.
Отговор в тема
Страница 20 от 23 ПървиПърви ... 101617181920212223 ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 575
    Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Тъй като ми писна със самобръсначка да се бръсна в областа на триъгълника,въпроса ми е : топла или студена кола маска в домашни условия и марки,цени .. ?!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на spopi
    Тъй като ми писна със самобръсначка да се бръсна в областа на триъгълника,въпроса ми е : топла или студена кола маска в домашни условия и марки,цени .. ?!

И мене ме интересува този въпрос

здравейте,искам да ви попитам повече от година имам проблем с кожата,много ми е суха и ми се бели(и по лицето и по тялото),мазах се с някакви кремове,допреди един месец помагаха,но сега не действат
    моля ви помогнете

Цитирай Първоначално написано от stef98
    Значи... Кожата ми е смесена (не много мазна) имам черни точки, но по-големия ми проблем е следния... Пред една седмица почнах да си почиствам лицето със следните продукти и процедури:
    1. Почиствам с ексфолиант. (Nivea Visage Young)
    2. Почиствам с тоник. (Някакъв Stayclear)
    3. Мажа с дневен/нощен крем. (Nivea DNAge/Oriflame)
    Това го правех в продължение на 4-5 дена и отначало беше добре, но после имах чувството че не само не се махат пъпките, а даже се появяват повече. Почуствах при измиване с ексфолиант дращене по по-нежните части на кожата на лицето и след същата сутрин спрях да го правя. Проблема е, че пъпките не си дават зор да се махат, а нямам стик против тях и не искам да започвам пак с по-горната процедура...
    Така...главният проблем идва от ексфолианта.Това е продукт,които се използва ежеседмично(най-много 2 пъти в седмицата),но НЕ ежедневно.Служи за премахване на мъртвата кожа,озаряване на кожата,като леко излющва горния и слой.При ежедневна употреба като теб се получава раздразнение на кожата,алергия пъпки.
    Второто-тези продукти,които позлваш сигурна ли си,че са за твоя тип кожа,защото козметиката,която позлваме дори да е най-качествената или най-скъпата,ако не е за нашият тип кожа не само няма да ни помогне,но и ще влоши положението.Щом си решила да ползваш нивеа,ще ти дам един линк,където можеш да разбереш кои продукти са подходящи за твоята кожа.
    И последо за ежедневна грижа(сутрин и вечер) се ползват последователно:1.измиващ гел(не ексфолиант като теб),2.тоник,3.крем и нещо локално за пъпки(не агресивно)и вече ако имаш желание нещо за очите,за тийн възраст с аподходящи само охлаждащи гелове или стикове.За ежеседмична:екасфолиант,ма ска и вече за ежемесечна почистване на лице,но не е задължително.
    Ето и линка: http://www2.nivea.bg/preview/preview...5_frameset.php

Цитирай Първоначално написано от adi95
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от adi95
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Благодаря за отговора относно веждите , но имам още един въпрос относно тях и един от различен род.

Значи за веждите .. - Колко време трябва да ги оставя да си растат за да станат за скубане , за да се получат с чупка ..

И другия .. Значи имам проблем с кожата на главата . Първо си мислих, че ми се бели кожата на главата , но не е нормално вече 1 година и половина да се бели .. От какво може да се е получило и как да действам , какво да си купя или направя в домашни условия Не желая да ходя на кожен или изобщо на лекар .. Ако е възможно някаква маска - независимо домашна или купена , нещо което да ми помогне !? Не е пърхут , понеже съм имала и знам какво е , това е по-различно .. [-o< Просто е твърде неприятно , пуснала съм си маникюри , а като се почеша по главата и ми остава под ноктите .. Помощ !!
    И аз имам същия проблем като теб и за това питах Криси, а ето и отг.:"А за това по главата,вземи си низорал,но по-добре първо отиди на дерматолог,може и да е нещо по-сериозно"....понеже съм в Германия не съм го пробвала, защото не знам дали го има, а и как да питам...та ако го пробваш (дано ти помогне) може ли да пишеш за резултата? Късмет
    Низорал също помага,но той е за пърхут,ранички и т.н.Ако ми говориш за същото,което си мисля е опасно и трябва лекарска помощ.
    Ами аз питах фризьорката ми ,дали знае от какво ми се получава това на главата,и тя каза че е суха кожа.Каза да си правя маска на скалпа на 1-2 семд. докато ми се оправи...
    радвам се,че не е товакоето си мислех Тогава я послушай

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    топла.Обаче ти препоръчвам да отидеш при козметик.Първо,защото след бръснача болката ще е ужасна,второ ще е по-трудно.Цените при козметика са 4-10 лв.Иначе кола маска за дом.условия Жанкар,около левче е

Цитирай Първоначално написано от didi4ka992
    здравейте,искам да ви попитам повече от година имам проблем с кожата,много ми е суха и ми се бели(и по лицето и по тялото),мазах се с някакви кремове,допреди един месец помагаха,но сега не действат
    моля ви помогнете
    Може би имаш някакъв проблем,а може би кожата ти просто е суха и не се грижиш правилно за нея.Какво означава"някакви кремове"?

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    топла.Обаче ти препоръчвам да отидеш при козметик.Първо,защото след бръснача болката ще е ужасна,второ ще е по-трудно.Цените при козметика са 4-10 лв.Иначе кола маска за дом.условия Жанкар,около левче е
    Точно че не искам да ходя при козметик и искам в домашни условия ..толкова ли е голяма тази болка
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

моля ви помогнете
    Може би имаш някакъв проблем,а може би кожата ти просто е суха и не се грижиш правилно за нея.Какво означава"някакви кремове"?
    Преди година имах розов лишеи и след като ми мина кожата ми стана много суха.Ходих на лекар и не ми предписаха нищо за тялото,а за лицето- лакоид крем, но вече и от него не ми минава.

Точно че не искам да ходя при козметик и искам в домашни условия ..толкова ли е голяма тази болка
    ако не си го правила преди сама,по-добре не рискувай

моля ви помогнете
    Преди година имах розов лишеи и след като ми мина кожата ми стана много суха.Ходих на лекар и не ми предписаха нищо за тялото,а за лицето- лакоид крем, но вече и от него не ми минава.
    значи кожата ти е привикнала към него,вземи си нещо подобно на крема

ако може да ми кажеш някаква маска за махане на черните точки окоро носа

благодаря ти много предварително

Цитирай Първоначално написано от hrisana
    ако може да ми кажеш някаква маска за махане на черните точки окоро носа

благодаря ти много предварително
    с маска няма да стане,трябва козметик

не съм чел назад може и да има такъв въпрос , но аз все пак ще попитам.
    Ползвам крем депилатор и пише да не се използва в/у кожа излагана на слънце, ми ко праим лятото и на морето? благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от momZi7y
    Ползвам крем депилатор и пише да не се използва в/у кожа излагана на слънце, ми ко праим лятото и на морето? благодаря предварително
    не се изолзва

Здравейте ! Пиша от на моя приятелка акаунта,защото аз нямам регистрация.Проблемът ми е следният-имам гъсти вежди,изтънявам ги с пинсета,но този следобед от скука или и аз не знам защо-реших уж мъничко с ножичката но стана около половин сантиметър и там сега няма нищо. Сложих им молив за вежди да не си личи но ;х незнам какво да правя и исках да попитам-кога ще израснат ? :
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

какви са горе-долу вариациите в цените за лазерна епилация?(не епилатор)

Цитирай Първоначално написано от domination572
    Цените за лазерна епилация са различни!В зависимост от полът Ви!В коя част от тялото искате да Ви се направи "лазерна епилация"?От кой град сте?

Цитирай Първоначално написано от visagegroup
    Цените за лазерна епилация са различни!В зависимост от полът Ви!В коя част от тялото искате да Ви се направи "лазерна епилация"?От кой град сте?
    момче съм...от София..и като цяло питам за тялото(не цялостна епилация,просто общо казано) горе долу какви са преобладаващите цени

Цитирай Първоначално написано от visagegroup
    момче съм...от София..и като цяло питам за тялото(не цялостна епилация,просто общо казано) горе долу какви са преобладаващите цени
    За съжеление наистина немога да те разбера!Кажи ми какво точно си решил да обезкосмяваш-крака,ръце,кръст,бедра,гръб ,врат,подмишници и т.н.?? Цените са от тук до Юпитер,например най-евтината лазерна епилация е за вежди,а най-скъпата е за цели крака- 650 лв. за мъже,550 за жени!Ако си решил твърдо,най-добрата лазерна епилация в София е в " Versus"

не се изолзва
    А какво може да ми стана ако го използвам

не се изолзва
    А какво може да ми стана ако го използвам
    деиствието на тези кремове е да изгарят космите,така че си направи извод ако слъчайно си изгорял и от слънцето

Домашен лазерен епилатор!

Здравейте Аз съм момче, на 18 съм... и като повечето младежи имам неприятно окосмяване (даже бих казал, че моето не е младежко, а мъжко :X ) ... кожата ми е чуствителна ... ходил съм на кола маска, епилирал съм се с епилатор... но ми се възпалява кожата и пъпчасвам (къпя се дори след 24 часа след обезкосмяването и пак ми пари много силно)... та се разрових и намерих едни мн добри оферти за "домашни лазерни епилатори", но се чудя... за такава цена... да не е само харчене на пари с нулев ефект?! Ето сайта: http://giftshopbg.com/index.php?main...6463b631775d5f ... Ако някой има подобен уред, моля да сподели мнението си!
    Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!

Здравейте, искам да благодаря на създателката на темата,със сигурност ще помогне на много хора. Аз имам следните въпроси: Влияе ли това какво ядем на кожата ни? Освен това, има ли такова нещо като мазна дехидратирана кожа и ако да, как да си я "хидратирам"? И последно, косата ми се омазнява още на втория-третия ден след като я измия, мога ли с нещо да й помогна.

Цитирай Първоначално написано от AfterDarkGirl
    Здравейте, искам да благодаря на създателката на темата,със сигурност ще помогне на много хора. Аз имам следните въпроси: Влияе ли това какво ядем на кожата ни? Освен това, има ли такова нещо като мазна дехидратирана кожа и ако да, как да си я "хидратирам"? И последно, косата ми се омазнява още на втория-третия ден след като я измия, мога ли с нещо да й помогна.
    Храната влияе,да.Кожата трябва да се хидратира,независимо какъв тип е.Това става с крем,като за всяка кожа си има придвиден.За мазната кожа крема трябва да е матиращ.А за косата си,проблема може би е в скалпа,вземи си хубав шампоан за мазна коса или мазна кожа на главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си