- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
Тъй като ми писна със самобръсначка да се бръсна в областа на триъгълника,въпроса ми е : топла или студена кола маска в домашни условия и марки,цени .. ?!
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Тъй като ми писна със самобръсначка да се бръсна в областа на триъгълника,въпроса ми е : топла или студена кола маска в домашни условия и марки,цени .. ?!
И мене ме интересува този въпрос![]()
здравейте,искам да ви попитам повече от година имам проблем с кожата,много ми е суха и ми се бели(и по лицето и по тялото),мазах се с някакви кремове,допреди един месец помагаха,но сега не действат
моля ви помогнете
Така...главният проблем идва от ексфолианта.Това е продукт,които се използва ежеседмично(най-много 2 пъти в седмицата),но НЕ ежедневно.Служи за премахване на мъртвата кожа,озаряване на кожата,като леко излющва горния и слой.При ежедневна употреба като теб се получава раздразнение на кожата,алергия пъпки.Първоначално написано от stef98
Второто-тези продукти,които позлваш сигурна ли си,че са за твоя тип кожа,защото козметиката,която позлваме дори да е най-качествената или най-скъпата,ако не е за нашият тип кожа не само няма да ни помогне,но и ще влоши положението.Щом си решила да ползваш нивеа,ще ти дам един линк,където можеш да разбереш кои продукти са подходящи за твоята кожа.
И последо за ежедневна грижа(сутрин и вечер) се ползват последователно:1.измиващ гел(не ексфолиант като теб),2.тоник,3.крем и нещо локално за пъпки(не агресивно)и вече ако имаш желание нещо за очите,за тийн възраст с аподходящи само охлаждащи гелове или стикове.За ежеседмична:екасфолиант,ма ска и вече за ежемесечна почистване на лице,но не е задължително.
Ето и линка: http://www2.nivea.bg/preview/preview...5_frameset.php
радвам се,че не е товакоето си мислехПървоначално написано от adi95
Тогава я послушай
топла.Обаче ти препоръчвам да отидеш при козметик.Първо,защото след бръснача болката ще е ужасна,второ ще е по-трудно.Цените при козметика са 4-10 лв.Иначе кола маска за дом.условия Жанкар,около левче еПървоначално написано от mim4ety_sara
Може би имаш някакъв проблем,а може би кожата ти просто е суха и не се грижиш правилно за нея.Какво означава"някакви кремове"?Първоначално написано от didi4ka992
Точно че не искам да ходя при козметик и искам в домашни условия ..толкова ли е голяма тази болкаПървоначално написано от krisito9212
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Преди година имах розов лишеи и след като ми мина кожата ми стана много суха.Ходих на лекар и не ми предписаха нищо за тялото,а за лицето- лакоид крем, но вече и от него не ми минава.Първоначално написано от krisito9212
ако не си го правила преди сама,по-добре не рискувайПървоначално написано от mim4ety_sara
значи кожата ти е привикнала към него,вземи си нещо подобно на кремаПървоначално написано от didi4ka992
ако може да ми кажеш някаква маска за махане на черните точки окоро носа
![]()
благодаря ти много предварително
с маска няма да стане,трябва козметикПървоначално написано от hrisana
не съм чел назад може и да има такъв въпрос , но аз все пак ще попитам.
Ползвам крем депилатор и пише да не се използва в/у кожа излагана на слънце, ми ко праим лятото и на морето? благодаря предварително![]()
Здравейте ! Пиша от на моя приятелка акаунта,защото аз нямам регистрация.Проблемът ми е следният-имам гъсти вежди,изтънявам ги с пинсета,но този следобед от скука или и аз не знам защо-реших уж мъничко с ножичката но стана около половин сантиметър и там сега няма нищо. Сложих им молив за вежди да не си личи но ;х незнам какво да правя и исках да попитам-кога ще израснат ?:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
какви са горе-долу вариациите в цените за лазерна епилация?(не епилатор)
Цените за лазерна епилация са различни!В зависимост от полът Ви!В коя част от тялото искате да Ви се направи "лазерна епилация"?От кой град сте?Първоначално написано от domination572
момче съм...от София..и като цяло питам за тялото(не цялостна епилация,просто общо казано) горе долу какви са преобладаващите цениПървоначално написано от visagegroup
За съжеление наистина немога да те разбера!Кажи ми какво точно си решил да обезкосмяваш-крака,ръце,кръст,бедра,гръб ,врат,подмишници и т.н.?? Цените са от тук до Юпитер,например най-евтината лазерна епилация е за вежди,а най-скъпата е за цели крака- 650 лв. за мъже,550 за жени!Ако си решил твърдо,най-добрата лазерна епилация в София е в " Versus"Първоначално написано от domination572
![]()
А какво може да ми стана ако го използвамПървоначално написано от krisito9212
деиствието на тези кремове е да изгарят космите,така че си направи извод ако слъчайно си изгорял и от слънцетоПървоначално написано от momZi7y
![]()
ЗдравейтеАз съм момче, на 18 съм... и като повечето младежи имам неприятно окосмяване (даже бих казал, че моето не е младежко, а мъжко :X ) ... кожата ми е чуствителна ... ходил съм на кола маска, епилирал съм се с епилатор... но ми се възпалява кожата и пъпчасвам (къпя се дори след 24 часа след обезкосмяването и пак ми пари много силно)... та се разрових и намерих едни мн добри оферти за "домашни лазерни епилатори", но се чудя... за такава цена... да не е само харчене на пари с нулев ефект?! Ето сайта: http://giftshopbg.com/index.php?main...6463b631775d5f ... Ако някой има подобен уред, моля да сподели мнението си!
![]()
Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!
Здравейте, искам да благодаря на създателката на темата,със сигурност ще помогне на много хора. Аз имам следните въпроси: Влияе ли това какво ядем на кожата ни? Освен това, има ли такова нещо като мазна дехидратирана кожа и ако да, как да си я "хидратирам"? И последно, косата ми се омазнява още на втория-третия ден след като я измия, мога ли с нещо да й помогна.![]()
Храната влияе,да.Кожата трябва да се хидратира,независимо какъв тип е.Това става с крем,като за всяка кожа си има придвиден.За мазната кожа крема трябва да е матиращ.А за косата си,проблема може би е в скалпа,вземи си хубав шампоан за мазна коса или мазна кожа на главатаПървоначално написано от AfterDarkGirl
![]()