.
Отговор в тема
Страница 16 от 23 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 575
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Мерси,дано наистина има ефект,защото съм свикнала кожата да ми е много чиста
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Мерси,дано наистина има ефект,защото съм свикнала кожата да ми е много чиста
    моля

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от xterm
    Здравейте, г-жо/г-це Петрова. Бих искал да кажете някакъв лек за акне, като изключим Хлорнитромицин, Акне Аут, урина, етилов/салицилов спирт?

Благодаря ви предварително за отделеното време! Съжалявам ако сте дали вече отговор на този въпрос, но просто нямах търпение да прочета всички 25 страници.
    Г-ца Павлова съм
    За да ви помогна първо трябва да ми кажете типа ви кожа и типа акне.
    Да, извинявам се. В бързината съм объркал името Ви.

Но бихте ли ми казали какво ще рече типа кожа и типа акне? Ако можете да ме ориентирате, ще ви бъда много благодарен, тъй като не съм много навътре в нещата, а искам по някакъв начин да оздравям.

Благодаря за бързия отговор и се извинявам за безпокойството.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Здравейте, г-жо/г-це Петрова. Бих искал да кажете някакъв лек за акне, като изключим Хлорнитромицин, Акне Аут, урина, етилов/салицилов спирт?

Благодаря ви предварително за отделеното време! Съжалявам ако сте дали вече отговор на този въпрос, но просто нямах търпение да прочета всички 25 страници.
    Г-ца Павлова съм

Но бихте ли ми казали какво ще рече типа кожа и типа акне? Ако можете да ме ориентирате, ще ви бъда много благодарен, тъй като не съм много навътре в нещата, а искам по някакъв начин да оздравям.

дерматолог..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Цитирай Първоначално написано от sunshine955

Г-ца Павлова съм

дерматолог..
    така няма да стане,трябва поне малко да си навътре Наистина-дерматолог

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    Какво е мнението ти за катранения сапун,вчера си купих и пишеше,че е за акне и т.н.напоследък ми се появиха някакви пъпки,помага ли по-принцип?
    предполагам си го взела от аптеката..би ли споделила за колко го купи
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от maybeline
    Какво е мнението ти за катранения сапун,вчера си купих и пишеше,че е за акне и т.н.напоследък ми се появиха някакви пъпки,помага ли по-принцип?
    предполагам си го взела от аптеката..би ли споделила за колко го купи
    Да от аптеката за 60 ст.фирмата е Релина,значи втори ден вече го използвам и кожата ми започва да се оправя,нз какво ми стана последният месец тези пъпки ме дразнят
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Попринцип нямам кой знае колко пъпки,но кожата на лицето ми много бързо се омазнява. Някакви продукти,методи да препоръчате..?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Препоръчай ми някакъв крем или гел и каквото и да е , за пъпки (ако може Л.С. ми напиши) кожата ми е понякога мазна , но не чак толкова,по често нормална , ии какво е мнението ти за продуктите на ейвън за акне

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Попринцип нямам кой знае колко пъпки,но кожата на лицето ми много бързо се омазнява. Някакви продукти,методи да препоръчате..?
    Продукти методи за какво?Ако е за да спреш омазняването на кожата си,няма да стане просто тя си е такъв тип.Можеш да използваш продукти на различни марки,предназначени за мазна кожа.Разрови се назад,давала съм примери.

Цитирай Първоначално написано от perfektencom
    Препоръчай ми някакъв крем или гел и каквото и да е , за пъпки (ако може Л.С. ми напиши) кожата ми е понякога мазна , но не чак толкова,по често нормална , ии какво е мнението ти за продуктите на ейвън за акне
    Назад съм давала продукти и за смесена кожа,разгледай.А за ейвън нямам добро мнение.

Г-ца Павлова съм

дерматолог..
    Ходих. Предписа ми Акне Аут комбинирано с някакъв антибиотик (в момента не мога да намеря рецептата), мазах, пих, имах си схеми, сапун Акне Аут използвах и крайния резултат е - абсолютно същото положение (забравих да спомена че бях постоянен). ;-( А когато бях при него, изобщо не ми обясни какъв тип ми е кожата, акнето и т.н. Какво да правя???

Искам да пита, за кожата на главата кой шампоан е хубав, от шампоаните за обем. Понеже тези за обем срещу мазни корени най-често много изсушават и дразнят кожата на главата и сърби и става неприятна история. Въпреки че косата става хубава от тях, кожата се дразни. (Цената няма значение, стига препоръчания продукт да е изпробван и да работи .)

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Аз искам да ми обясниш как се прави опушен грим??
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Аз да те попитам дали е правилно да използвам крем за тъмни кръгове(на 17 съм)и ако може да използвам , кой би бил подходящ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз да питам,с мазна кожа съм и имам малко белези от предишни пъпки,и сега съм се навила да си взема пудрата или фдт-на на Афинитон,дали е добре да си слагам или да не слагам нищо от тея видове?

Цитирай Първоначално написано от Bibz
    А аз искам да попитам каква по-точно грижа трябва да се полага за ноктите. Ясно е, че премахване на кожички, полиране, заздравители и т.н., но може ли малко повече подробности. И също да ни препоръчаш добри продукти. И също така, как да си подберем лак за нокти и кои марски са добри. Благодаря.
    аз бих казала "пърфект"
    моя въпрос е пак за ноктите.мойте не са чупливи- и аз съм ги мазала с икаров,но от тва лято спряха да се чупят таааа на мен бялото на ноктите ми започва малкоо рано.не е трагично-не се забелязва много,но мен много ме дразни!
    как мога да го оправя?

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от beautifully2000
    хума и глицерин има в аптеките
    за домашни маски най-добре си прави с тривитаминол
    2 с.л тривитаминол
    1 с.л. свинска мас или бадемово масло
    1 с.л. оцет или сок от лимон
    1 с.л. ракия
    можеш да добавиш мед или жълтък
    Кислородната вода наистина изрусява косъмчетата намажи ги с нея и стой на слънце около 10-15 мин и пак повтори процедурата прави това 3-4 дена и ще има резултат
    а колко време трябва да се стои като се намажа[/quote]

около 2-3 часа
    Humans need fantasy to be human.

НЕДЕЙ!! От тоя тривитаминол започна да ми пада още повече косата

Г-ца Павлова съм

дерматолог..
    Ходих. Предписа ми Акне Аут комбинирано с някакъв антибиотик (в момента не мога да намеря рецептата), мазах, пих, имах си схеми, сапун Акне Аут използвах и крайния резултат е - абсолютно същото положение (забравих да спомена че бях постоянен). ;-( А когато бях при него, изобщо не ми обясни какъв тип ми е кожата, акнето и т.н. Какво да правя???
    Ох
    Смесена кожа-Омазнява се в зоната на брадичката,носа и челото,на бузите е суха или нормална
    Суха-груба,лющи се,зачервява се
    Мазна-разширени пори,черни точки,омазнява се навсякъде.
    За акнето-пъпките къде се образуват най-често,имаш ли много черни точки,подкожни пъпки?

Цитирай Първоначално написано от CrazyDeizi
    Искам да пита, за кожата на главата кой шампоан е хубав, от шампоаните за обем. Понеже тези за обем срещу мазни корени най-често много изсушават и дразнят кожата на главата и сърби и става неприятна история. Въпреки че косата става хубава от тях, кожата се дразни. (Цената няма значение, стига препоръчания продукт да е изпробван и да работи .)
    Да ти кажа,няма шампоан,който да прави обем.Аз изполвзм шампоана и балсама на хербал есенсис и съм страшно доволна.За да си направи обем преди да се изсушиш сложи пяна в кореите и след това наведи главата си и се суши така.

Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Аз искам да ми обясниш как се прави опушен грим??
    http://vbox7.com/search/?completed=0...80%D0%B8%D0%BC
    Слагаш неутрален цвят от миглите до под веждата.От миоглите до гънката на клепача слагаш по тумен тон-кафяш сив.След това с черно във външния ъгъл на около,като се стараеш цветовете да се сливат

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Аз да те попитам дали е правилно да използвам крем за тъмни кръгове(на 17 съм)и ако може да използвам , кой би бил подходящ?
    можеш да,аз съм на 18 и също изполвзвам.Важното е крема(гела) да е за вси1ки възрасти без ограничения 25+ 30 + и т.н.Аз използвам в момента орифлейм кислороден крем,доволна съм.Но да си знаеш че тъмните кръгове от крем няма да изчезнат.Кремовете просто освежават погледа.Можеш да си вземеш и ролона на гарние с кофеин,също става

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз да питам,с мазна кожа съм и имам малко белези от предишни пъпки,и сега съм се навила да си взема пудрата или фдт-на на Афинитон,дали е добре да си слагам или да не слагам нищо от тея видове?
    Съветвам те да си вземеш минерален грим.Първо че е безвреден за кожата,има слънцезащитен фактор и помага за възстановяването и,второ че ще прикрие всеки недостатък защото ти контролираш покривността му,трето изобщо не усещаш че си с грим и четвърто като усъвършенстваш нанасянето(което е изклщчително лесно) ще се готова с грима за 2 мин.Прпоръчвам ти артдеко или лореал те са около 25 лева.

Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    Цитирай Първоначално написано от Bibz
    А аз искам да попитам каква по-точно грижа трябва да се полага за ноктите. Ясно е, че премахване на кожички, полиране, заздравители и т.н., но може ли малко повече подробности. И също да ни препоръчаш добри продукти. И също така, как да си подберем лак за нокти и кои марски са добри. Благодаря.
    аз бих казала "пърфект"
    моя въпрос е пак за ноктите.мойте не са чупливи- и аз съм ги мазала с икаров,но от тва лято спряха да се чупят таааа на мен бялото на ноктите ми започва малкоо рано.не е трагично-не се забелязва много,но мен много ме дразни!
    как мога да го оправя?
    soni4kuu мисля че не можеш да го оправиш но все пак не съм маникюрист
    Bibz ти си изброила нещата.O.P.I е най-добрата марка,но цените не са достъпни за всеки.Така че Перфект стават горе долу,да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си