- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
Мерси,дано наистина има ефект,защото съм свикнала кожата да ми е много чиста![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Да, извинявам се. В бързината съм объркал името Ви.Първоначално написано от krisito9212
Но бихте ли ми казали какво ще рече типа кожа и типа акне? Ако можете да ме ориентирате, ще ви бъда много благодарен, тъй като не съм много навътре в нещата, а искам по някакъв начин да оздравям.
Благодаря за бързия отговор и се извинявам за безпокойството.![]()
дерматолог..Първоначално написано от xterm
smile-it's the second best thing you do with your lips
така няма да стане,трябва поне малко да си навътреПървоначално написано от sunshine955
Наистина-дерматолог
![]()
предполагам си го взела от аптеката..би ли споделила за колко го купиПървоначално написано от billytalent
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Да от аптеката за 60 ст.фирмата е Релина,значи втори ден вече го използвам и кожата ми започва да се оправя,нз какво ми стана последният месец тези пъпки ме дразнятПървоначално написано от maybeline
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Попринцип нямам кой знае колко пъпки,но кожата на лицето ми много бързо се омазнява. Някакви продукти,методи да препоръчате..?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Препоръчай ми някакъв крем или гел и каквото и да е , за пъпки (ако може Л.С. ми напиши)кожата ми е понякога мазна , но не чак толкова,по често нормална
, ии какво е мнението ти за продуктите на ейвън за акне
Продукти методи за какво?Ако е за да спреш омазняването на кожата си,няма да стане просто тя си е такъв тип.Можеш да използваш продукти на различни марки,предназначени за мазна кожа.Разрови се назад,давала съм примери.Първоначално написано от ElinoOor
Назад съм давала продукти и за смесена кожа,разгледай.А за ейвън нямам добро мнение.Първоначално написано от perfektencom
Ходих. Предписа ми Акне Аут комбинирано с някакъв антибиотик (в момента не мога да намеря рецептата), мазах, пих, имах си схеми, сапун Акне Аут използвах и крайния резултат е - абсолютно същото положение (забравих да спомена че бях постоянен). ;-( А когато бях при него, изобщо не ми обясни какъв тип ми е кожата, акнето и т.н. Какво да правя???Първоначално написано от krisito9212
Искам да пита, за кожата на главата кой шампоан е хубав, от шампоаните за обем. Понеже тези за обем срещу мазни корени най-често много изсушават и дразнят кожата на главата и сърби и става неприятна история.Въпреки че косата става хубава от тях, кожата се дразни. (Цената няма значение, стига препоръчания продукт да е изпробван и да работи
.)
Аз искам да ми обясниш как се прави опушен грим??
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Аз да те попитам дали е правилно да използвам крем за тъмни кръгове(на 17 съм)и ако може да използвам , кой би бил подходящ?
Аз да питам,с мазна кожа съм и имам малко белези от предишни пъпки,и сега съм се навила да си взема пудрата или фдт-на на Афинитон,дали е добре да си слагам или да не слагам нищо от тея видове?
аз бих казала "пърфект"Първоначално написано от Bibz
моя въпрос е пак за ноктите.мойте не са чупливи- и аз съм ги мазала с икаров,но от тва лято спряха да се чупят таааа на мен бялото на ноктите ми започва малкоо рано.не е трагично-не се забелязва много,но мен много ме дразни!
как мога да го оправя?
а колко време трябва да се стои като се намажа[/quote]Първоначално написано от beautifully2000
около 2-3 часа
Humans need fantasy to be human.
НЕДЕЙ!! От тоя тривитаминол започна да ми пада още повече косата![]()
ОхПървоначално написано от xterm
Смесена кожа-Омазнява се в зоната на брадичката,носа и челото,на бузите е суха или нормална
Суха-груба,лющи се,зачервява се
Мазна-разширени пори,черни точки,омазнява се навсякъде.
За акнето-пъпките къде се образуват най-често,имаш ли много черни точки,подкожни пъпки?
Да ти кажа,няма шампоан,който да прави обем.Аз изполвзм шампоана и балсама на хербал есенсис и съм страшно доволна.За да си направи обем преди да се изсушиш сложи пяна в кореите и след това наведи главата си и се суши така.Първоначално написано от CrazyDeizi
http://vbox7.com/search/?completed=0...80%D0%B8%D0%BCПървоначално написано от kukli4kata001
Слагаш неутрален цвят от миглите до под веждата.От миоглите до гънката на клепача слагаш по тумен тон-кафяш сив.След това с черно във външния ъгъл на около,като се стараеш цветовете да се сливат
можеш да,аз съм на 18 и също изполвзвам.Важното е крема(гела) да е за вси1ки възрасти без ограничения 25+ 30 + и т.н.Аз използвам в момента орифлейм кислороден крем,доволна съм.Но да си знаеш че тъмните кръгове от крем няма да изчезнат.Кремовете просто освежават погледа.Можеш да си вземеш и ролона на гарние с кофеин,също ставаПървоначално написано от essential919
![]()
Съветвам те да си вземеш минерален грим.Първо че е безвреден за кожата,има слънцезащитен фактор и помага за възстановяването и,второ че ще прикрие всеки недостатък защото ти контролираш покривността му,трето изобщо не усещаш че си с грим и четвърто като усъвършенстваш нанасянето(което е изклщчително лесно) ще се готова с грима за 2 мин.Прпоръчвам ти артдеко или лореал те са около 25 лева.Първоначално написано от titinkaa
soni4kuu мисля че не можеш да го оправиш но все пак не съм маникюристПървоначално написано от soni4kuu
Bibz ти си изброила нещата.O.P.I е най-добрата марка,но цените не са достъпни за всеки.Така че Перфект стават горе долу,да