- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
Крем за лице, който заличава белезите?
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Здрасти
направих си кола маска на гърдите и ми излязаха бели пъпки, а си мислех да направя и на ръцете ...дайте ми съвет - дали ще ми излязат и там и какво да ги правя ?![]()
И аз като си правих и на мен ми излязоха.Първоначално написано от lljio
Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!
... няма ли някой да отговори и на мен?!Първоначално написано от RUSNAKABG
![]()
Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!
това е моя проблем писах в нова тема хората там ми помогнаха и им благодаря![]()
![]()
но като разбрах че си козметик биих искала да ми каже нещто и за моя проблем
Имам някакви малки пъпчици по краката не се виждат но мен ме дразнят леко а червени и отгоре са черни (заради косама)
Може ли да ми кажете от какво е?
ДА ми препоръчате с нещо да ги мажа?
на този въпрос много държа ако може да ми кажеш
ДА ми препоръчате с нещо да ги мажа?
благодаря предварително![]()
![]()
![]()
първо не съм козметик.Първоначално написано от spopi
Според мен са подкожни косми,иди в аптеката и искай нещо за подкожни косми.
здравейте, аз искам да попитам като се прави кола маска на корема на целия ли се прави от гърдите до долу или само до където има по-голяма нужда. 10х предварително и бтв какво е станало със създателката на темата и сега krisito9212 отговаря
ONE LIFE ONE LOVE
ти си преценяваш,попринцип от гърдите надолу,но ако нямаш голяма нужда само около пъпа и надолуПървоначално написано от kalinadelinda
еми с пинсетка или си вземи от някой козметичен магазин лентички за мустачки.Първоначално написано от sladuranata1112
Създателката вече не е активна май![]()
Аз имам въпрос по-скоро , ама за да не пускам нова тема.
Розовото масло става ли за почистване на грим ? Кожата ми е суха и ми писна да се беля от някакви препарати за почивстване. Уж гледам да са без алкохол , да са без не знам какво си , но ....За очите имам на Гарниер - Eye make up remover и съм доволна , но за другата част от лицето? ( не ползвам пудри , фон дьо тен и прочие - от време на време коректор )
Създателката вече не е активна май![]()
Аз имам въпрос по-скоро , ама за да не пускам нова тема.
Розовото масло става ли за почистване на грим ? Кожата ми е суха и ми писна да се беля от някакви препарати за почивстване. Уж гледам да са без алкохол , да са без не знам какво си , но ....За очите имам на Гарниер - Eye make up remover и съм доволна , но за другата част от лицето? ( не ползвам пудри , фон дьо тен и прочие - от време на време коректор )
мм и розовата вода и маслко не са за почистване на грим.Розавата вода има действието на тоник,а от озовото масло е ти се омазни кожата и най-верочтно е ти излизат ч.точки.Защо не си вземеш ежедневна почистваща грижа на някоя хубава марка.Това включва измиващ гел,тоник и подхранващ крем.Пт крема няма да ти се бели кожата.Но не забравяй че продуктите трябва да са за твоя тип кожа-нормална,смесена,суха,мазн .Отделно 1 път в седмицата маски и 2 пъти ексфолиране*за премахване на повърхностния слой мъртви клетки и избистряне на кожата).Гарантирам ти че спазваш ли това,което ти написах кожата ти ще се преродиПървоначално написано от kasssidy
![]()
По принцип имам на Гарниер почистващо мляко. Плюс това на нивея - пилинг и cleaning cream wash за суха кожа. Ползвам и всеки ден крем за лице - пак на нивея , този мазничкият. В събота/ неделя си правя парна баня и обикновено някаква пилинг маска + овлажняваща. Кожата ми е хубава, освен в областта на носа , където се белиПървоначално написано от krisito9212
![]()
Сутринта преди да изляза ( примерно в 7 и половина ) си слагам крем за лице ( не ползвам пудри и тн , които могат да ми изсушат кожата ) но до обяд вече ми се белят някакви люспички. Отвратително е : ( Затова се чудя дали няма начин поне малко по-дълго да ми бъде хидратирана кожата.
Предположих , че някакви по-натурални марки , биха ми се отразили добре. Да предложиш нещо ?![]()
ексфолирай си кожата два пъти в седмицата.Марки-Biotherm VichyПървоначално написано от kasssidy
Тук искам да питам,сигурна съм,че преди във форума имаше тема за това,но сега не мога да я намеряЗначи ставаше на въпрос как да се изчисти лицето от онези червени петна,останали от пъпките .. аз например вече нямам толкова много пъпки,но са ми останали тези петна.Кремът се казваше нещо с М ако не се лъжа .. някой да се сеща ?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Дано създателката е още тук.Аз имам въпрос, но не съм сигурна дали е правилно да питам. А ето и въпроса: Какво мислиш за премахването на бенки, ако си запозната с тези неща. Чела съм за премахване с лазер, но се чудя и искам компетентно мнение от човек, който може би е запознат с тези неща.
![]()
Кремът е Мелабел,но аз не ти го препоръчвам,прекалено е агресивен.Вземи си ахромин,аз в момента го ползвам и дава страхотен ефектПървоначално написано от brutaLxxbunny
За твоят проблем си трябва кожен лекар.Бенки се премахват с лазер,да зависи от самата бенка длаи е препоръчително и процедурата може да се извършиПървоначално написано от stelkastel
(: имам адски проблемна кожа точно под врата на гърба, и постоянно се образуват нови и нови пъпчици.някои даже стават с бяло връхче, че и по-зле..мисля да отида скоро на козметик, защото това продължава от година почти, въпреки че ги почиствам и ексфолирам, и им слагам разни лекарства.имам чувството , че е като перманентно акне и незнам какво да направя по въпроса..някакви съвети ?
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...