.
Отговор в тема
Страница 15 от 23 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 575

Hybrid View

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Искам да попитам с какво е най-добре да смесвам хумата,днес си купих и на кутията пише с вода,но аз си мисля с Розова вода или кисело мляко,излезнаха ми напоследък някакви пъпки,а съм чувала,че тя ги изсушава???
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Искам да попитам с какво е най-добре да смесвам хумата,днес си купих и на кутията пише с вода,но аз си мисля с Розова вода или кисело мляко,излезнаха ми напоследък някакви пъпки,а съм чувала,че тя ги изсушава???
    с розова вода е добре може и с кисело мляко.Пробвай и с едното и другото и което ти понася по-добре

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от alexandraloui
    Значи имам един проблем.Претърках си малко носа и ся имам нещо като петно от претърканото,да го мажа ли с нещо(какво) или да го оставя да си мине само?
    Как си го претърка?Ако е като раничка си го остави само да зарастне,мажи го с кремче здраве.Ако не е обясни по-добре как изглежда?
    Ами бях си оцапала носа с нещо и ми казваха че не се триело и аз търках ли търках с една мокра карпичка та стана като петно таквоа по тъмно ддз

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Значи имам един проблем.Претърках си малко носа и ся имам нещо като петно от претърканото,да го мажа ли с нещо(какво) или да го оставя да си мине само?
    Как си го претърка?Ако е като раничка си го остави само да зарастне,мажи го с кремче здраве.Ако не е обясни по-добре как изглежда?
    Ами бях си оцапала носа с нещо и ми казваха че не се триело и аз търках ли търках с една мокра карпичка та стана като петно таквоа по тъмно ддз
    ами значи ти е станала малка раничка

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    С какво да махна сенките под очите?

Как да се преборя с подокожните косми? още повече ако стават на червени пъпчици,или даже на гнойни пъпки
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    С какво да махна сенките под очите?
    оперативно.С кремчета не става.Прикривай ги с коректор и се наспивай

Цитирай Първоначално написано от dorsichh
    Как да се преборя с подокожните косми? още повече ако стават на червени пъпчици,или даже на гнойни пъпки
    не мога да ти помогна.чисти ги с кола маска,така не се получават толкова.

Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Цитирай Първоначално написано от realboy
    Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Цитирай Първоначално написано от realboy
    Здравей и от мен Модел съм в пловдивска модна агенция, но някой път съм неприятно изненадан от различни видове пъпчици ... някой са червени и малки , други са с връхче, трети пък болят при стискане ... предложи ми нещо в домашна обстановка, което да спре появата им ... също ако може нещо, с което кожата на лицето ми да потъмнее, защото мисля, че един тен ще ми отива ... кожата ми е по-скоро нормална, но някой път клони към мазна .. мерси предварително
    Ми в пубертета си и е нормано..по4иствай си лицето с измижащ гел и нанасяй крем за нормална кожа Пъпките с бяло връхче се изтискват а другите не се пипат за6тото ако ги изтисква6т без да имат бяло врахче остават петна
    На 18 години съм ... може да се каже, че вече излизам от този пубертет ... а нещо за изравняване на тена на кожата и избягване на петната и неравенствата в домашна обстановка ??
    Маска от настъргана 1/4 ябалка с 1 -2 лъжици мед,избистря тена още след парвото използване 30 мин. и измивай с хладка вода
    Как по-точно се нанася това ?
    Да нахлуем дружно в сектор Г,
    за да няма повече свине
    Няма, няма вече ЦСКА,
    има само Левски София.. <3
    30.юни.1971 ;(;( ГУДНИ <3

искам да питам с каква боя мога да си боядисам веждите ?

А аз искам да питам четох от началото така наречената "козметичка" е дала една рецепта с астъргана ябълка и мед. Предполагам, че от нета я е изровил и не е вредна, а и е мед и ябълка нищо вредно... Ама се чудех някой дали я е пробвал и дали наистина става за акне?

Цитирай Първоначално написано от gerityySUN
    искам да питам с каква боя мога да си боядисам веждите ?
    недей сама,рискуваш да заприличаш на плашило.В козметичните салони се предлага тази услуга,като веждите не се боядисват с обикновена боя,а с специална,растителна.Ефект атрае около 2 седмици.Цените са 2-4 лв

Искам да попитам от къде мога да си взема хума и глицерин?

Попринцип искам да имам дълга коса като всяко евдно момиче , ако някой знмае нещо за наистина по-бърз разстеж домашни маски и т.н. ПЛС кажете! Грижа си се за косата , но явно нямам търпение ...
    И ако може да ми кажете под пъпа надолу имам малки косъмчета поринцип един или два пъти ги бях махнала , но после не съ не са много почти не се виждат бяха ми казали с кислородна вода , вярно ли е , или нещо друго трябва да използвам?!!

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93

Попринцип искам да имам дълга коса като всяко евдно момиче , ако някой знмае нещо за наистина по-бърз разстеж домашни маски и т.н. ПЛС кажете! Грижа си се за косата , но явно нямам търпение ...
    И ако може да ми кажете под пъпа надолу имам малки косъмчета поринцип един или два пъти ги бях махнала , но после не съ не са много почти не се виждат бяха ми казали с кислородна вода , вярно ли е , или нещо друго трябва да използвам?!!
    от аптеката.тривитаминол в маската дава бърз ефект.купува се от вет аптека.
    За космите защо просто не ги махнеш.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93

хума и глицерин има в аптеките
    за домашни маски най-добре си прави с тривитаминол
    2 с.л тривитаминол
    1 с.л. свинска мас или бадемово масло
    1 с.л. оцет или сок от лимон
    1 с.л. ракия
    можеш да добавиш мед или жълтък
    Кислородната вода наистина изрусява косъмчетата намажи ги с нея и стой на слънце около 10-15 мин и пак повтори процедурата прави това 3-4 дена и ще има резултат
    Humans need fantasy to be human.

хума и глицерин има в аптеките
    за домашни маски най-добре си прави с тривитаминол
    2 с.л тривитаминол
    1 с.л. свинска мас или бадемово масло
    1 с.л. оцет или сок от лимон
    1 с.л. ракия
    можеш да добавиш мед или жълтък
    Кислородната вода наистина изрусява косъмчетата намажи ги с нея и стой на слънце около 10-15 мин и пак повтори процедурата прави това 3-4 дена и ще има резултат
    [/quote]

а колко време трябва да се стои като се намажа

Златни сте мерси много ! Ще пробвам и ще си потърся тая хума и глицерин и тривитаминол аз имам бадемово масло и стимулант за коса на Икаров ще пробвам мерсии

Град
    Ивагакуре
    Пфуу .. ще се пробвам и аз.
    Така имам два въпроса:
    1.Имате ли идея как мога да си боядисам кичур от косата в различен цвят,но не с боя и да няма опасност да заприличам на плашило .. ии
    2.Знаете ли някакъв начин, по който ръцете да станат меки и гладки и въобще хубави на външен вид ?
    Благодаря ви много предварително..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Здравейте, г-жо/г-це Петрова. Бих искал да кажете някакъв лек за акне, като изключим Хлорнитромицин, Акне Аут, урина, етилов/салицилов спирт?

Благодаря ви предварително за отделеното време! Съжалявам ако сте дали вече отговор на този въпрос, но просто нямах търпение да прочета всички 25 страници.

значи имам някакви малки пъпчици по бузите един път стиснах няколко и излезе бяло ?! несхто като чрни точки нз кво е как мпга да ги махна ?!
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Пфуу .. ще се пробвам и аз.
    Така имам два въпроса:
    1.Имате ли идея как мога да си боядисам кичур от косата в различен цвят,но не с боя и да няма опасност да заприличам на плашило .. ии
    2.Знаете ли някакъв начин, по който ръцете да станат меки и гладки и въобще хубави на външен вид ?
    Благодаря ви много предварително..
    За кичура зависи от много неща.Какъв цвят е косата ти,какъв цвят да е кичура...
    За ръцете,обезкосми ги и нанасяй лосион за тяло

Цитирай Първоначално написано от xterm
    Здравейте, г-жо/г-це Петрова. Бих искал да кажете някакъв лек за акне, като изключим Хлорнитромицин, Акне Аут, урина, етилов/салицилов спирт?

Благодаря ви предварително за отделеното време! Съжалявам ако сте дали вече отговор на този въпрос, но просто нямах търпение да прочета всички 25 страници.
    Г-ца Павлова съм
    За да ви помогна първо трябва да ми кажете типа ви кожа и типа акне.

Цитирай Първоначално написано от mishanavolley
    значи имам някакви малки пъпчици по бузите един път стиснах няколко и излезе бяло ?! несхто като чрни точки нз кво е как мпга да ги махна ?!
    виж малко по-назад,писала съм го 100 пъти

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Какво е мнението ти за катранения сапун,вчера си купих и пишеше,че е за акне и т.н.напоследък ми се появиха някакви пъпки,помага ли по-принцип?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Какво е мнението ти за катранения сапун,вчера си купих и пишеше,че е за акне и т.н.напоследък ми се появиха някакви пъпки,помага ли по-принцип?
    Ще помогне Преди време сестра ми ползва катранен шампоан за ранички по главата и мн и помогна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си