.
Отговор в тема
Страница 4 от 23 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 575
    Повече от фен
    значи,ето какъв е моя проблем,имам суха кожа,на 15 години съм и може да се каже,че нямам пъпки от пубертета-говоря за гнойни пъпки и рани от тях,но имам по бузите едни малки пъпчици с бял връх, които седят някак така подкожни и не мога дори да ги изчопла, но там където са ми правят лицето релефно, несе забелязват много,но отблизо се виждат,дано сте ме разбрали (малко вероятно)
    от бая време са ми и се не махат, примерно лекичко пробвах с нокета да ги изчопла и съм ги мазал с разни работи да изъхнат ама не става седат си /(момче съм0)

Повече от фен Аватара на silviau66
    Направете темата ВАЖНА!!!
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Направете темата ВАЖНА!!!
    ем и аз тфа казвам ама...
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Аз искам да питам за черните точки, опитвала съм какво ли не и нищо не ми помага.. а имам много по носа и брадичката, ако може да ми предложиш нещо, което наистина да ми помогне.. Благодаря
    Ама вие не четете ли бе..
    Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Цитирай Първоначално написано от petiam
    Ооо тази тема е супер ! Аз имам черни точки по носа (не са много, но не са и малко) как да ги махна? Понякога кожата на носа ми е мазна, друг път е суха, а друг път е нормална
    За 4ерните точки сипи 1-2 лъж. розова вода в купа с 5 стрити на прах асперина!! с памук нанасяй !!! Имаш смесена кожа!!
    Момичето 2 пъти ви отогвори..

Супер фен Аватара на sunshine955
    Страхотна тема .. Браво
    и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее

И аз имам един проблем, имам руменина по лицето дори когато не съм слагала руж, пудра или други такива.Има ли начин да премахна руменината?

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Аз искам да питам за черните точки, опитвала съм какво ли не и нищо не ми помага.. а имам много по носа и брадичката, ако може да ми предложиш нещо, което наистина да ми помогне.. Благодаря
    Ама вие не четете ли бе..
    Ооо тази тема е супер ! Аз имам черни точки по носа (не са много, но не са и малко) как да ги махна? Понякога кожата на носа ми е мазна, друг път е суха, а друг път е нормална
    За 4ерните точки сипи 1-2 лъж. розова вода в купа с 5 стрити на прах асперина!! с памук нанасяй !!! Имаш смесена кожа!!
    Момичето 2 пъти ви отогвори..
    И един от първите постове беше моя и имаше същия проблем и съвсем млако по - надолу имах отговор.. Но кой да чете.. На всеки му е по - лесно да пита и да му отговорят..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от vow
    значи,ето какъв е моя проблем,имам суха кожа,на 15 години съм и може да се каже,че нямам пъпки от пубертета-говоря за гнойни пъпки и рани от тях,но имам по бузите едни малки пъпчици с бял връх, които седят някак така подкожни и не мога дори да ги изчопла, но там където са ми правят лицето релефно, несе забелязват много,но отблизо се виждат,дано сте ме разбрали (малко вероятно)
    от бая време са ми и се не махат, примерно лекичко пробвах с нокета да ги изчопла и съм ги мазал с разни работи да изъхнат ама не става седат си /(момче съм0)
    Ако се вижда само беличко,това са милиуми.В никакъв случай не ги чопли пак,защото ще станат рани.Единственото нещо,което ще помогне е да отидеш на козметик и да ти ги махне(това става като ти ги пробие с игличка).Но НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СИ ГИ ПРОБИЕШ И ДА ГИ МАХНЕШ САМ!!!

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Аз съм малко скептично настроена към професионализма ти, защото съм на принципа око да види, ръка да пипне, но все пак мисля и аз да ти поискам съвет.
    Значи.. при мен положението е много странно. Почиствам си по принцип всяка вечер лицето с Дегримиращо почистващо мляко 3 в 1 на Виши, а след това слагам Хидратиращ крем за проблемна кожа отново на Виши. Сутрин преди да поставя грим си мажа лицето с Хидратиращ крем с нон- стоп матиращ ефект SPF15 на Виши или с хидратиращ крем на Аvene, но от време на време ми излизат едни ситни пъпчици по лицето и/ или черни точки.. след около 3-4 дни се скриват и след около седмица пак излизат.. и това е постоянно.. странното е, че не мога да си го обясня. Не съм сменяла козметиката, а мисля, че ако е от нея не би трябвало да се скриват.. та ми беше интересно ти какво ще ми кажеш по въпроса.. като цяло кожата ми е дехидратирана, но се опитвам да поправя това.. иначе нямам проблеми с омазняване или суха кожа.
    А сутринта като се събудиш почистваш ли си лицето ?
    Дам, забравих да кажа. Имам някакъв сапун за лице. Почиствам си лицето с него. Май е на Арома.. но не съм сигурна.. Български е.
    Мислех че това е причината че не си миеш лицето сутрин но...уви.Незнам не мога да ти помогна Както ти самата каза око да види ръка да пипне.Посаветвай се с козметичката ти в салона.
    Аз мога да ти помогна
    Проблема със сигурност е в сапуна.Лицето не се мие със сапун,още по-малко агресивен сапун като Арома,че то дори и бебешките исушават кожата.От тук идва и дехидратацията на кожата ти и пъпчиците,които най-вероятно са алергия.Спри сапуна и го замени с измиващ гел.Виждам,че ползваш хубава козметика,най-добре пак да е на Виши,но трябва да закупиш такъв,който да е за твоя тип кожа.Като каква определеш кожата си-мазна,суха,нормална или смесена(при смесената се получава омазняване в т-зоната-челото,носа,брадичката)?

Голям фен
    Много добре видях, че е отговорила, но може да има и друг начин за прамахване ... знам, че аспиринът не е много добър вариант .... не можах да разбера това с ябълката и меда за черните точки ли беше ?

Цитирай Първоначално написано от darka1
    Много добре видях, че е отговорила, но може да има и друг начин за прамахване ... знам, че аспиринът не е много добър вариант .... не можах да разбера това с ябълката и меда за черните точки ли беше ?
    Добре деее. извиняваййй.. Не ми се карайй.. ;(
    П.п. Не, това беше за мазна кожа..

Значии кати си скубя веждите понякога ми се появяват малки пъпчици в областа на оскубаното..кфо да правя ?
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Повече от фен
    Така, да ви кажа, не се доверявайте на т.нар. "козметичка" тук, тя не е нищо повече от 12 годишно хлапе, тъй като видях как пише, какъв ник има и тн, реших да проверя постовете й, след което се натъкнах на това:

Az sam momi4e na 12 godini i sa6to sam protiv tonove grim.Kogato hodq na u4ili6e sam bez grim samo glanc.A izvin u4ili6e 4eren moliv i spirala na Golden rous i glanc Nivea cherry i krem Nivea cream.NO ...
    това е неин пост- 12 годишно лапенце проверете да видите и още един

Здравейте! Аз сам момиче на 12 и си мисля,че сам много слаба.Мерките ми са 147см и тежа 33 кл.В последните седмици напилнях с 3 кила,и сега не слизам под 32-33 ...
    не съм цитирал целите постове щото няма смисъл, но ви казвам, че не е никва козметичка, а най-вероятно лапе, което г/д има опит с някои продукти и методи и ги препоръчва ;]]

Цитирай Първоначално написано от vow
    Така, да ви кажа, не се доверявайте на т.нар. "козметичка" тук, тя не е нищо повече от 12 годишно хлапе, тъй като видях как пише, какъв ник има и тн, реших да проверя постовете й, след което се натъкнах на това:

Az sam momi4e na 12 godini i sa6to sam protiv tonove grim.Kogato hodq na u4ili6e sam bez grim samo glanc.A izvin u4ili6e 4eren moliv i spirala na Golden rous i glanc Nivea cherry i krem Nivea cream.NO ...
    това е неин пост- 12 годишно лапенце проверете да видите и още един

Здравейте! Аз сам момиче на 12 и си мисля,че сам много слаба.Мерките ми са 147см и тежа 33 кл.В последните седмици напилнях с 3 кила,и сега не слизам под 32-33 ...
    не съм цитирал целите постове щото няма смисъл, но ви казвам, че не е никва козметичка, а най-вероятно лапе, което г/д има опит с някои продукти и методи и ги препоръчва ;]]
    тва не то очаквах

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мда, прав си. Няма как през 2008 да е на 12 и изведнъж да стане на 19.
    Може би темата е за реклама на семейния салон в Ихтиман.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Ужасена съм ... а ние се доверяваме ... боже разочарована съм от себе си, че повярвах

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    какви лъжички да бъдат супени или чаени

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ужасена съм ... а ние се доверяваме ... боже разочарована съм от себе си, че повярвах
    Е, момичето е копирало маски за лице от други сайтове. Не вярвам да навредят на тези, които решат да ги пробват.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Е, момичето е копирало маски за лице от други сайтове. Не вярвам да навредят на тези, които решат да ги пробват.
    Съгласна съм и с първото и с второто мнение..и между другото тези маски, които ми каза тя съм ги чувала така, че вероятно не е проблем да ги използвам.. А и като гледам основното е розова вода..

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    ох аз съм пробвала както това с аспирина така и всякакви парни бани.. мазала съм се и с мед и какво ли още не, но тези пусти черни точки просто само избледняват .Имам на носа и по бузите около него..мислех да си хупя от тези лентички на нивеа за черни точки..Моля те кажи нещо ефикасно, което ги маха, а не просто ги кара да избледняват :P
    Просто аз

Голям фен
    То няма лошо, но въпросът е, че тя ни ЛЪЖЕ ... '' професионален отговор, козметик '' ... боже, боже ... аз като искам мога да си ги намеря тези маски ... писах тук, за да получа ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ ... затова ме е яд

То няма лошо, но въпросът е, че тя ни ЛЪЖЕ ... '' професионален отговор, козметик '' ... боже, боже ... аз като искам мога да си ги намеря тези маски ... писах тук, за да получа ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ ... затова ме е яд
    Едно голяма ЕВАЛА.. vow
    Никога нямаше да се сетя да проверя предишните и постове...
    Адски съм доверчива..
    И между другото ако наистина имаше един квалифициран козметик тук щеше да е много добре. Все пак нямаше да има толкова много теми и толкова противоречиви мнения..
    П.п. Много се извинявам, но нещо си обърках мислите.. Исках да благодаря на vow , а на darka1 исках да се извиня..за по горе написаното.. (предната страница.. )

Голям фен
    vow разкри всичко ... не съм аз ... трябва да благодарим на нея, че ни отвори очите [/b]

vow разкри всичко ... не съм аз ... трябва да благодарим на нея, че ни отвори очите [/b]
    да така е, БЛАГОДАРИМ vow

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    да така е, БЛАГОДАРИМ vow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си