- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
щом се бориш с проблема и не отминава,значи най-верояно е на хормонална осново или нещо друго.Циклът ти редовен ли е?Най-добре се обърни не към козметик а към дерматологПървоначално написано от milenkaaa
Мрая лицето си![]()
имам черни точки вследствие на които имам разширени пори а сега ми излязоха и пъпки![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Хей, срещу поява на черни точки ти препоръчвам тоника на Clean and Clear - тъмносиньо шише. ето моя... а иначе за да махнеш вече излезли, слагаш пилинг (скраб) на лицето - специален! (аз използвам този) и после стискаш черните точки. Нищо няма да ти стане, не се появяват пъпки така, правя го от години! Просто гледай да си с чисти ръце и да излезе цялото бяло нещо отвътре.Първоначално написано от vanesa0pld
Съветвам те да използваш тоника поне 1 път дневно, а пилинга не по-често от 2 пъти седмично![]()
Пробвай маска с аспирини срещу черните точки. Повярвай ми, ефекта е поразителен! След няколко такива маски, лицето ти ще е много подобрено! Стриваш 5,6 аспирина да станат на прах, те са доста твърди така че ако искаш най-добре ги счукай с чук...след това прибави малко розова вода, колкото да се получи нещо като каша и го нанеси на черните точки....Стоиш така докато изсъхне или там колкото прецениш и след това го отмиваш...След няколко такива процедури, гарантирам ти че ще си по-добре...Само че не прави тази маска повече от 1 на седмица!Първоначално написано от vanesa0pld
П.П. някой знае ли маската с хума колко често мога да я прилагам да не ми изсуши кожата? Примерно два пъти в седмицата става ли или по-добре веднъж само?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
imam miliumi (ne sum sigorna) pod dolnata ustna okolo 4 na edno mqsto i gledkata e otvratitelna molq pomognete !!!![]()
![]()
![]()
Ейй и двата продукта ги имам. Но не знаех, че комбинацията е добра. Ще пробвам (:Първоначално написано от PinkPan7her
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
....
Здравейте,
излизат ми постоянно пъпки, като си обезкосмявам гардите - никога не съм ги бръснал, само с епилатор или с лентички ги скубя, но винаги след това се изприщвам или нз как точно да го нарека
а по ръцете, нямам пъпки, но пък косъмът расте под кожата и ме притеснява
какво бих могъл да предприема или да си се примиря![]()
Това са подкожни косми най-вероятно,а може и да е алергия или чувствителна кожа.Мога да ти препоръчам скраб за тяло,ако са подкожни косъмчетаПървоначално написано от lljio
Да, скраб за тяло + груба гъба\кесия за баня. След баня мажи със спирт, а след това - с крем "Здраве" или някакъв лосион за тяло.Първоначално написано от krisito9212
all day... all night... what the fuck?!
Ето че дойде моментът в който и аз да попитам в тази тема. Значи в момента имам 1 пъпка на брадичката, но стои от 2 дни (мажа я със сал. спирт) но не се маха. Почти всички са ми така, изстискала съм ги, а стоят със седмици.. Нещо ефективно с което да се изсушат? След малко ще пробвам това с аспирина ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
проблема е че ги стискаш.Не си слагай глупости на лицетоПървоначално написано от FuckingFreak
Напоследък ми излизат много пъпки който са само като бобунки без бяло\черно връхче и стоят многоо време...Как да се отърва от тях и как да ги преодватявам
това са подкожни пъпки.могат да се предотвратят като използваш подходящата за теб кометикаПървоначално написано от cvetinka94
Така никой не може да е сигурен - трябва да те погледне козметик и тогава ще има някакава по- точна информация.Първоначално написано от lioli12
за чистене на мустак как е по-добре (защото ходя на козметик) с ленти или онази, която се отлепя самичка?мерси предварително
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
какво е онази,която се отлепя самичкаПървоначално написано от ParisHilton
ми и аз не мога много добре да го обясня, слагаш коламаската и тя залепва сама и като я дръпнеш се отлепяПървоначално написано от krisito9212
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
^ май говориш за лентички (като на veet например) ??
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
а за разширени пори и за белези от шарка нещо?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ами то и двете са кола маска,разликата е че едното можеш да си го правиш и сама вкъщи.защото самата кола маска си е налентичкатаПървоначално написано от ParisHilton
![]()
за белези от шарка-контатубекс.За порите-козметикПървоначално написано от lqlq89
Ами искам да ми предложите някоя хубава пудра и цена да ми кажете!!!
Preska
бъди малко по-конкретна.Кажи си типа кожа и какви пари да е горе долу.Първоначално написано от Preska
Аз иначе найнакрая уцелих перфектната пудра на перфектната цена.-адапитираща пудра Джордани Голд от офифлейм.Асоциирам я с една на Клиник
Знам, че има такива темии но искам да попитам професионалист.Нещо за бърз растеж на косата.не мога да избера между Тривитаминол и Хининова вода.Можже ли да обясниш по.подробно как се използват и пречи ли че нямам газ за тривитаминол ( роне така съм чела, че трябва и газ)![]()
![]()
![]()
Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!
Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило!!!!