.
Отговор в тема
Страница 17 от 23 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 575
    Супер фен
    На няколко ми излизязоха подкожни пъпки по челото. Червени, подути и ме болят. След 3-4 дена минават, но си е доста гадничко. Лошото е, че понякога остават малки белези. Искам да попитам с какво да ги мажа, за да минават по-бързо и да не излизат?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Здравейте ! Имам няколко въпроса относно кожата на мама.
    Тя има пигментни петна, които се появяват от слънцето. Маже се с всевъзможни кремове и пак се появяват. Понякога слага и кисело мляко. Не изчезват, даже лятото стават повече, по-тъмни и тя ги чувства като много неприятни. Можете ли да препоръчате някакво домашно мазило, тези кремове със защитен фактор почтни никакъв резултат не дават.
    Благодаря предварително.
    П.П: Кожата й е суха/нормална , мургава.

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    На няколко ми излизязоха подкожни пъпки по челото. Червени, подути и ме болят. След 3-4 дена минават, но си е доста гадничко. Лошото е, че понякога остават малки белези. Искам да попитам с какво да ги мажа, за да минават по-бързо и да не излизат?
    ако си момиче и ти излизат преди цикъл е нормално.Не ги пипай те сами ще си минат.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Тя има пигментни петна, които се появяват от слънцето. Маже се с всевъзможни кремове и пак се появяват. Понякога слага и кисело мляко. Не изчезват, даже лятото стават повече, по-тъмни и тя ги чувства като много неприятни. Можете ли да препоръчате някакво домашно мазило, тези кремове със защитен фактор почтни никакъв резултат не дават.
    Благодаря предварително.
    Ккакъв е защитния фактор на кремовете?

кожата ми е твърде суха мазах я с един крема на гарниер не помогна на ейван също . кво да си взема ?

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Благодаря предварително.
    Сега ги поразгледах - различно , от 25 до 40 , тези които са на огледалото. Лятото може би ползва други.

Супер фен
    ако си момиче и ти излизат преди цикъл е нормално.Не ги пипай те сами ще си минат.
    Да, момиче съм. Значи, ще ги прикривам с малко коректор и така ще се живее... Мерси много!

...

Здравейте , прочетох всички 28 страници и ако съм пропуснала нещо , съжалявам ...
    1. исках да питам- имам някакви малки пъпки по гърбът и не знам как да ги махна ...а другият проблем е кожата на главата ми.Имам го от известно време и е следният- понякога( често) ме сърби, понякога изглежда на пърхот , но се съмнявам да е така, а когато се чеша или нещо беличко ми се ръси като сняг от главата или ми остава под ноктите....
    Благодаря предварително [/b]

Цитирай Първоначално написано от MissHouse
    кожата ми е твърде суха мазах я с един крема на гарниер не помогна на ейван също . кво да си взема ?
    вземи си някоя серия за суха кожа.Серията включва измиващ гел,тоник и крем.Използват се последователно както съм изброила

Благодаря предварително.
    Сега ги поразгледах - различно , от 25 до 40 , тези които са на огледалото. Лятото може би ползва други.
    Ммммм при нейното положение тези са слабидаже доста.Нека си вземе крем с 60 фактор и да се маже дори когато е вкъщи,а когато излиза навън да си слага или шапки или големи очила.

Да, момиче съм. Значи, ще ги прикривам с малко коректор и така ще се живее... Мерси много!
    Еми точно от цикъла е,при всяко момиче е така,търпи се

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от adi95
    Здравейте , прочетох всички 28 страници и ако съм пропуснала нещо , съжалявам ...
    1. исках да питам- имам някакви малки пъпки по гърбът и не знам как да ги махна ...а другият проблем е кожата на главата ми.Имам го от известно време и е следният- понякога( често) ме сърби, понякога изглежда на пърхот , но се съмнявам да е така, а когато се чеша или нещо беличко ми се ръси като сняг от главата или ми остава под ноктите....
    Пъпките по гърба се получават почти при всеки зимата.Причината е запарването от дебелите дрехи.Мий си тялото всяка вечер,ако имаш възможност и сутрин,мажи се със спирт и крем здраве или бочко,аз рака се справям с моите.
    А за това по главата,вземи си низорал,но по-добре първо отиди на дерматолог,може и да е нещо по-сериозно

Re: ...

Пъпките по гърба се получават почти при всеки зимата.Причината е запарването от дебелите дрехи.Мий си тялото всяка вечер,ако имаш възможност и сутрин,мажи се със спирт и крем здраве или бочко,аз рака се справям с моите.
    А за това по главата,вземи си низорал,но по-добре първо отиди на дерматолог,може и да е нещо по-сериозно
    Мерси

Цитирай Първоначално написано от buuu
    ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ? за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак
    Пак аз .Понеже не видях някой да е отговорил,питам и аз същите въпросчета

Супер фен Аватара на gabi_94
    Леле, хора имам ужасен проблем с ноктите ми. Ужасно много се разпластяват, повече от нормалното, дори да ги режа до края, те пак се разпластяват, чупят се, на всичкото отгоре не са равни а на линии илинякак на бабунки... Направо не издържам вече с тях...плочката иначе ми е хубава, но самите нокти са ужасниииии, пробвала съм заздравители всякакви - Пърфект и Икаров също, но нямаше ефект от тях...Някой да има идея за нещо друго, което би ми помогнало?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Здравейте, много полезна тема!
    Искам да попитам - маската с ябълка и мед как точно се приготвя. Пробвах няколко пъти, но сместа става прекалено течна и не се задържа на лицето ми...
    Мерси предварително.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Re: Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор

Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Здравейтее! Аз съм козметичка от 9 мес. Казвам се Лена Петрова и съм на 19 години.
    Имам салон в Ихтиман.Понеже виждам че доста от вас питат съфорумците си за вапроси които наистина трябва да се консултирате с козетик.За съжеление не мога да отговоря: Пример "Какъв крем да ползвам " не мога да ви ориантирам ако не опишете кожата си добре , но ако го направите щте ви ореиантирам дори и за марка като се постарая да не ви препорачжам скъпи неща.Мога да ви отговоря за проблеми и продукти сварзани с нокти,вежди,окосмяване,кож дори ще се постарая и за коса!!
    Ще ви дам и малки хитринки,неща за приготвяне в домашна обстановка!!

Можеш ли да ми помогнеш с моя УПОРИТ пърхут вече си го "нося" от 8 месеца близо и съм пробвал какво ли не.. не се маха моля те препоръчай ми нещо

Мерси предварително
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от buuu
    ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ? за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак
    Пак аз .Понеже не видях някой да е отговорил,питам и аз същите въпросчета
    мисля че бях отговорила,но както и да е...
    Ако не си се чистила досега и имаш косъмчета,можеш да си отидеш с тязи дължина.В противен случай трябва да са около 5 мм.Цените са различни,от 4-8 лева.Включва тръгълника,около и срамните устни,надолу под тях и между дупето.Щом досега си се бръснала смао очаквай да те боли повечко,но след 2-3 път вече ще свикнеш.Почистването издържа около 15 дена,можеш да отидеш пак когато видиш че са ти поотраснали косъмчетата

Re: Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Здравейтее! Аз съм козметичка от 9 мес. Казвам се Лена Петрова и съм на 19 години.
    Имам салон в Ихтиман.Понеже виждам че доста от вас питат съфорумците си за вапроси които наистина трябва да се консултирате с козетик.За съжеление не мога да отговоря: Пример "Какъв крем да ползвам " не мога да ви ориантирам ако не опишете кожата си добре , но ако го направите щте ви ореиантирам дори и за марка като се постарая да не ви препорачжам скъпи неща.Мога да ви отговоря за проблеми и продукти сварзани с нокти,вежди,окосмяване,кож дори ще се постарая и за коса!!
    Ще ви дам и малки хитринки,неща за приготвяне в домашна обстановка!!

Можеш ли да ми помогнеш с моя УПОРИТ пърхут вече си го "нося" от 8 месеца близо и съм пробвал какво ли не.. не се маха моля те препоръчай ми нещо

Мерси предварително
    клиър или низорал

Град
    u д0ma..xD
    И аз искам да питам нещо, начи като отслабна почерняват очите ми по точно под очите ми бях чула че ако си слагам всяка вечер картоф на очите ще се оправи а може ли да ми предложите нещо определено в смисъл може би нещо избелващо, искам да се отърва от тях

Много благодаря!
    П.П.Криси, много е мило от твоя страна, че се занимаваш с проблемите на други и помагаш с каквото можеш.

А за лосиона Мелабел против останали петна от пъпки добре ли е да се мажем, защото гледах съставките и има разни киселини и да не да стане беля и после...

Здравей . . Значи от много време имам кръгове под очите, кожата ми нито е мазна, нито суха . . абе нормална, бях си поръчала от орифлейм едно за черни кръгове, но не помогна . . и много се дразня, като се погледна в огледалото и те там стоят отвратителна . . на 15 съм . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Гъша кожа

Моля какво да правя под рамото ми на ръката имам гъша кожа.Тоест кожата ми е цялата в пъпки,но не гнойни,а просто пъпки.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    какво ще ми препоръчаш против пъпки по челото?
    в пубертета съм
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си