повече себум и резултатът е повече черни точки.ай-ефикасно е РЕДОВНОТО ходене на козметик.От един път няма да се премахнат,трябва постоянство и редовност(всеки месец).Това е![]()
Как си го претърка?Ако е като раничка си го остави само да зарастне,мажи го с кремче здраве.Ако не е обясни по-добре как изглежда?Първоначално написано от alexandraloui