- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
значи,ето какъв е моя проблем,имам суха кожа,на 15 години съм и може да се каже,че нямам пъпки от пубертета-говоря за гнойни пъпки и рани от тях,но имам по бузите едни малки пъпчици с бял връх, които седят някак така подкожни и не мога дори да ги изчопла, но там където са ми правят лицето релефно, несе забелязват много,но отблизо се виждат,дано сте ме разбрали (малко вероятно)
от бая време са ми и се не махат, примерно лекичко пробвах с нокета да ги изчопла и съм ги мазал с разни работи да изъхнат ама не става седат си/(момче съм0)
Направете темата ВАЖНА!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
ем и аз тфа казвам ама...Първоначално написано от silviau66
![]()
If I played you like a toy?
Ама вие не четете ли бе..Първоначално написано от Pepincetyy
![]()
Момичето 2 пъти ви отогвори..Първоначално написано от sladurana_be
Страхотна тема .. Браво
и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее![]()
И един от първите постове беше моя и имаше същия проблем и съвсем млако по - надолу имах отговор..Първоначално написано от Harum_Scarum
Но кой да чете.. На всеки му е по - лесно да пита и да му отговорят..
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ако се вижда само беличко,това са милиуми.В никакъв случай не ги чопли пак,защото ще станат рани.Единственото нещо,което ще помогне е да отидеш на козметик и да ти ги махне(това става като ти ги пробие с игличка).Но НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СИ ГИ ПРОБИЕШ И ДА ГИ МАХНЕШ САМ!!!Първоначално написано от vow
Аз мога да ти помогнаПървоначално написано от sladurana_be
Проблема със сигурност е в сапуна.Лицето не се мие със сапун,още по-малко агресивен сапун като Арома,че то дори и бебешките исушават кожата.От тук идва и дехидратацията на кожата ти и пъпчиците,които най-вероятно са алергия.Спри сапуна и го замени с измиващ гел.Виждам,че ползваш хубава козметика,най-добре пак да е на Виши,но трябва да закупиш такъв,който да е за твоя тип кожа.Като каква определеш кожата си-мазна,суха,нормална или смесена(при смесената се получава омазняване в т-зоната-челото,носа,брадичката)?
Много добре видях, че е отговорила, но може да има и друг начин за прамахване ... знам, че аспиринът не е много добър вариант .... не можах да разбера това с ябълката и меда за черните точки ли беше ?
Добре деее. извиняваййй..Първоначално написано от darka1
Не ми се карайй.. ;(
![]()
![]()
![]()
![]()
П.п. Не, това беше за мазна кожа..![]()
(music)
Значии кати си скубя веждите понякога ми се появяват малки пъпчици в областа на оскубаното..кфо да правя ?![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Така, да ви кажа, не се доверявайте на т.нар. "козметичка" тук, тя не е нищо повече от 12 годишно хлапе, тъй като видях как пише, какъв ник има и тн, реших да проверя постовете й, след което се натъкнах на това:
това е неин пост- 12 годишно лапенце проверете да видите и още единAz sam momi4e na 12 godini i sa6to sam protiv tonove grim.Kogato hodq na u4ili6e sam bez grim samo glanc.A izvin u4ili6e 4eren moliv i spirala na Golden rous i glanc Nivea cherry i krem Nivea cream.NO ...
не съм цитирал целите постове щото няма смисъл, но ви казвам, че не е никва козметичка, а най-вероятно лапе, което г/д има опит с някои продукти и методи и ги препоръчва ;]]Здравейте! Аз сам момиче на 12 и си мисля,че сам много слаба.Мерките ми са 147см и тежа 33 кл.В последните седмици напилнях с 3 кила,и сега не слизам под 32-33 ...
Мда, прав си. Няма как през 2008 да е на 12 и изведнъж да стане на 19.
Може би темата е за реклама на семейния салон в Ихтиман.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужасена съм![]()
... а ние се доверяваме ... боже разочарована съм от себе си, че повярвах
![]()
какви лъжички да бъдат супени или чаениПървоначално написано от sladurana_be
![]()
Е, момичето е копирало маски за лице от други сайтове. Не вярвам да навредят на тези, които решат да ги пробват.Първоначално написано от darka1
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Съгласна съм и с първото и с второто мнение..и между другото тези маски, които ми каза тя съм ги чувала така, че вероятно не е проблем да ги използвам.. А и като гледам основното е розова вода..Първоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
(music)
Първоначално написано от Neopitom3na
Просто аз
То няма лошо, но въпросът е, че тя ни ЛЪЖЕ ... '' професионален отговор, козметик '' ... боже, боже ... аз като искам мога да си ги намеря тези маски ... писах тук, за да получа ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ ... затова ме е яд
Едно голяма ЕВАЛА.. vowПървоначално написано от darka1
![]()
Никога нямаше да се сетя да проверя предишните и постове...
Адски съм доверчива..
И между другото ако наистина имаше един квалифициран козметик тук щеше да е много добре.Все пак нямаше да има толкова много теми и толкова противоречиви мнения..
П.п. Много се извинявам, но нещо си обърках мислите..![]()
Исках да благодаря на vow , а на darka1 исках да се извиня..за по горе написаното.. (предната страница..
)
![]()
(music)
vow разкри всичко ... не съм аз... трябва да благодарим на нея, че ни отвори очите
[/b]
да така е, БЛАГОДАРИМ vowПървоначално написано от darka1
![]()
Първоначално написано от sunshine955
![]()
![]()
![]()
(music)