.
Отговор в тема
Страница 23 от 23 ПървиПърви ... 131920212223
Резултати от 551 до 575 от общо 575

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Brionetka13
    Знам, че има такива темии но искам да попитам професионалист.Нещо за бърз растеж на косата.не мога да избера между Тривитаминол и Хининова вода.Можже ли да обясниш по.подробно как се използват и пречи ли че нямам газ за тривитаминол ( роне така съм чела, че трябва и газ)
    Тривитаминола определено.Най-лесният начин е да слойисх няколко капки в маската си за коса и когато си слагаш да я втриваш в скалпа.Иначе в бабината маска можеш да сложиш каквото искаш-яйца,оцет,алкохол,газ...

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от Brionetka13
    Знам, че има такива темии но искам да попитам професионалист.Нещо за бърз растеж на косата.не мога да избера между Тривитаминол и Хининова вода.Можже ли да обясниш по.подробно как се използват и пречи ли че нямам газ за тривитаминол ( роне така съм чела, че трябва и газ)
    Тривитаминола определено.Най-лесният начин е да слойисх няколко капки в маската си за коса и когато си слагаш да я втриваш в скалпа.Иначе в бабината маска можеш да сложиш каквото искаш-яйца,оцет,алкохол,газ...
    благодаря МНОГОО
    Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!

Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило !!!!

Могат ли бенките да се махат?

Повече от фен
    Разбира се че могат, но трябва специалист да прецени кои са безопасни за махане. На мен вече три ми махнаха и няма и следа.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Как да се справя с мазната кожа и черните точки?Има ли смисъл да купувам скъпи козметики или какво?Вече сякаш всичко съм опитала и нищо не дава резултат...Идеята с козметика не ми допада особено,защото знам какви бели стават ако не попаднеш при точния човек...

Цитирай Първоначално написано от blueberryyy
    Как да се справя с мазната кожа и черните точки?Има ли смисъл да купувам скъпи козметики или какво?Вече сякаш всичко съм опитала и нищо не дава резултат...Идеята с козметика не ми допада особено,защото знам какви бели стават ако не попаднеш при точния човек...
    Подходяща за кожбата ти качествена козметика и козметик-професионалист.

кажете ми моля ефикасен продукт който предпазва от акне, пъпки, че не спират да ми се появяват нови

Цитирай Първоначално написано от ri41
    кажете ми моля ефикасен продукт който предпазва от акне, пъпки, че не спират да ми се появяват нови

зинерит

искам и аз да попитам за нещо което помага за изравняване тена на лицето .. а и когато си епилирам краката нали след това остават червени точици.. те минават по късно но след това ми се получават малки белези стоят като пъпки и са навсякъде.. как да се отърва от тях
    • God is a D J •

Повече от фен
    Сега,ако отговорите и на моя въпрос .. доста често срещан Аз също имам проблемна кожа .. тъкно една пъпка се скрие .. и излезе нова пф .. Много се дразняя така .. Мажа ги с Салицилов Спирт .. ии по-малките се махат след няколко часа .. ( може само да са зачервени ) но после няма и следа от тях .. но някои стоят по една седмица .. ии не става с каквото и да ги мажа .. Иначе си чистя редоовно лицето (сутрин,вечер) с гел за лице .. от време на време слагам тоник .. (след измиването ) после матиращ крем .. а вечер "Здраве" но пак не става .. много искам да си направя маската с Аспирина,но нямам позволение относно сал. спирт мисля че беше 1% - най ниската степен .. защото съм слушала,че останалите по-силните много изсушават .. И още един въпрос .. Вярно ли е,че колкото повече сладки храни ядеш,толкова повече пъпки излизат?

Сори за спама, ама оставете на момичето малко дъх!!!

Може ли да ми препоръчаш някой лек, ежедневен фон дьо тен..
    И също така нещо за ноктите. Много са чупливи, белят се и имам на много от тях такива бели чертички (липса на витамини до колкото знам) .. Имам разтворими таблетки цинк, но мразя разтворими лекарства. Пиех и таблеките фитовал за косата, но знам, че и за ноктите помагат.. не помня дали имаше ефект.. Така, че препоръчай ми нещо, което наистина да помогне.

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от DanIto0ooo

И също така нещо за ноктите. Много са чупливи, белят се и имам на много от тях такива бели чертички (липса на витамини до колкото знам) .. Имам разтворими таблетки цинк, но мразя разтворими лекарства. Пиех и таблеките фитовал за косата, но знам, че и за ноктите помагат.. не помня дали имаше ефект.. Така, че препоръчай ми нещо, което наистина да помогне.
    Аз съм много доволна от маслото за нокти на Икаров. От него ноктите ми станаха много твърди, а не го изпозлвам много често. Ако винаги ходиш с лак на ноктите може и от него да стават такива. Преди да нанесеш лака слагай заздравител.

Цитирай Първоначално написано от rahito
    искам и аз да попитам за нещо което помага за изравняване тена на лицето .. а и когато си епилирам краката нали след това остават червени точици.. те минават по късно но след това ми се получават малки белези стоят като пъпки и са навсякъде.. как да се отърва от тях
    и аз съм така,не се чисти с епилатор,а с кола маска.Купи си масажна ръкавица и се търкай 4 пъти в седмицата,след това се мажи с хидратиращ лосион.

Цитирай Първоначално написано от ___mimity___
    Сега,ако отговорите и на моя въпрос .. доста често срещан Аз също имам проблемна кожа .. тъкно една пъпка се скрие .. и излезе нова пф .. Много се дразняя така .. Мажа ги с Салицилов Спирт .. ии по-малките се махат след няколко часа .. ( може само да са зачервени ) но после няма и следа от тях .. но някои стоят по една седмица .. ии не става с каквото и да ги мажа .. Иначе си чистя редоовно лицето (сутрин,вечер) с гел за лице .. от време на време слагам тоник .. (след измиването ) после матиращ крем .. а вечер "Здраве" но пак не става .. много искам да си направя маската с Аспирина,но нямам позволение относно сал. спирт мисля че беше 1% - най ниската степен .. защото съм слушала,че останалите по-силните много изсушават .. И още един въпрос .. Вярно ли е,че колкото повече сладки храни ядеш,толкова повече пъпки излизат?
    трябва да използваш продукти за твоят тип кожа.Храненето има връзка с вида на кожата.

Цитирай Първоначално написано от DanIto0ooo
    Може ли да ми препоръчаш някой лек, ежедневен фон дьо тен..
    фон дъо тен-буржоа миксовете са хубави.А за никтите пий си витамините.

Zdraveite az sam momiche na 13 godini i ot blizo godina zapochnaha da mi izlizat edni gadni pupki po liceto.Kato cirei sa prez edna dve sedmici mi izliza po edna ili na cheloto ili na nosa. Sega imam na nosa do lqvoto oko. Bqh na kojen lekar izpisa mi edin antibiotik za mazane i spirt za dezinfekciq. Snoshti dokato si pochistvah liceto s pamuche napoeno sus spirt korichakata na cireq se mahna i zapochna da teche mnogo rqdka gnoi. Izcedih go izleze i jiloto no malko po kusno usetih che okoto mi zapochna da se poduva i dnes kato se sabudih bqh mnogo poduta. Ne me boli kato go natisna no ne znam zashto se podu taka. Do sega sa mi izlizali pone 7 8 puti takiva raboti no ne sam se poduvala sled kato e izteklo sudarjanieto. Molq pomognete mi ne hodq na uchilishte a me e strah da otida na lekar otnovo za da ne mi kajat che shte go cepnat. Na kakvo moje da se dalji poduvaneto?

Град
    българия
    Искам да те попитам кое по добре за лицето - фон дю тен или пудра.. и кое по добре за очите - очна линия или молив за очи

Незнам дали някой е питал това ,но просто не ми се ровеше Значи, ноктите ми се чупят и много се дразня, защото като ги пусна дълги и единия като се счупи-всичките трябва да ги пиля ..гледах за някакво масло на Икаров и в никоя аптека го нямаше някакви други съвети ?
    when it's real ..u can't walk away <33

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от vi0lin4etyyy
    Искам да те попитам кое по добре за лицето - фон дю тен или пудра.. и кое по добре за очите - очна линия или молив за очи
    Зависи от типа кожа. Каква ти е кожата - суха , мазна ?
    А между очната линия и молива има огромна разлика. Очната линия е по-сложна за нанасяне. Изисква се прецизност. Зависи и от очите ти - пробвай очна линия , молив. Сама ще видиш кое ти ходи повече.

Цитирай Първоначално написано от sladkatad1
    Zdraveite az sam momiche na 13 godini i ot blizo godina zapochnaha da mi izlizat edni gadni pupki po liceto.Kato cirei sa prez edna dve sedmici mi izliza po edna ili na cheloto ili na nosa. Sega imam na nosa do lqvoto oko. Bqh na kojen lekar izpisa mi edin antibiotik za mazane i spirt za dezinfekciq. Snoshti dokato si pochistvah liceto s pamuche napoeno sus spirt korichakata na cireq se mahna i zapochna da teche mnogo rqdka gnoi. Izcedih go izleze i jiloto no malko po kusno usetih che okoto mi zapochna da se poduva i dnes kato se sabudih bqh mnogo poduta. Ne me boli kato go natisna no ne znam zashto se podu taka. Do sega sa mi izlizali pone 7 8 puti takiva raboti no ne sam se poduvala sled kato e izteklo sudarjanieto. Molq pomognete mi ne hodq na uchilishte a me e strah da otida na lekar otnovo za da ne mi kajat che shte go cepnat. Na kakvo moje da se dalji poduvaneto?
    Първо-пиши на кирилица.
    Сега за проблема.
    Първо такива пъпки НИКОГА нес е стискат,точно заради ефекта,който се е получил при теб.Може да доведе до мнооого сериозни проблеми-инфекции,цепене,дори и гангрена.При теб се е получило така,понеже от стискането гнойта се е разпространила в околните тъкани.Минало е време от мението ти,дано си се оправила,но ако не отивай на лекар веднага!

Цитирай Първоначално написано от vi0lin4etyyy
    Най-добре е качествена козметика с подходяща основа

Здравейте, на 15 години съм и от скоро забелязах,че под очите ми се появиха синкави вени ... попринцип кожата ми не е тънка.. ако можете да ми помогнете ?!!
    Благодаря,предварително!!..

Голям фен Аватара на Mirage3
    ---

Ами може ли да ми предложите крем, който да слагам преди пудра, фдт и др. Типът на кожата ми е смесен. Благодаря предварително!!!!!!!!! :P
    Preska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си