- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
кръговете не могат да се махнат с кремчета или гелове,а само оперативно.Можеш сао да ги тушираш ии прикриеш.Хубав е стика на Виши за тъмни кръгове и коректора на БуржоаПървоначално написано от pussucetka
Зависи какви са пъпките,ако са като алергични си вземи някакъв успокояващ крем,ако не-спиртПървоначално написано от kikicata
да и аз съм тей и много се дразня дано козметичката да ни помогнеПървоначално написано от pussucetka
![]()
така и аз искам да попитам за същото...(сорка че се меся) таа моята кожа не е нито мазна,нито много суха нормална,така имам няколко черни точки и няколко пъпки не са много големи,но просто се дразня...искам да ми е чист фейса...препоръчаха ми на Garnier...ти какво ще кажеш ?Първоначално написано от krisito9212
Да като алергични са.Има ли някакъв бърз начин за премахването им?И какъв крем препоръчваш?Първоначално написано от krisito9212
. . благодаря ти . .Първоначално написано от krisito9212
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Ами петна останали от пъпки, такива червени...Първоначално написано от krisito9212
Аз исках да питам как се нанася, че колко теми прочетох и никой не знае вечер лии... не знам, а ако е вечер после на сутринта с какво се измива кога се нанася слънцезащитния крем и тн...
вземи си гел,тоник и крем за нормална кожа с които да поддържаш кожата сиПървоначално написано от Rounder
вземи си някое кремче с алое или крем здравеПървоначално написано от kikicata
аз не ти го препоръчвам щом петната са повърхностниПървоначално написано от ivonka11
Много искам да ми помогнеш..моят проблем е ужасен и имам огромни комплекси с него,дори се смятам за грозна ;( значи имам нещо като чертички,започващи от носа и горе-долу до устните,сега ще кача снимки дано разбереш..таа въпроса ми е как да ги премахна,ужасни саа![]()
![]()
(това не съм аз,просто пример) :
![]()
Та значи , моето запитване е относно вежди . В момента съм оставила моите да си израстнат , за да си ги направя с чупка . И исках да попитам дали ще ми отиват и възможно ли е изобщо да станат с чупка : ] Благодаря предварително !
Ето и снимка : http://prikachi.com/files/1493984G.jpg
Не съм много хубава , но поне веждите ми се виждат в близък план![]()
аз мисля, че ще станатПървоначално написано от daru6a1
обаче върви при професионалист да ти ги направи ! че да не се оцфъкаш
и си ХУБАВА!!!!![]()
Може ли да ми препоръчаш покривен коректор?![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Ами тези чертички като белечета ли са или са вдлъбнати навътре(като бръчките)?И от кога ги имаш?Ако са от както се помниш има вероятност да са родилни белези,които няма как да махнеш...Първоначално написано от gabi222
Ще ти отиват и могат да станат с чупка,но те съветвам да отидеш при козметик,за да ги оформи както трябва и според формата на лицето тиПървоначално написано от daru6a1
![]()
Може ли да те питам за ноктите и кожичките?
някаква марка (по възможност най-добрата,цената не ми проблем)Първоначално написано от krisito9212
![]()
За черните точки пробвайте, когато се къпете и парата ви обгръща, със ръбчето на златен пръстен да търкате носа/брадичката (където имате черни точки). Тва под душа, докато се къпете, когато порите ви са по-отворени от парата на горещата вода. Дано сте ме разбрали какво искам да кажа, при мен действа, правете го редовно..
За сместа от ябълка и мед... не настъргвайте цялата ябълка а 1/4 (за тези които не знаят1/4 е половината на половината
)
http://www.henkel.es/ess/content_ima...772H_1772W.jpg От тези продукти на Глис съм супер доволна![]()