.
Отговор в тема
Страница 18 от 23 ПървиПърви ... 8141516171819202122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 575
    Цитирай Първоначално написано от adi95
    Много благодаря!
    П.П.Криси, много е мило от твоя страна, че се занимаваш с проблемите на други и помагаш с каквото можеш.
    И аз благодаря

Цитирай Първоначално написано от ivonka11
    А за лосиона Мелабел против останали петна от пъпки добре ли е да се мажем, защото гледах съставките и има разни киселини и да не да стане беля и после...
    зависи какви са петната

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Здравей . . Значи от много време имам кръгове под очите, кожата ми нито е мазна, нито суха . . абе нормална, бях си поръчала от орифлейм едно за черни кръгове, но не помогна . . и много се дразня, като се погледна в огледалото и те там стоят отвратителна . . на 15 съм . .
    кръговете не могат да се махнат с кремчета или гелове,а само оперативно.Можеш сао да ги тушираш ии прикриеш.Хубав е стика на Виши за тъмни кръгове и коректора на Буржоа

Re: Гъша кожа

Цитирай Първоначално написано от kikicata
    Моля какво да правя под рамото ми на ръката имам гъша кожа.Тоест кожата ми е цялата в пъпки,но не гнойни,а просто пъпки.
    Зависи какви са пъпките,ако са като алергични си вземи някакъв успокояващ крем,ако не-спирт

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    какво ще ми препоръчаш против пъпки по челото?
    в пубертета съм
    кажи с каква кожа си

Град
    u д0ma..xD
    Здравей . . Значи от много време имам кръгове под очите, кожата ми нито е мазна, нито суха . . абе нормална, бях си поръчала от орифлейм едно за черни кръгове, но не помогна . . и много се дразня, като се погледна в огледалото и те там стоят отвратителна . . на 15 съм . .
    да и аз съм тей и много се дразня дано козметичката да ни помогне

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    в пубертета съм
    кажи с каква кожа си
    така и аз искам да попитам за същото...(сорка че се меся) таа моята кожа не е нито мазна,нито много суха нормална,така имам няколко черни точки и няколко пъпки не са много големи,но просто се дразня...искам да ми е чист фейса...препоръчаха ми на Garnier...ти какво ще кажеш ?

Моля какво да правя под рамото ми на ръката имам гъша кожа.Тоест кожата ми е цялата в пъпки,но не гнойни,а просто пъпки.
    Зависи какви са пъпките,ако са като алергични си вземи някакъв успокояващ крем,ако не-спирт
    Да като алергични са.Има ли някакъв бърз начин за премахването им?И какъв крем препоръчваш?

кръговете не могат да се махнат с кремчета или гелове,а само оперативно.Можеш сао да ги тушираш ии прикриеш.Хубав е стика на Виши за тъмни кръгове и коректора на Буржоа
    . . благодаря ти . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

А за лосиона Мелабел против останали петна от пъпки добре ли е да се мажем, защото гледах съставките и има разни киселини и да не да стане беля и после...
    зависи какви са петната
    Ами петна останали от пъпки, такива червени...
    Аз исках да питам как се нанася, че колко теми прочетох и никой не знае вечер лии... не знам, а ако е вечер после на сутринта с какво се измива кога се нанася слънцезащитния крем и тн...

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    в пубертета съм
    кажи с каква кожа си
    така и аз искам да попитам за същото...(сорка че се меся) таа моята кожа не е нито мазна,нито много суха нормална,така имам няколко черни точки и няколко пъпки не са много големи,но просто се дразня...искам да ми е чист фейса...препоръчаха ми на Garnier...ти какво ще кажеш ?
    вземи си гел,тоник и крем за нормална кожа с които да поддържаш кожата си

Да като алергични са.Има ли някакъв бърз начин за премахването им?И какъв крем препоръчваш?
    вземи си някое кремче с алое или крем здраве

зависи какви са петната
    Ами петна останали от пъпки, такива червени...
    Аз исках да питам как се нанася, че колко теми прочетох и никой не знае вечер лии... не знам, а ако е вечер после на сутринта с какво се измива кога се нанася слънцезащитния крем и тн...
    аз не ти го препоръчвам щом петната са повърхностни

Много искам да ми помогнеш..моят проблем е ужасен и имам огромни комплекси с него,дори се смятам за грозна ;( значи имам нещо като чертички,започващи от носа и горе-долу до устните,сега ще кача снимки дано разбереш..таа въпроса ми е как да ги премахна,ужасни саа
    (това не съм аз,просто пример) :

Голям фен Аватара на daru6a1
    Та значи , моето запитване е относно вежди . В момента съм оставила моите да си израстнат , за да си ги направя с чупка . И исках да попитам дали ще ми отиват и възможно ли е изобщо да станат с чупка : ] Благодаря предварително !

Ето и снимка : http://prikachi.com/files/1493984G.jpg
    Не съм много хубава , но поне веждите ми се виждат в близък план

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Та значи , моето запитване е относно вежди . В момента съм оставила моите да си израстнат , за да си ги направя с чупка . И исках да попитам дали ще ми отиват и възможно ли е изобщо да станат с чупка : ] Благодаря предварително !

аз мисля, че ще станат
    обаче върви при професионалист да ти ги направи ! че да не се оцфъкаш

и си ХУБАВА!!!!

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от Sisi7u

аз мисля, че ще станат
    обаче върви при професионалист да ти ги направи ! че да не се оцфъкаш

и си ХУБАВА!!!!

Благодаря : ]
    Ами аз със сигурност трябва да отида при козметичка , която наистина си разбира от работата А и сама няма да тръгна да ги правя , иначе до сега майка ми ми ги скубеше и не бяха зле .. Просто искам промяна в стайлинга .. : ]

Може ли да ми препоръчаш покривен коректор?
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от gabi222
    Много искам да ми помогнеш..моят проблем е ужасен и имам огромни комплекси с него,дори се смятам за грозна ;( значи имам нещо като чертички,започващи от носа и горе-долу до устните,сега ще кача снимки дано разбереш..таа въпроса ми е как да ги премахна,ужасни саа
    (това не съм аз,просто пример) :

Ами тези чертички като белечета ли са или са вдлъбнати навътре(като бръчките)?И от кога ги имаш?Ако са от както се помниш има вероятност да са родилни белези,които няма как да махнеш...

Ще ти отиват и могат да станат с чупка,но те съветвам да отидеш при козметик,за да ги оформи както трябва и според формата на лицето ти

Може ли?

Може ли да те питам за ноктите и кожичките?

Цитирай Първоначално написано от Rounder
    в пубертета съм
    кажи с каква кожа си
    вземи си гел,тоник и крем за нормална кожа с които да поддържаш кожата си
    някаква марка (по възможност най-добрата,цената не ми проблем)

Супер фен Аватара на djipsito
    За черните точки пробвайте, когато се къпете и парата ви обгръща, със ръбчето на златен пръстен да търкате носа/брадичката (където имате черни точки). Тва под душа, докато се къпете, когато порите ви са по-отворени от парата на горещата вода. Дано сте ме разбрали какво искам да кажа, при мен действа, правете го редовно..

За сместа от ябълка и мед... не настъргвайте цялата ябълка а 1/4 (за тези които не знаят 1/4 е половината на половината )

http://www.henkel.es/ess/content_ima...772H_1772W.jpg От тези продукти на Глис съм супер доволна

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Може ли да ми препоръчаш покривен коректор?
    пробвай този на буржоа

Re: Може ли?

Може ли да те питам за ноктите и кожичките?
    какво за тях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си