.
Отговор в тема
Страница 21 от 23 ПървиПърви ... 1117181920212223 ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 575
    Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Крем за лице, който заличава белезите?
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Крем за лице, който заличава белезите?
    Може би ахромин

Голям фен Аватара на daru6a1
    Здравейте отново ! : ]
    Таа значи , веждите си ги направих точно както исках , ходих при козметичка която наистина си разбира от работата .. А относно кожата на главата , нищо не съм правила .. все така си стои .. Ама личната ми лекарка каза че може и от пубертета да е

Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Здравейте отново ! : ]
    Таа значи , веждите си ги направих точно както исках , ходих при козметичка която наистина си разбира от работата .. А относно кожата на главата , нищо не съм правила .. все така си стои .. Ама личната ми лекарка каза че може и от пубертета да е
    да,може и от тов да е

Здрасти
    направих си кола маска на гърдите и ми излязаха бели пъпки, а си мислех да направя и на ръцете ...дайте ми съвет - дали ще ми излязат и там и какво да ги правя ?

Цитирай Първоначално написано от lljio
    Здрасти
    направих си кола маска на гърдите и ми излязаха бели пъпки, а си мислех да направя и на ръцете ...дайте ми съвет - дали ще ми излязат и там и какво да ги правя ?
    И аз като си правих и на мен ми излязоха.
    Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!

Re: Домашен лазерен епилатор!

Цитирай Първоначално написано от RUSNAKABG
    Здравейте Аз съм момче, на 18 съм... и като повечето младежи имам неприятно окосмяване (даже бих казал, че моето не е младежко, а мъжко :X ) ... кожата ми е чуствителна ... ходил съм на кола маска, епилирал съм се с епилатор... но ми се възпалява кожата и пъпчасвам (къпя се дори след 24 часа след обезкосмяването и пак ми пари много силно)... та се разрових и намерих едни мн добри оферти за "домашни лазерни епилатори", но се чудя... за такава цена... да не е само харчене на пари с нулев ефект?! Ето сайта: http://giftshopbg.com/index.php?main...6463b631775d5f ... Ако някой има подобен уред, моля да сподели мнението си!
    ... няма ли някой да отговори и на мен?!
    Дръж се така с хората около теб, както искаш те да се държът с теб!

Цитирай Първоначално написано от lljio
    Здрасти
    зависи от кожата ти

Супер фен Аватара на spopi
    това е моя проблем писах в нова тема хората там ми помогнаха и им благодаря
    но като разбрах че си козметик биих искала да ми каже нещто и за моя проблем
    Имам някакви малки пъпчици по краката не се виждат но мен ме дразнят леко а червени и отгоре са черни (заради косама)
    Може ли да ми кажете от какво е?
    ДА ми препоръчате с нещо да ги мажа?
    на този въпрос много държа ако може да ми кажеш
    благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от spopi
    това е моя проблем писах в нова тема хората там ми помогнаха и им благодаря
    но като разбрах че си козметик биих искала да ми каже нещто и за моя проблем
    Имам някакви малки пъпчици по краката не се виждат но мен ме дразнят леко а червени и отгоре са черни (заради косама)
    Може ли да ми кажете от какво е?
    на този въпрос много държа ако може да ми кажеш
    благодаря предварително
    първо не съм козметик.
    Според мен са подкожни косми,иди в аптеката и искай нещо за подкожни косми.

здравейте, аз искам да попитам като се прави кола маска на корема на целия ли се прави от гърдите до долу или само до където има по-голяма нужда. 10х предварително и бтв какво е станало със създателката на темата и сега krisito9212 отговаря
    ONE LIFE ONE LOVE

Цитирай Първоначално написано от kalinadelinda
    здравейте, аз искам да попитам като се прави кола маска на корема на целия ли се прави от гърдите до долу или само до където има по-голяма нужда. 10х предварително и бтв какво е станало със създателката на темата и сега krisito9212 отговаря
    ти си преценяваш,попринцип от гърдите надолу,но ако нямаш голяма нужда само около пъпа и надолу

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    здравейте!Преди 5 дена ходих на козметик ,за да ми махнат космите над горната усна.Жената ми каза да отида след две седмици,а космите на 3 ден почнаха да излизат пак ,а не ми се мисли след 2 седмици какво ще е... С какво мога да ги махна в къщи докато минат 2 сед.?
    И защо се получава така?

P.S.Махаха ми ги с кола маска..

Благодаря предварително.
    еми с пинсетка или си вземи от някой козметичен магазин лентички за мустачки.

Супер фен Аватара на Transform
    аз питах като ЛС , ама никой не отговори

Създателката вече не е активна май

Аз имам въпрос по-скоро , ама за да не пускам нова тема.

Розовото масло става ли за почистване на грим ? Кожата ми е суха и ми писна да се беля от някакви препарати за почивстване. Уж гледам да са без алкохол , да са без не знам какво си , но .... За очите имам на Гарниер - Eye make up remover и съм доволна , но за другата част от лицето? ( не ползвам пудри , фон дьо тен и прочие - от време на време коректор )

Розовото масло става ли за почистване на грим ? Кожата ми е суха и ми писна да се беля от някакви препарати за почивстване. Уж гледам да са без алкохол , да са без не знам какво си , но .... За очите имам на Гарниер - Eye make up remover и съм доволна , но за другата част от лицето? ( не ползвам пудри , фон дьо тен и прочие - от време на време коректор )

Цитирай Първоначално написано от kasssidy

мм и розовата вода и маслко не са за почистване на грим.Розавата вода има действието на тоник,а от озовото масло е ти се омазни кожата и най-верочтно е ти излизат ч.точки.Защо не си вземеш ежедневна почистваща грижа на някоя хубава марка.Това включва измиващ гел,тоник и подхранващ крем.Пт крема няма да ти се бели кожата.Но не забравяй че продуктите трябва да са за твоя тип кожа-нормална,смесена,суха,мазн .Отделно 1 път в седмицата маски и 2 пъти ексфолиране*за премахване на повърхностния слой мъртви клетки и избистряне на кожата).Гарантирам ти че спазваш ли това,което ти написах кожата ти ще се прероди

Цитирай Първоначално написано от krisito9212

мм и розовата вода и маслко не са за почистване на грим.Розавата вода има действието на тоник,а от озовото масло е ти се омазни кожата и най-верочтно е ти излизат ч.точки.Защо не си вземеш ежедневна почистваща грижа на някоя хубава марка.Това включва измиващ гел,тоник и подхранващ крем.Пт крема няма да ти се бели кожата.Но не забравяй че продуктите трябва да са за твоя тип кожа-нормална,смесена,суха,мазн .Отделно 1 път в седмицата маски и 2 пъти ексфолиране*за премахване на повърхностния слой мъртви клетки и избистряне на кожата).Гарантирам ти че спазваш ли това,което ти написах кожата ти ще се прероди
    По принцип имам на Гарниер почистващо мляко. Плюс това на нивея - пилинг и cleaning cream wash за суха кожа. Ползвам и всеки ден крем за лице - пак на нивея , този мазничкият. В събота/ неделя си правя парна баня и обикновено някаква пилинг маска + овлажняваща. Кожата ми е хубава, освен в областта на носа , където се бели
    Сутринта преди да изляза ( примерно в 7 и половина ) си слагам крем за лице ( не ползвам пудри и тн , които могат да ми изсушат кожата ) но до обяд вече ми се белят някакви люспички. Отвратително е : ( Затова се чудя дали няма начин поне малко по-дълго да ми бъде хидратирана кожата.

Предположих , че някакви по-натурални марки , биха ми се отразили добре. Да предложиш нещо ?

Цитирай Първоначално написано от krisito9212

По принцип имам на Гарниер почистващо мляко. Плюс това на нивея - пилинг и cleaning cream wash за суха кожа. Ползвам и всеки ден крем за лице - пак на нивея , този мазничкият. В събота/ неделя си правя парна баня и обикновено някаква пилинг маска + овлажняваща. Кожата ми е хубава, освен в областта на носа , където се бели
    Сутринта преди да изляза ( примерно в 7 и половина ) си слагам крем за лице ( не ползвам пудри и тн , които могат да ми изсушат кожата ) но до обяд вече ми се белят някакви люспички. Отвратително е : ( Затова се чудя дали няма начин поне малко по-дълго да ми бъде хидратирана кожата.

Предположих , че някакви по-натурални марки , биха ми се отразили добре. Да предложиш нещо ?
    ексфолирай си кожата два пъти в седмицата.Марки-Biotherm Vichy

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Тук искам да питам,сигурна съм,че преди във форума имаше тема за това,но сега не мога да я намеря Значи ставаше на въпрос как да се изчисти лицето от онези червени петна,останали от пъпките .. аз например вече нямам толкова много пъпки,но са ми останали тези петна.Кремът се казваше нещо с М ако не се лъжа .. някой да се сеща ?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Дано създателката е още тук. Аз имам въпрос, но не съм сигурна дали е правилно да питам. А ето и въпроса: Какво мислиш за премахването на бенки, ако си запозната с тези неща. Чела съм за премахване с лазер, но се чудя и искам компетентно мнение от човек, който може би е запознат с тези неща.

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Тук искам да питам,сигурна съм,че преди във форума имаше тема за това,но сега не мога да я намеря Значи ставаше на въпрос как да се изчисти лицето от онези червени петна,останали от пъпките .. аз например вече нямам толкова много пъпки,но са ми останали тези петна.Кремът се казваше нещо с М ако не се лъжа .. някой да се сеща ?
    Кремът е Мелабел,но аз не ти го препоръчвам,прекалено е агресивен.Вземи си ахромин,аз в момента го ползвам и дава страхотен ефект

Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Дано създателката е още тук. Аз имам въпрос, но не съм сигурна дали е правилно да питам. А ето и въпроса: Какво мислиш за премахването на бенки, ако си запозната с тези неща. Чела съм за премахване с лазер, но се чудя и искам компетентно мнение от човек, който може би е запознат с тези неща.
    За твоят проблем си трябва кожен лекар.Бенки се премахват с лазер,да зависи от самата бенка длаи е препоръчително и процедурата може да се извърши

(: имам адски проблемна кожа точно под врата на гърба, и постоянно се образуват нови и нови пъпчици.някои даже стават с бяло връхче, че и по-зле..мисля да отида скоро на козметик, защото това продължава от година почти, въпреки че ги почиствам и ексфолирам, и им слагам разни лекарства.имам чувството , че е като перманентно акне и незнам какво да направя по въпроса..някакви съвети ?
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си