.
Отговор в тема
Страница 19 от 23 ПървиПърви ... 9151617181920212223 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 575
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    какво ще ми препоръчаш против пъпки по челото?
    в пубертета съм
    кажи с каква кожа си
    така и аз искам да попитам за същото...(сорка че се меся) таа моята кожа не е нито мазна,нито много суха нормална,така имам няколко черни точки и няколко пъпки не са много големи,но просто се дразня...искам да ми е чист фейса...препоръчаха ми на Garnier...ти какво ще кажеш ?
    вземи си гел,тоник и крем за нормална кожа с които да поддържаш кожата си
    някаква марка (по възможност най-добрата,цената не ми проблем)
    виши,рок,авен,др шпилер,биодерма

Искам да ми препоръчате маска, балсам, шампоан за коса.. Понеже всекидневно ползвам преси , сешоари, пяни, лакове и косата се изтущава лесно и няма никакъв вид.. Косата ми склони към мазна, къса е ..
    .. sъbиrаsh целиiя ми swяtт .. w sеbе sи .. [ ] ..

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Може ли да ми препоръчаш покривен коректор?
    пробвай този на буржоа
    Мерси много!
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Оф нз за тук ли е ама нищо
    та вчера ми почистиха лицето - и се питам кога вече е добре да слагам ФД и пудра примерно.Не че съм заумряла,ама питам все пак.
    По принцип като ми го почиствзат после не си слагам седмица сигурно,но сега ми се налага
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от UsmiWchiCa
    Искам да ми препоръчате маска, балсам, шампоан за коса.. Понеже всекидневно ползвам преси , сешоари, пяни, лакове и косата се изтущава лесно и няма никакъв вид.. Косата ми склони към мазна, къса е ..
    хербал есенсис,лореал

Може ли да ми препоръчаш покривен коректор?
    пробвай този на буржоа
    Мерси много!
    моля

Цитирай Първоначално написано от britzy
    та вчера ми почистиха лицето - и се питам кога вече е добре да слагам ФД и пудра примерно.Не че съм заумряла,ама питам все пак.
    По принцип като ми го почиствзат после не си слагам седмица сигурно,но сега ми се налага
    Ехе,ти пък седмица,просто на същия ден не трябва да слагаш.След това няма проблем,споко

Re: Може ли?

Цитирай Първоначално написано от kikicata
    Може ли да те питам за ноктите и кожичките?
    какво за тях?
    По ноктите на ръцете постоянно имам кожички,та как да направя така че да не ми се показват.А за ноктите,ноктите на краката постоянно ми се чупят-само на палците.Какво да направя и за двете неща?

Голям фен Аватара на daru6a1
    Благодаря за отговора относно веждите , но имам още един въпрос относно тях и един от различен род.

Значи за веждите .. - Колко време трябва да ги оставя да си растат за да станат за скубане , за да се получат с чупка ..

И другия .. Значи имам проблем с кожата на главата . Първо си мислих, че ми се бели кожата на главата , но не е нормално вече 1 година и половина да се бели .. От какво може да се е получило и как да действам , какво да си купя или направя в домашни условия Не желая да ходя на кожен или изобщо на лекар .. Ако е възможно някаква маска - независимо домашна или купена , нещо което да ми помогне !? Не е пърхут , понеже съм имала и знам какво е , това е по-различно .. [-o< Просто е твърде неприятно , пуснала съм си маникюри , а като се почеша по главата и ми остава под ноктите .. Помощ !!

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Благодаря за отговора относно веждите , но имам още един въпрос относно тях и един от различен род.

Значи за веждите .. - Колко време трябва да ги оставя да си растат за да станат за скубане , за да се получат с чупка ..

И другия .. Значи имам проблем с кожата на главата . Първо си мислих, че ми се бели кожата на главата , но не е нормално вече 1 година и половина да се бели .. От какво може да се е получило и как да действам , какво да си купя или направя в домашни условия Не желая да ходя на кожен или изобщо на лекар .. Ако е възможно някаква маска - независимо домашна или купена , нещо което да ми помогне !? Не е пърхут , понеже съм имала и знам какво е , това е по-различно .. [-o< Просто е твърде неприятно , пуснала съм си маникюри , а като се почеша по главата и ми остава под ноктите .. Помощ !!
    И аз имам същия проблем като теб и за това питах Криси, а ето и отг.:"А за това по главата,вземи си низорал,но по-добре първо отиди на дерматолог,може и да е нещо по-сериозно"....понеже съм в Германия не съм го пробвала, защото не знам дали го има, а и как да питам...та ако го пробваш (дано ти помогне) може ли да пишеш за резултата? Късмет

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Ехе,ти пък седмица,просто на същия ден не трябва да слагаш.След това няма проблем,споко
    мерси много
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от gabi222
    Много искам да ми помогнеш..моят проблем е ужасен и имам огромни комплекси с него,дори се смятам за грозна ;( значи имам нещо като чертички,започващи от носа и горе-долу до устните,сега ще кача снимки дано разбереш..таа въпроса ми е как да ги премахна,ужасни саа
    (това не съм аз,просто пример) :

Ами тези чертички като белечета ли са или са вдлъбнати навътре(като бръчките)?И от кога ги имаш?Ако са от както се помниш има вероятност да са родилни белези,които няма как да махнеш...
    Не,не са белези,просто стои тъмно там,все едно имам мустаци,аз имам малко мъхчета,но дори когато ги махна,отново ги има.. какво е това и как да ги махна а да те попитам и един въпрос от името на една позната: ако има косми в носа,които си личат,как да ги махне,без да порастът по-дълги?

Re: Може ли?

Може ли да те питам за ноктите и кожичките?
    какво за тях?
    По ноктите на ръцете постоянно имам кожички,та как да направя така че да не ми се показват.А за ноктите,ноктите на краката постоянно ми се чупят-само на палците.Какво да направя и за двете неща?
    За кожичките,има по козметичните магазини ножчета за почистване на кожички,питай и питай как се използват.Също така си купи олио или гел за кожички,нанасяй всеки ден и преди да правиш процедурата с премахването им.За ноктите на краката,ако ти се чупят от дължината,просто ги режи и без това не е приятна гледка дълги нокти на краката.Ако не-заздравител

За веждите-зависи колко бързо ти растат,при всеки е индивидуално.Но около 2 седмици.
    За ккожата на главата,това не е козметичен а здравен проблем,нужна ти е лекарска помощ,в противен случай рискуваш здравето ,че и косата си!Повярвай ми,запозната съм със случаи като твоя.

Цитирай Първоначално написано от adi95

И аз имам същия проблем като теб и за това питах Криси, а ето и отг.:"А за това по главата,вземи си низорал,но по-добре първо отиди на дерматолог,може и да е нещо по-сериозно"....понеже съм в Германия не съм го пробвала, защото не знам дали го има, а и как да питам...та ако го пробваш (дано ти помогне) може ли да пишеш за резултата? Късмет
    Низорал също помага,но той е за пърхут,ранички и т.н.Ако ми говориш за същото,което си мисля е опасно и трябва лекарска помощ.

Много искам да ми помогнеш..моят проблем е ужасен и имам огромни комплекси с него,дори се смятам за грозна ;( значи имам нещо като чертички,започващи от носа и горе-долу до устните,сега ще кача снимки дано разбереш..таа въпроса ми е как да ги премахна,ужасни саа
    (това не съм аз,просто пример) :

Ами тези чертички като белечета ли са или са вдлъбнати навътре(като бръчките)?И от кога ги имаш?Ако са от както се помниш има вероятност да са родилни белези,които няма как да махнеш...
    Не,не са белези,просто стои тъмно там,все едно имам мустаци,аз имам малко мъхчета,но дори когато ги махна,отново ги има.. какво е това и как да ги махна а да те попитам и един въпрос от името на една позната: ако има косми в носа,които си личат,как да ги махне,без да порастът по-дълги?
    Според мен тогава са пигментни петна(получени от uv лъчите.Могат да се изсветлят с хубава козметика,но не е досатъчно,трябват и козметични процедури.
    А за приятелката ти-във всеки салон предлагат почистване на косми в носа,а може и сама да си ги маха с пинсетка

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:P

Искам да си променя формата на веждите, но в началото са доста редки от толкова скубане а и има косъмчета, които вече не растат. С какво да ги мажа ? :s
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Искам да попитам с какво е най-добре да обезкосмя триъгълника си - кола маска, крем депилатор, бръснач?? И с кое най-дълго не моникват косъмчета. Аз мисля че с колата маска е най-добре но искам да съм сигурна.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    molq da mi pomogne6 kakvo 6te mi prepor14a6 za malki p1p4ici po liceto maham za izvestno vreme i pak se poqvqvat

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ Това по-горе на трите снимки са хлътнатини май... Аз лично нямам много мазнина по лицето и когато съм спала по 5-6 часа цялата седмица, ми се появяват или торбички под очите, или такива хлътнатини (но слабо де). Прави упражнението да ококорваш очи и да отваряш широко устата, така че да се опъва кожата.

Re: :P

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    Искам да си променя формата на веждите, но в началото са доста редки от толкова скубане а и има косъмчета, които вече не растат. С какво да ги мажа ? :s
    пробвай с рициново масло,но не гарантирам резултат

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Искам да попитам с какво е най-добре да обезкосмя триъгълника си - кола маска, крем депилатор, бръснач?? И с кое най-дълго не моникват косъмчета. Аз мисля че с колата маска е най-добре но искам да съм сигурна.
    разбира се,че кола.Но не сама,а при козметик

Цитирай Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
    molq da mi pomogne6 kakvo 6te mi prepor14a6 za malki p1p4ici po liceto maham za izvestno vreme i pak se poqvqvat
    от информацията,която си ми дал/а-нищо

Значи... Кожата ми е смесена (не много мазна) имам черни точки, но по-големия ми проблем е следния... Пред една седмица почнах да си почиствам лицето със следните продукти и процедури:
    1. Почиствам с ексфолиант. (Nivea Visage Young)
    2. Почиствам с тоник. (Някакъв Stayclear)
    3. Мажа с дневен/нощен крем. (Nivea DNAge/Oriflame)
    Това го правех в продължение на 4-5 дена и отначало беше добре, но после имах чувството че не само не се махат пъпките, а даже се появяват повече. Почуствах при измиване с ексфолиант дращене по по-нежните части на кожата на лицето и след същата сутрин спрях да го правя. Проблема е, че пъпките не си дават зор да се махат, а нямам стик против тях и не искам да започвам пак с по-горната процедура...

Цитирай Първоначално написано от adi95

Низорал също помага,но той е за пърхут,ранички и т.н.Ако ми говориш за същото,което си мисля е опасно и трябва лекарска помощ.
    Ами аз питах фризьорката ми ,дали знае от какво ми се получава това на главата,и тя каза че е суха кожа.Каза да си правя маска на скалпа на 1-2 семд. докато ми се оправи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си