.
Отговор в тема
Страница 5 от 23 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 575
    Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    12 годишна козметичка, а ?
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен
    В тоя форум станаха май бая детективи... Все повече неща разкривате (форумни тайни)

Голям фен
    silviau66 няма проблем ... права си, че е тъпо да се питат едни и същи неща, но аз преди да питам четох какво беше писано, но не ми стана ясно и за това попитах отново ... аз не съм разбрала ... ти не си разбрала ... няма проблем - случва се ... не е нужно да се извинвваш

а дали има някакъв начин да се премахнат белези от шарка,но тя е миналапреди 2-3 години?

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    silviau66 няма проблем ... права си, че е тъпо да се питат едни и същи неща, но аз преди да питам четох какво беше писано, но не ми стана ясно и за това попитах отново ... аз не съм разбрала ... ти не си разбрала ... няма проблем - случва се ... не е нужно да се извинвваш
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Сега или "козметичката" повече няма да пише в темата, или ще каже, че това е регистрация на малката и сестра или там който и да е и пише от нея.

Иначе би било супер да има такъв човек във форума.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Сега или "козметичката" повече няма да пише в темата, или ще каже, че това е регистрация на малката и сестра или там който и да е и пише от нея.

даа

Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    12 годишна козметичка, а ?
    вечн0 си на лентата..^^

Голям фен Аватара на play23

Е как да има? Съзнаваш ли с каква задача трябва да се нагърби този човек? По 24 часа трябва да е тук, че да може да отговори на всичко. Който иска, отива, плаща си и така...

Леля ми е дерматолог и също така има фризьоро-козметичен салон.Прекарвам доста време там с нея и съм мога да кажа навътре в нещата.Аз също мога да ви дам някой и друг съвет,разбира се няма да е професионален,защото все още не съм квалифициран козметик,но съм и с такива амбиции Ако искате питайте нещо,а аз ще видя на каквото мога да отговоря от предишните постове

Цитирай Първоначално написано от la_loba_mariana
    а дали има някакъв начин да се премахнат белези от шарка,но тя е миналапреди 2-3 години?
    Горещо ти препоръчвам Контратубекс.Лично на мен ми влиза в употреба 3 пъти-за шарка варицела,за 3 повърхностни и един дълбок белег на лицето и два белега на крака,като тези на крака започнах да ги мажа 2 години след инцидента.

Искате професионален съвет..Отивате при козметик,ИСТИНСКИ в ИСТИНСКИ салон..Не виждам какво толко лошо е направило детето,каза ви добри съвети..Колко найвни трябва да сте да вярвате на хора регистрирали се във форум,където трябва единствено да имаш имейл за да се регистрираш.Т'ва не е големия световен проблем.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре де, найвни сме.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Добре де, найвни сме.
    Еми,к'во се оплаквате тогава.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Добре де, найвни сме.

Цитирай Първоначално написано от play23

Е как да има? Съзнаваш ли с каква задача трябва да се нагърби този човек? По 24 часа трябва да е тук, че да може да отговори на всичко. Който иска, отива, плаща си и така...
    Е просто казвам, че би било хубаво. Иначе е ясно, че е почти невъзможно. Да не говорим, че е най-хубаво да те види козметик наистина не по интернет, но попринцип говоря.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от play23
    Няма да е зле, стига да е изпипана идеята- както например в бг мамма има регламент кога вещите лица отговарят на въпросите.
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Добре де, найвни сме.
    Еми,к'во се оплаквате тогава.
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Добре де, найвни сме.
    Добре де, никой ли не зацепва що е болднато?

Поне като се обиждаме, да го правим грамотно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от buuu
    ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ? за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак
    Значи за дължината на косъмчетата можеш да отидеш и с дължината,с която си си и сега,но можеш и да си ги подрежеш по-дългите с ножичка.Цените са около 6-7 лева.Обезкосмяването включва триъгълника отгоре,срамните устни,под тях,около тях и между дупето.Почистването издържа няколко седмици и трябва да отидеш отново когато прецениш,че косъмчетата ти са с такава дължина,че може да ги хване козматичката

Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Айде и аз да питам - сподели нещо за премахване на петна по лицето ...
    Преди време си правах маски с мая ,но като че ли не дочаках някакъв ефект ..?
    Маята има ефект,но минимален.За да изравниш тена на лицето си можеш да ходиш на солариум.Освен всичко това в козметичните салони правят процедури(с маски) за премахване на петна и изравняване на тена.Нормални цени.Но трябва да отидеш на поне 15-20 процедури
    И проблема няма да ти се реши с бабини рецепти,аз също имах такъв и го реших точно с процедурите при козметичка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ? за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак
    Значи за дължината на косъмчетата можеш да отидеш и с дължината,с която си си и сега,но можеш и да си ги подрежеш по-дългите с ножичка.Цените са около 6-7 лева.Обезкосмяването включва триъгълника отгоре,срамните устни,под тях,около тях и между дупето.Почистването издържа няколко седмици и трябва да отидеш отново когато прецениш,че косъмчетата ти са с такава дължина,че може да ги хване козматичката
    вече и аз съм се навила за козметичка, то сама си е някакъв ужас. :Д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Бръчици под очите в начален стадий-Как могат да се прикрият или заличат?
    хубав околоочен крем,които само ще ги поправи повърхностно,да се заличат напълно едва ли,трябват си процедури...
    Иначе прикриване,ако слагаш фдт,ще се насъбира между бръчиците.Затова по-добрия вариант според мен е основа за грим или някакъв крем и пудра отгоре

Цитирай Първоначално написано от darka1
    Искам да попитам дали можеш да ми помогнеш за обезкосмяването на краката ... чистя ги само с епилатор, но се получават много гадни черни точици ( косъмчетата, които все още не са израстнали ) ... със самобръсначката не става така, но пък после става като брада ... ужасно е ... с епилатора оредяват, но пък се получава този ужасен ефект ... целите ми крака са на черни точки ... можеш ли да ми препоръчаш нещо за да предодвратя това, че сега ще дойде лятото и няма да мога да си покажа краката

Ииии за парната баня ... колко често е добре да се прави и има ли по - добър вариант за премахване на черните точки в домашни условия ?

Мерси предварително

П.П Темата е супер
    Кола маска.
    Черни точки в домашни условия неможеш да премахнеш,особено ако са доста.Можеш да ги "изсветлиш"с лимонов сок.Трябва ти козметик за тази работа.А парните бани иначе можеш да си ги правиш на около месец,но пак ти казвам,трябва професионалист да ти ги изстиска,сама най-мн да си донесеш някоя инфекция

Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Аз искам да питам за черните точки, опитвала съм какво ли не и нищо не ми помага.. а имам много по носа и брадичката, ако може да ми предложиш нещо, което наистина да ми помогне.. Благодаря
    Козметик

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    добре искам да попитам как се казва болеста на кожата, която не иска да бъде обезкосмявана по какъвто и да е начин. значи историята е дълга работата е там че когато се махне косъм (независимо как с кола маска, пинцета, епилатор, бръсначка, машинка, депертоар) на кожата става рана и съответно косъма става подкожен. тоест искам да кажа че всичките ми поникнали косми са подкожни. чудя дали космите не са ми тънки и просто немогат да пробият епидермиса ли нямам представа. засега ги търкам яко с гъба, ексфолиант и така , но пък ми се разранява цялата кожа, абе става мазало... и така да дойдем на въпроса каква е тая болест и как се лекува... е**ти дългото обяснение
    Няма такава болест,по-скоро кожата ти е свръх чувствителна или имаш някаква алергия.Но за по-сигурно отиди на дерматолог,така от интернет не мога да ти кажа със сигурност какво е без да го видя

Голям фен
    Аз черните точки ги махнах от една парна баня ... притеснява ме това с краката ... тези косъмчета, които ми правят направо черни краката ... не знам как да ги махна просто ...

Все пак темата е полезна... krisito9212 ще помагаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си