- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
Можеш ли да ми предложиш нещо, някакъв крем за белези от пъпки. Имам доста белези от пъпки по лицето от няколко години, та какво да си купя? Кожата ми е нормална, не е мазна.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Това се получава защото си ги изстисквала.Вече не го прави ако нямаш бяло връхчеПървоначално написано от ValLoveYa
Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода. С чай от лайка също може
ако има нещо неясно питай
![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Така е.Крем от невен или лайкаПървоначално написано от heiress
![]()
Мерси.Първоначално написано от sladurana_be
![]()
Това се получава защото си ги изстисквала.Вече не го прави ако нямаш бяло връхче Smile Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода. С чай от лайка също можеПървоначално написано от viksit0y
Мислех че това е причината че не си миеш лицето сутрин но...уви.Незнам не мога да ти помогнаПървоначално написано от heiress
Както ти самата каза око да види ръка да пипне.Посаветвай се с козметичката ти в салона.
Утре вече ще отгожарям на вапросите ви![]()
![]()
Благодаря много, ще пробвамПървоначално написано от sladurana_be
![]()
Иначе не съм ги изтисквала, то не знам пъпки ли бяха или рани, по-точно ми се появиха като алергия от антибиотик още от преди 4-5 години, по-скоро ги разранявах и естествено течеше кръв![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ?за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак
![]()
If I played you like a toy?
ТЕМАТА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ВАЖНА СПОРЕД МЕН !!!!
Айде и аз да питам - сподели нещо за премахване на петна по лицето ...
Преди време си правах маски с мая ,но като че ли не дочаках някакъв ефект ..?
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз искам да ми кажеш някой друга марка за лентички за обезкосмяване. Аз изцяло с тях се обработвамама ми омръзна да давам по 15лв за 20ленти,а на вийт стигат и до 20лв. Също искам да кажа,че съм доволна от продуктите на Вийт. А топла кола маска в домашни условия как мога да си направя,в смис те продават по лев и нещо и ти само затопляш и после лепиш и т.н. но пък дали сама ще мога да се справя офф не смислено стана
Хайде да питам и тук... Имам нещо като разширени капиляри по лицето и аз незнам как точно да го обясня, не са много. Когато си сложа пудра се прикриват, но в момента не слагам ФДТ или пудра и си личат доста (много ме дразнят), та ако може да ми предложиш нещо за премахване...
Бръчици под очите в начален стадий-Как могат да се прикрият или заличат?
добре искам да попитам как се казва болеста на кожата, която не иска да бъде обезкосмявана по какъвто и да е начин. значи историята е дълга работата е там че когато се махне косъм (независимо как с кола маска, пинцета, епилатор, бръсначка, машинка, депертоар) на кожата става рана и съответно косъма става подкожен. тоест искам да кажа че всичките ми поникнали косми са подкожни. чудя дали космите не са ми тънки и просто немогат да пробият епидермиса ли нямам представа. засега ги търкам яко с гъба, ексфолиант и така , но пък ми се разранява цялата кожа, абе става мазало... и така да дойдем на въпроса каква е тая болест и как се лекува...е**ти дългото обяснение
Мерси за отговора.Нека темата стане важна
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
(по дяволите много извинявай за тъпунгерския въпрос) ще питам за ФДТ на импала съм Номер 3 но искам да питам за афинитон на мейбълийн кой номер трябва да съм![]()
Няма да засягам способностите ти на козметик, защото не съм професионалист, за да коментирам, но правописа ти куца.Все още има буква Ъ
Нищо лично.
Искам да попитам дали можеш да ми помогнеш за обезкосмяването на краката ... чистя ги само с епилатор, но се получават много гадни черни точици ( косъмчетата, които все още не са израстнали ) ... със самобръсначката не става така, но пък после става като брада ... ужасно е ... с епилатора оредяват, но пък се получава този ужасен ефект ... целите ми крака са на черни точки![]()
... можеш ли да ми препоръчаш нещо за да предодвратя това, че сега ще дойде лятото и няма да мога да си покажа краката
![]()
![]()
Ииии за парната баня ... колко често е добре да се прави и има ли по - добър вариант за премахване на черните точки в домашни условия ?
Мерси предварително![]()
П.П Темата е супер![]()
I zabravih da kaja Achromin (mislq 4e taka se pi6e6e) dosta e hubav krema lik i pri`ten,6tom ne ti e mazna kojataПървоначално написано от viksit0y
![]()
ще ми отговориш ли ??Първоначално написано от buuu
![]()
Аз искам да питам за черните точки, опитвала съм какво ли не и нищо не ми помага.. а имам много по носа и брадичката, ако може да ми предложиш нещо, което наистина да ми помогне.. Благодаря![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.