- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
Искам да попитам с какво е най-добре да смесвам хумата,днес си купих и на кутията пише с вода,но аз си мисля с Розова вода или кисело мляко,излезнаха ми напоследък някакви пъпки,а съм чувала,че тя ги изсушава???![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
с розова вода е добреПървоначално написано от billytalent
може и с кисело мляко.Пробвай и с едното и другото и което ти понася по-добре
![]()
Ами бях си оцапала носа с нещо и ми казваха че не се триело и аз търках ли търках с една мокра карпичка та стана като петно таквоа по тъмно ддзПървоначално написано от krisito9212
![]()
ами значи ти е станала малка раничкаПървоначално написано от alexandraloui
![]()
Как да се преборя с подокожните косми? още повече ако стават на червени пъпчици,или даже на гнойни пъпки![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
оперативно.С кремчета не става.Прикривай ги с коректор и се наспивайПървоначално написано от Molzinka
не мога да ти помогна.чисти ги с кола маска,така не се получават толкова.Първоначално написано от dorsichh
Как по-точно се нанася това ?Първоначално написано от sladurana_be
Да нахлуем дружно в сектор Г,
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.. <3
30.юни.1971 ;(;( ГУДНИ <3
А аз искам да питам четох от началото така наречената "козметичка" е дала една рецепта с астъргана ябълка и мед. Предполагам, че от нета я е изровил и не е вредна, а и е мед и ябълка нищо вредно... Ама се чудех някой дали я е пробвал и дали наистина става за акне?
недей сама,рискуваш да заприличаш на плашило.В козметичните салони се предлага тази услуга,като веждите не се боядисват с обикновена боя,а с специална,растителна.Ефект атрае около 2 седмици.Цените са 2-4 лвПървоначално написано от gerityySUN
Искам да попитам от къде мога да си взема хума и глицерин?
Попринцип искам да имам дълга коса като всяко евдно момиче , ако някой знмае нещо за наистина по-бърз разстеж домашни маски и т.н. ПЛС кажете!Грижа си се за косата , но явно нямам търпение ...
И ако може да ми кажете под пъпа надолу имам малки косъмчета поринцип един или два пъти ги бях махнала , но после не съ не са много почти не се виждат бяха ми казали с кислородна вода , вярно ли е , или нещо друго трябва да използвам?!!
от аптеката.тривитаминол в маската дава бърз ефект.купува се от вет аптека.Първоначално написано от MimiKalcheff93
За космите защо просто не ги махнеш.
хума и глицерин има в аптекитеПървоначално написано от MimiKalcheff93
за домашни маски най-добре си прави с тривитаминол
2 с.л тривитаминол
1 с.л. свинска мас или бадемово масло
1 с.л. оцет или сок от лимон
1 с.л. ракия
можеш да добавиш мед или жълтък
Кислородната вода наистина изрусява косъмчетата намажи ги с нея и стой на слънце около 10-15 мин и пак повтори процедурата прави това 3-4 дена и ще има резултат
Humans need fantasy to be human.
хума и глицерин има в аптеките
за домашни маски най-добре си прави с тривитаминол
2 с.л тривитаминол
1 с.л. свинска мас или бадемово масло
1 с.л. оцет или сок от лимон
1 с.л. ракия
можеш да добавиш мед или жълтък
Кислородната вода наистина изрусява косъмчетата намажи ги с нея и стой на слънце около 10-15 мин и пак повтори процедурата прави това 3-4 дена и ще има резултат[/quote]
а колко време трябва да се стои като се намажа
Златни сте мерси много ! Ще пробвам и ще си потърся тая хума и глицерин и тривитаминол аз имам бадемово масло и стимулант за коса на Икаров ще пробвам мерсии![]()
![]()
Пфуу .. ще се пробвам и аз.![]()
Така имам два въпроса:
1.Имате ли идея как мога да си боядисам кичур от косата в различен цвят,но не с боя и да няма опасност да заприличам на плашило .. ии![]()
2.Знаете ли някакъв начин, по който ръцете да станат меки и гладки и въобще хубави на външен вид ?![]()
Благодаря ви много предварително..![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Здравейте, г-жо/г-це Петрова. Бих искал да кажете някакъв лек за акне, като изключим Хлорнитромицин, Акне Аут, урина, етилов/салицилов спирт?
Благодаря ви предварително за отделеното време! Съжалявам ако сте дали вече отговор на този въпрос, но просто нямах търпение да прочета всички 25 страници.![]()
значи имам някакви малки пъпчици по бузите един път стиснах няколко и излезе бяло ?! несхто като чрни точки нз кво е как мпга да ги махна ?!
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
За кичура зависи от много неща.Какъв цвят е косата ти,какъв цвят да е кичура...Първоначално написано от BeezyJey
За ръцете,обезкосми ги и нанасяй лосион за тяло![]()
Г-ца Павлова съмПървоначално написано от xterm
За да ви помогна първо трябва да ми кажете типа ви кожа и типа акне.
виж малко по-назад,писала съм го 100 пътиПървоначално написано от mishanavolley
![]()
Какво е мнението ти за катранения сапун,вчера си купих и пишеше,че е за акне и т.н.напоследък ми се появиха някакви пъпки,помага ли по-принцип?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ще помогнеПървоначално написано от billytalent
Преди време сестра ми ползва катранен шампоан за ранички по главата и мн и помогна
![]()