.
Отговор в тема
Страница 3 от 23 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 575
    Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Аз съм малко скептично настроена към професионализма ти, защото съм на принципа око да види, ръка да пипне, но все пак мисля и аз да ти поискам съвет.
    Значи.. при мен положението е много странно. Почиствам си по принцип всяка вечер лицето с Дегримиращо почистващо мляко 3 в 1 на Виши, а след това слагам Хидратиращ крем за проблемна кожа отново на Виши. Сутрин преди да поставя грим си мажа лицето с Хидратиращ крем с нон- стоп матиращ ефект SPF15 на Виши или с хидратиращ крем на Аvene, но от време на време ми излизат едни ситни пъпчици по лицето и/ или черни точки.. след около 3-4 дни се скриват и след около седмица пак излизат.. и това е постоянно.. странното е, че не мога да си го обясня. Не съм сменяла козметиката, а мисля, че ако е от нея не би трябвало да се скриват.. та ми беше интересно ти какво ще ми кажеш по въпроса.. като цяло кожата ми е дехидратирана, но се опитвам да поправя това.. иначе нямам проблеми с омазняване или суха кожа.
    А сутринта като се събудиш почистваш ли си лицето ?
    Дам, забравих да кажа. Имам някакъв сапун за лице. Почиствам си лицето с него. Май е на Арома.. но не съм сигурна.. Български е.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Можеш ли да ми предложиш нещо, някакъв крем за белези от пъпки. Имам доста белези от пъпки по лицето от няколко години, та какво да си купя? Кожата ми е нормална, не е мазна.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    аз имам проблем с петната остават ми от пъпките преди ги стисках но сега не моля те препоръчай ми нещо което да отстрани петната
    Това се получава защото си ги изстисквала.Вече не го прави ако нямаш бяло връхче Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода. С чай от лайка също може ако има нещо неясно питай
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Момиче съм имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна
    Пален боклук е !! вийт са боклуци ! Извинявай че те отчайвам но има и доволни от вийт , аз лично предпочитам Strep.Иначе най доброто решение е кола маска !!!
    Аз ще си направя кола маска на интимните части ВКЪЩИ - коя да ползвам, топла или студена?
    И ми препоръчай крем за след това, да се успокои кожата.
    Мерси предварително
    Аз доколкото знам Невена най- много успокоява. Поне моята козметичка казва, че е най- добре крем с невен.
    Така е.Крем от невен или лайка

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Е, супер тема, браво... Аз искам да ми препоръчаш някакъв хубав продукт за миене на лицето ежедневно... кожата ми е смесена. Мерси предварително.
    Мила ще ти дам направо линк на продукта за да можеш да прочетеш вси4ко изинявай за закаснението но докато намеря точно този на Гарниер ужассс и затова ти давам линк а да можеш да прочетеш вси4ко сварзано с продукта Но е мн добар ина4е ли4но аз ползам на виши но е по скап а това е по изгодноо и по подходя6то за смесена кожа http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/pure/index.aspx този дето пише далбоко по4иства6т
    Мерси.

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Можеш ли да ми предложиш нещо, някакъв крем за белези от пъпки. Имам доста белези от пъпки по лицето от няколко години, та какво да си купя? Кожата ми е нормална, не е мазна.
    Това се получава защото си ги изстисквала.Вече не го прави ако нямаш бяло връхче Smile Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода. С чай от лайка също може

Аз съм малко скептично настроена към професионализма ти, защото съм на принципа око да види, ръка да пипне, но все пак мисля и аз да ти поискам съвет.
    Значи.. при мен положението е много странно. Почиствам си по принцип всяка вечер лицето с Дегримиращо почистващо мляко 3 в 1 на Виши, а след това слагам Хидратиращ крем за проблемна кожа отново на Виши. Сутрин преди да поставя грим си мажа лицето с Хидратиращ крем с нон- стоп матиращ ефект SPF15 на Виши или с хидратиращ крем на Аvene, но от време на време ми излизат едни ситни пъпчици по лицето и/ или черни точки.. след около 3-4 дни се скриват и след около седмица пак излизат.. и това е постоянно.. странното е, че не мога да си го обясня. Не съм сменяла козметиката, а мисля, че ако е от нея не би трябвало да се скриват.. та ми беше интересно ти какво ще ми кажеш по въпроса.. като цяло кожата ми е дехидратирана, но се опитвам да поправя това.. иначе нямам проблеми с омазняване или суха кожа.
    А сутринта като се събудиш почистваш ли си лицето ?
    Дам, забравих да кажа. Имам някакъв сапун за лице. Почиствам си лицето с него. Май е на Арома.. но не съм сигурна.. Български е.
    Мислех че това е причината че не си миеш лицето сутрин но...уви.Незнам не мога да ти помогна Както ти самата каза око да види ръка да пипне.Посаветвай се с козметичката ти в салона.

Утре вече ще отгожарям на вапросите ви

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Това се получава защото си ги изстисквала.Вече не го прави ако нямаш бяло връхче Smile Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода. С чай от лайка също може
    Благодаря много, ще пробвам
    Иначе не съм ги изтисквала, то не знам пъпки ли бяха или рани, по-точно ми се появиха като алергия от антибиотик още от преди 4-5 години, по-скоро ги разранявах и естествено течеше кръв
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Ок, мерси все пак за отделеното внимание.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ? за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак
    If I played you like a toy?

Град
    Бургас
    ТЕМАТА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ВАЖНА СПОРЕД МЕН !!!!

Айде и аз да питам - сподели нещо за премахване на петна по лицето ...
    Преди време си правах маски с мая ,но като че ли не дочаках някакъв ефект ..?
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Аз искам да ми кажеш някой друга марка за лентички за обезкосмяване. Аз изцяло с тях се обработвам ама ми омръзна да давам по 15лв за 20ленти,а на вийт стигат и до 20лв. Също искам да кажа,че съм доволна от продуктите на Вийт. А топла кола маска в домашни условия как мога да си направя,в смис те продават по лев и нещо и ти само затопляш и после лепиш и т.н. но пък дали сама ще мога да се справя офф не смислено стана

Супер фен
    Хайде да питам и тук... Имам нещо като разширени капиляри по лицето и аз незнам как точно да го обясня, не са много. Когато си сложа пудра се прикриват, но в момента не слагам ФДТ или пудра и си личат доста (много ме дразнят), та ако може да ми предложиш нещо за премахване...

Супер фен Аватара на Shia
    Бръчици под очите в начален стадий-Как могат да се прикрият или заличат?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    добре искам да попитам как се казва болеста на кожата, която не иска да бъде обезкосмявана по какъвто и да е начин. значи историята е дълга работата е там че когато се махне косъм (независимо как с кола маска, пинцета, епилатор, бръсначка, машинка, депертоар) на кожата става рана и съответно косъма става подкожен. тоест искам да кажа че всичките ми поникнали косми са подкожни. чудя дали космите не са ми тънки и просто немогат да пробият епидермиса ли нямам представа. засега ги търкам яко с гъба, ексфолиант и така , но пък ми се разранява цялата кожа, абе става мазало... и така да дойдем на въпроса каква е тая болест и как се лекува... е**ти дългото обяснение

Мерси за отговора.Нека темата стане важна
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ? за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    (по дяволите много извинявай за тъпунгерския въпрос) ще питам за ФДТ на импала съм Номер 3 но искам да питам за афинитон на мейбълийн кой номер трябва да съм

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Няма да засягам способностите ти на козметик, защото не съм професионалист, за да коментирам, но правописа ти куца. Все още има буква Ъ

Нищо лично.

Голям фен
    Искам да попитам дали можеш да ми помогнеш за обезкосмяването на краката ... чистя ги само с епилатор, но се получават много гадни черни точици ( косъмчетата, които все още не са израстнали ) ... със самобръсначката не става така, но пък после става като брада ... ужасно е ... с епилатора оредяват, но пък се получава този ужасен ефект ... целите ми крака са на черни точки ... можеш ли да ми препоръчаш нещо за да предодвратя това, че сега ще дойде лятото и няма да мога да си покажа краката

Ииии за парната баня ... колко често е добре да се прави и има ли по - добър вариант за премахване на черните точки в домашни условия ?

Мерси предварително

П.П Темата е супер

Можеш ли да ми предложиш нещо, някакъв крем за белези от пъпки. Имам доста белези от пъпки по лицето от няколко години, та какво да си купя? Кожата ми е нормална, не е маз0на.
    I zabravih da kaja Achromin (mislq 4e taka se pi6e6e) dosta e hubav krema lik i pri`ten,6tom ne ti e mazna kojata

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    ще ми отговориш ли ??

Аз искам да питам за черните точки, опитвала съм какво ли не и нищо не ми помага.. а имам много по носа и брадичката, ако може да ми предложиш нещо, което наистина да ми помогне.. Благодаря
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си