- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
12 годишна козметичка, а ?![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
В тоя форум станаха май бая детективи... Все повече неща разкривате (форумни тайни)![]()
silviau66 няма проблем ... права си, че е тъпо да се питат едни и същи неща, но аз преди да питам четох какво беше писано, но не ми стана ясно и за това попитах отново ... аз не съм разбрала ... ти не си разбрала ... няма проблем - случва се ... не е нужно да се извинвваш![]()
а дали има някакъв начин да се премахнат белези от шарка,но тя е миналапреди 2-3 години?![]()
Първоначално написано от darka1
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Сега или "козметичката" повече няма да пише в темата, или ще каже, че това е регистрация на малката и сестра или там който и да е и пише от нея.![]()
Иначе би било супер да има такъв човек във форума.
Първоначално написано от viksit0y
![]()
вечн0 си на лентата..^^
Е как да има? Съзнаваш ли с каква задача трябва да се нагърби този човек? По 24 часа трябва да е тук, че да може да отговори на всичко. Който иска, отива, плаща си и така...Първоначално написано от BlackKeys
Леля ми е дерматолог и също така има фризьоро-козметичен салон.Прекарвам доста време там с нея и съм мога да кажа навътре в нещата.Аз също мога да ви дам някой и друг съвет,разбира се няма да е професионален,защото все още не съм квалифициран козметик,но съм и с такива амбицииАко искате питайте нещо,а аз ще видя на каквото мога да отговоря от предишните постове
![]()
Горещо ти препоръчвам Контратубекс.Лично на мен ми влиза в употреба 3 пъти-за шарка варицела,за 3 повърхностни и един дълбок белег на лицето и два белега на крака,като тези на крака започнах да ги мажа 2 години след инцидента.Първоначално написано от la_loba_mariana
Искате професионален съвет..Отивате при козметик,ИСТИНСКИ в ИСТИНСКИ салон..Не виждам какво толко лошо е направило детето,каза ви добри съвети..Колко найвни трябва да сте да вярвате на хора регистрирали се във форум,където трябва единствено да имаш имейл за да се регистрираш.Т'ва не е големия световен проблем.![]()
Добре де, найвни сме.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми,к'во се оплаквате тогава.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Е просто казвам, че би било хубаво. Иначе е ясно, че е почти невъзможно. Да не говорим, че е най-хубаво да те види козметик наистина не по интернет, но попринцип говоря.Първоначално написано от play23
Няма да е зле, стига да е изпипана идеята- както например в бг мамма има регламент кога вещите лица отговарят на въпросите.Първоначално написано от play23
Първоначално написано от Harum_Scarum
Добре де, никой ли не зацепва що е болднато?Първоначално написано от sunshine955
Поне като се обиждаме, да го правим грамотно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Значи за дължината на косъмчетата можеш да отидеш и с дължината,с която си си и сега,но можеш и да си ги подрежеш по-дългите с ножичка.Цените са около 6-7 лева.Обезкосмяването включва триъгълника отгоре,срамните устни,под тях,около тях и между дупето.Почистването издържа няколко седмици и трябва да отидеш отново когато прецениш,че косъмчетата ти са с такава дължина,че може да ги хване козматичкатаПървоначално написано от buuu
![]()
Маята има ефект,но минимален.За да изравниш тена на лицето си можеш да ходиш на солариум.Освен всичко това в козметичните салони правят процедури(с маски) за премахване на петна и изравняване на тена.Нормални цени.Но трябва да отидеш на поне 15-20 процедуриПървоначално написано от xHARDCANDYx
И проблема няма да ти се реши с бабини рецепти,аз също имах такъв и го реших точно с процедурите при козметичка
вече и аз съм се навила за козметичка, то сама си е някакъв ужас. :ДПървоначално написано от krisito9212
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
хубав околоочен крем,които само ще ги поправи повърхностно,да се заличат напълно едва ли,трябват си процедури...Първоначално написано от Shia
Иначе прикриване,ако слагаш фдт,ще се насъбира между бръчиците.Затова по-добрия вариант според мен е основа за грим или някакъв крем и пудра отгоре![]()
Кола маска.Първоначално написано от darka1
Черни точки в домашни условия неможеш да премахнеш,особено ако са доста.Можеш да ги "изсветлиш"с лимонов сок.Трябва ти козметик за тази работа.А парните бани иначе можеш да си ги правиш на около месец,но пак ти казвам,трябва професионалист да ти ги изстиска,сама най-мн да си донесеш някоя инфекция![]()
Няма такава болест,по-скоро кожата ти е свръх чувствителна или имаш някаква алергия.Но за по-сигурно отиди на дерматолог,така от интернет не мога да ти кажа със сигурност какво е без да го видяПървоначално написано от mimsssssss
![]()
Аз черните точки ги махнах от една парна баня... притеснява ме това с краката ... тези косъмчета, които ми правят направо черни краката
... не знам как да ги махна просто ...
![]()
Все пак темата е полезна... krisito9212 ще помагаш![]()