- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
На няколко ми излизязоха подкожни пъпки по челото. Червени, подути и ме болят. След 3-4 дена минават, но си е доста гадничко. Лошото е, че понякога остават малки белези. Искам да попитам с какво да ги мажа, за да минават по-бързо и да не излизат?
Здравейте ! Имам няколко въпроса относно кожата на мама.
Тя има пигментни петна, които се появяват от слънцето. Маже се с всевъзможни кремове и пак се появяват. Понякога слага и кисело мляко. Не изчезват, даже лятото стават повече, по-тъмни и тя ги чувства като много неприятни. Можете ли да препоръчате някакво домашно мазило, тези кремове със защитен фактор почтни никакъв резултат не дават.
Благодаря предварително.
П.П: Кожата й е суха/нормална , мургава.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ако си момиче и ти излизат преди цикъл е нормално.Не ги пипай те сами ще си минат.Първоначално написано от Converse333
Ккакъв е защитния фактор на кремовете?Първоначално написано от YouDontKnowMe
кожата ми е твърде суха мазах я с един крема на гарниер не помогна на ейван също . кво да си взема ?
Сега ги поразгледах - различно , от 25 до 40 , тези които са на огледалото. Лятото може би ползва други.Първоначално написано от krisito9212
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да, момиче съм. Значи, ще ги прикривам с малко коректор и така ще се живее...Първоначално написано от krisito9212
Мерси много!
Здравейте, прочетох всички 28 страници и ако съм пропуснала нещо , съжалявам ...
1. исках да питам- имам някакви малки пъпки по гърбът и не знам как да ги махна ...а другият проблем е кожата на главата ми.Имам го от известно време и е следният- понякога( често) ме сърби, понякога изглежда на пърхот , но се съмнявам да е така, а когато се чеша или нещо беличко ми се ръси като сняг от главата или ми остава под ноктите....![]()
![]()
Благодаря предварително[/b]
вземи си някоя серия за суха кожа.Серията включва измиващ гел,тоник и крем.Използват се последователно както съм изброилаПървоначално написано от MissHouse
Ммммм при нейното положение тези са слабидаже доста.Нека си вземе крем с 60 фактор и да се маже дори когато е вкъщи,а когато излиза навън да си слага или шапки или големи очила.Първоначално написано от YouDontKnowMe
Еми точно от цикъла е,при всяко момиче е така,търпи сеПървоначално написано от Converse333
![]()
Пъпките по гърба се получават почти при всеки зимата.Причината е запарването от дебелите дрехи.Мий си тялото всяка вечер,ако имаш възможност и сутрин,мажи се със спирт и крем здраве или бочко,аз рака се справям с моите.Първоначално написано от adi95
А за това по главата,вземи си низорал,но по-добре първо отиди на дерматолог,може и да е нещо по-сериозно
Пак азПървоначално написано от buuu
.Понеже не видях някой да е отговорил,питам и аз същите въпросчета
![]()
Леле, хора имам ужасен проблем с ноктите ми. Ужасно много се разпластяват, повече от нормалното, дори да ги режа до края, те пак се разпластяват, чупят се, на всичкото отгоре не са равни а на линии илинякак на бабунки... Направо не издържам вече с тях...плочката иначе ми е хубава, но самите нокти са ужасниииии, пробвала съм заздравители всякакви - Пърфект и Икаров също, но нямаше ефект от тях...Някой да има идея за нещо друго, което би ми помогнало?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Здравейте, много полезна тема!
Искам да попитам - маската с ябълка и мед как точно се приготвя. Пробвах няколко пъти, но сместа става прекалено течна и не се задържа на лицето ми...
Мерси предварително.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Първоначално написано от sladurana_be
Можеш ли да ми помогнеш с моя УПОРИТ пърхут![]()
вече си го "нося" от 8 месеца близо и съм пробвал какво ли не.. не се маха
моля те препоръчай ми нещо
Мерси предварително![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
мисля че бях отговорила,но както и да е...Първоначално написано от adi95
Ако не си се чистила досега и имаш косъмчета,можеш да си отидеш с тязи дължина.В противен случай трябва да са около 5 мм.Цените са различни,от 4-8 лева.Включва тръгълника,около и срамните устни,надолу под тях и между дупето.Щом досега си се бръснала смао очаквай да те боли повечко,но след 2-3 път вече ще свикнеш.Почистването издържа около 15 дена,можеш да отидеш пак когато видиш че са ти поотраснали косъмчетата
клиър или низоралПървоначално написано от maksimal
И аз искам да питам нещо, начи като отслабна почерняват очите ми по точно под очите ми бях чула че ако си слагам всяка вечер картоф на очите ще се оправи а може ли да ми предложите нещо определено в смисъл може би нещо избелващо, искам да се отърва от тях![]()
Много благодаря!![]()
П.П.Криси, много е мило от твоя страна, че се занимаваш с проблемите на други и помагаш с каквото можеш.![]()
А за лосиона Мелабел против останали петна от пъпки добре ли е да се мажем, защото гледах съставките и има разни киселини и да не да стане беля и после...![]()
Здравей . . Значи от много време имам кръгове под очите, кожата ми нито е мазна, нито суха . . абе нормална, бях си поръчала от орифлейм едно за черни кръгове, но не помогна . . и много се дразня, като се погледна в огледалото и те там стоят отвратителна . . на 15 съм . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Моля какво да правя под рамото ми на ръката имам гъша кожа.Тоест кожата ми е цялата в пъпки,но не гнойни,а просто пъпки.
какво ще ми препоръчаш против пъпки по челото?
в пубертета съм![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()