.
Отговор в тема
Страница 22 от 23 ПървиПърви ... 12181920212223 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 575
    Цитирай Първоначално написано от milenkaaa
    (: имам адски проблемна кожа точно под врата на гърба, и постоянно се образуват нови и нови пъпчици.някои даже стават с бяло връхче, че и по-зле..мисля да отида скоро на козметик, защото това продължава от година почти, въпреки че ги почиствам и ексфолирам, и им слагам разни лекарства.имам чувството , че е като перманентно акне и незнам какво да направя по въпроса..някакви съвети ?
    щом се бориш с проблема и не отминава,значи най-верояно е на хормонална осново или нещо друго.Циклът ти редовен ли е?Най-добре се обърни не към козметик а към дерматолог

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Мрая лицето си
    имам черни точки вследствие на които имам разширени пори а сега ми излязоха и пъпки
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Мрая лицето си
    имам черни точки вследствие на които имам разширени пори а сега ми излязоха и пъпки
    Хей, срещу поява на черни точки ти препоръчвам тоника на Clean and Clear - тъмносиньо шише. ето моя... а иначе за да махнеш вече излезли, слагаш пилинг (скраб) на лицето - специален! (аз използвам този) и после стискаш черните точки. Нищо няма да ти стане, не се появяват пъпки така, правя го от години! Просто гледай да си с чисти ръце и да излезе цялото бяло нещо отвътре.
    Съветвам те да използваш тоника поне 1 път дневно, а пилинга не по-често от 2 пъти седмично

Супер фен Аватара на gabi_94
    Мрая лицето си
    Пробвай маска с аспирини срещу черните точки. Повярвай ми, ефекта е поразителен! След няколко такива маски, лицето ти ще е много подобрено! Стриваш 5,6 аспирина да станат на прах, те са доста твърди така че ако искаш най-добре ги счукай с чук...след това прибави малко розова вода, колкото да се получи нещо като каша и го нанеси на черните точки....Стоиш така докато изсъхне или там колкото прецениш и след това го отмиваш...След няколко такива процедури, гарантирам ти че ще си по-добре...Само че не прави тази маска повече от 1 на седмица!

П.П. някой знае ли маската с хума колко често мога да я прилагам да не ми изсуши кожата? Примерно два пъти в седмицата става ли или по-добре веднъж само?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

imam miliumi (ne sum sigorna) pod dolnata ustna okolo 4 na edno mqsto i gledkata e otvratitelna molq pomognete !!!

Град
    Горноо Нанадолнищее.. (:
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Мрая лицето си
    Хей, срещу поява на черни точки ти препоръчвам тоника на Clean and Clear - тъмносиньо шише. ето моя... а иначе за да махнеш вече излезли, слагаш пилинг (скраб) на лицето - специален! (аз използвам този) и после стискаш черните точки. Нищо няма да ти стане, не се появяват пъпки така, правя го от години! Просто гледай да си с чисти ръце и да излезе цялото бяло нещо отвътре.
    Съветвам те да използваш тоника поне 1 път дневно, а пилинга не по-често от 2 пъти седмично
    Ейй и двата продукта ги имам. Но не знаех, че комбинацията е добра. Ще пробвам (:
    ~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~

Здравейте,

излизат ми постоянно пъпки, като си обезкосмявам гардите - никога не съм ги бръснал, само с епилатор или с лентички ги скубя, но винаги след това се изприщвам или нз как точно да го нарека

а по ръцете, нямам пъпки, но пък косъмът расте под кожата и ме притеснява

какво бих могъл да предприема или да си се примиря

Цитирай Първоначално написано от lljio
    Здравейте,

излизат ми постоянно пъпки, като си обезкосмявам гардите - никога не съм ги бръснал, само с епилатор или с лентички ги скубя, но винаги след това се изприщвам или нз как точно да го нарека

Това са подкожни косми най-вероятно,а може и да е алергия или чувствителна кожа.Мога да ти препоръчам скраб за тяло,ако са подкожни косъмчета

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от lljio
    Здравейте,

Това са подкожни косми най-вероятно,а може и да е алергия или чувствителна кожа.Мога да ти препоръчам скраб за тяло,ако са подкожни косъмчета
    Да, скраб за тяло + груба гъба\кесия за баня. След баня мажи със спирт, а след това - с крем "Здраве" или някакъв лосион за тяло.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ето че дойде моментът в който и аз да попитам в тази тема. Значи в момента имам 1 пъпка на брадичката, но стои от 2 дни (мажа я със сал. спирт) но не се маха. Почти всички са ми така, изстискала съм ги, а стоят със седмици.. Нещо ефективно с което да се изсушат? След малко ще пробвам това с аспирина ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ето че дойде моментът в който и аз да попитам в тази тема. Значи в момента имам 1 пъпка на брадичката, но стои от 2 дни (мажа я със сал. спирт) но не се маха. Почти всички са ми така, изстискала съм ги, а стоят със седмици.. Нещо ефективно с което да се изсушат? След малко ще пробвам това с аспирина ..
    проблема е че ги стискаш.Не си слагай глупости на лицето

Напоследък ми излизат много пъпки който са само като бобунки без бяло\черно връхче и стоят многоо време...Как да се отърва от тях и как да ги преодватявам

Цитирай Първоначално написано от cvetinka94
    Напоследък ми излизат много пъпки който са само като бобунки без бяло\черно връхче и стоят многоо време...Как да се отърва от тях и как да ги преодватявам
    това са подкожни пъпки.могат да се предотвратят като използваш подходящата за теб кометика

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lioli12
    imam miliumi (ne sum sigorna) pod dolnata ustna okolo 4 na edno mqsto i gledkata e otvratitelna molq pomognete !!!
    Така никой не може да е сигурен - трябва да те погледне козметик и тогава ще има някакава по- точна информация.

за чистене на мустак как е по-добре (защото ходя на козметик) с ленти или онази, която се отлепя самичка? мерси предварително
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Цитирай Първоначално написано от ParisHilton
    за чистене на мустак как е по-добре (защото ходя на козметик) с ленти или онази, която се отлепя самичка? мерси предварително
    какво е онази,която се отлепя самичка

ми и аз не мога много добре да го обясня, слагаш коламаската и тя залепва сама и като я дръпнеш се отлепя
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ май говориш за лентички (като на veet например) ??
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на lqlq89
    а за разширени пори и за белези от шарка нещо?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

ми и аз не мога много добре да го обясня, слагаш коламаската и тя залепва сама и като я дръпнеш се отлепя
    ами то и двете са кола маска,разликата е че едното можеш да си го правиш и сама вкъщи.защото самата кола маска си е налентичката

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    а за разширени пори и за белези от шарка нещо?
    за белези от шарка-контатубекс.За порите-козметик

Ами искам да ми предложите някоя хубава пудра и цена да ми кажете!!!
    Preska

Цитирай Първоначално написано от Preska
    Ами искам да ми предложите някоя хубава пудра и цена да ми кажете!!!
    бъди малко по-конкретна.Кажи си типа кожа и какви пари да е горе долу.
    Аз иначе найнакрая уцелих перфектната пудра на перфектната цена.-адапитираща пудра Джордани Голд от офифлейм.Асоциирам я с една на Клиник

Знам, че има такива темии но искам да попитам професионалист.Нещо за бърз растеж на косата.не мога да избера между Тривитаминол и Хининова вода.Можже ли да обясниш по.подробно как се използват и пречи ли че нямам газ за тривитаминол ( роне така съм чела, че трябва и газ)
    Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!

Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си