- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
виши,рок,авен,др шпилер,биодермаПървоначално написано от Rounder
Искам да ми препоръчате маска, балсам, шампоан за коса.. Понеже всекидневно ползвам преси , сешоари, пяни, лакове и косата се изтущава лесно и няма никакъв вид.. Косата ми склони към мазна, къса е ..
.. sъbиrаsh целиiя ми swяtт .. w sеbе sи .. [] ..
Мерси много!Първоначално написано от krisito9212
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Оф нз за тук ли е ама нищо![]()
та вчера ми почистиха лицето - и се питам кога вече е добре да слагам ФД и пудра примерно.Не че съм заумряла,ама питам все пак.
По принцип като ми го почиствзат после не си слагам седмица сигурно,но сега ми се налага![]()
Ехе,ти пък седмица,просто на същия ден не трябва да слагаш.След това няма проблем,спокоПървоначално написано от britzy
![]()
По ноктите на ръцете постоянно имам кожички,та как да направя така че да не ми се показват.А за ноктите,ноктите на краката постоянно ми се чупят-само на палците.Какво да направя и за двете неща?Първоначално написано от krisito9212
Благодаря за отговора относно веждите , но имам още един въпрос относно тях и един от различен род.
Значи за веждите .. - Колко време трябва да ги оставя да си растат за да станат за скубане , за да се получат с чупка ..
И другия .. Значи имам проблем с кожата на главата . Първо си мислих, че ми се бели кожата на главата , но не е нормално вече 1 година и половина да се бели .. От какво може да се е получило и как да действам , какво да си купя или направя в домашни условияНе желая да ходя на кожен или изобщо на лекар .. Ако е възможно някаква маска - независимо домашна или купена , нещо което да ми помогне !? Не е пърхут , понеже съм имала и знам какво е , това е по-различно .. [-o< Просто е твърде неприятно , пуснала съм си маникюри , а като се почеша по главата и ми остава под ноктите .. Помощ !!
![]()
И аз имам същия проблем като теб и за това питах Криси, а ето и отг.:"А за това по главата,вземи си низорал,но по-добре първо отиди на дерматолог,може и да е нещо по-сериозно"....понеже съм в Германия не съм го пробвала, защото не знам дали го има, а и как да питам...та ако го пробваш (дано ти помогне) може ли да пишеш за резултата?Първоначално написано от daru6a1
Късмет
![]()
мерси многоПървоначално написано от krisito9212
![]()
![]()
![]()
Не,не са белези,просто стои тъмно там,все едно имам мустаци,аз имам малко мъхчета,но дори когато ги махна,отново ги има.. какво е това и как да ги махнаПървоначално написано от krisito9212
а да те попитам и един въпрос от името на една позната: ако има косми в носа,които си личат,как да ги махне,без да порастът по-дълги?
За кожичките,има по козметичните магазини ножчета за почистване на кожички,питай и питай как се използват.Също така си купи олио или гел за кожички,нанасяй всеки ден и преди да правиш процедурата с премахването им.За ноктите на краката,ако ти се чупят от дължината,просто ги режи и без това не е приятна гледка дълги нокти на краката.Ако не-заздравителПървоначално написано от kikicata
За веждите-зависи колко бързо ти растат,при всеки е индивидуално.Но около 2 седмици.Първоначално написано от daru6a1
За ккожата на главата,това не е козметичен а здравен проблем,нужна ти е лекарска помощ,в противен случай рискуваш здравето ,че и косата си!Повярвай ми,запозната съм със случаи като твоя.
Низорал също помага,но той е за пърхут,ранички и т.н.Ако ми говориш за същото,което си мисля е опасно и трябва лекарска помощ.Първоначално написано от adi95
Според мен тогава са пигментни петна(получени от uv лъчите.Могат да се изсветлят с хубава козметика,но не е досатъчно,трябват и козметични процедури.Първоначално написано от gabi222
А за приятелката ти-във всеки салон предлагат почистване на косми в носа,а може и сама да си ги маха с пинсетка
Искам да си променя формата на веждите, но в началото са доста редки от толкова скубане а и има косъмчета, които вече не растат. С какво да ги мажа ? :s
Sve sto je srcu drago daleko je..
Искам да попитам с какво е най-добре да обезкосмя триъгълника си - кола маска, крем депилатор, бръснач?? И с кое най-дълго не моникват косъмчета. Аз мисля че с колата маска е най-добре но искам да съм сигурна.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
molq da mi pomogne6kakvo 6te mi prepor14a6 za malki p1p4ici po liceto maham za izvestno vreme i pak se poqvqvat
![]()
![]()
![]()
^ Това по-горе на трите снимки са хлътнатини май... Аз лично нямам много мазнина по лицето и когато съм спала по 5-6 часа цялата седмица, ми се появяват или торбички под очите, или такива хлътнатини (но слабо де). Прави упражнението да ококорваш очи и да отваряш широко устата, така че да се опъва кожата.
пробвай с рициново масло,но не гарантирам резултатПървоначално написано от sHaDy_sOuL
разбира се,че кола.Но не сама,а при козметикПървоначално написано от RainbowGirl
от информацията,която си ми дал/а-нищоПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
Значи... Кожата ми е смесена (не много мазна) имам черни точки, но по-големия ми проблем е следния... Пред една седмица почнах да си почиствам лицето със следните продукти и процедури:
1. Почиствам с ексфолиант. (Nivea Visage Young)
2. Почиствам с тоник. (Някакъв Stayclear)
3. Мажа с дневен/нощен крем. (Nivea DNAge/Oriflame)
Това го правех в продължение на 4-5 дена и отначало беше добре, но после имах чувството че не само не се махат пъпките, а даже се появяват повече. Почуствах при измиване с ексфолиант дращене по по-нежните части на кожата на лицето и след същата сутрин спрях да го правя. Проблема е, че пъпките не си дават зор да се махат, а нямам стик против тях и не искам да започвам пак с по-горната процедура...![]()
Ами аз питах фризьорката ми ,дали знае от какво ми се получава това на главата,и тя каза че е суха кожа.Каза да си правя маска на скалпа на 1-2 семд. докато ми се оправи...Първоначално написано от krisito9212