значи нямам нужда от очила с диоптър, трябват ми очила за четене /предимно на компютър/ защото доста време уча от лаптопа и ме заболяват очите, съответно и главата и става зле...
Колко струват едни такива очила? Някой ползва ли такива, и ако да то помагат ли?
то густо, то пусто
върви на очен там ще преценят точно за какви очила си ,но мисля би трябвало да излязат около 70 лв в смисъл зависи от рамката
Hostis Honori Invidia
и щом са ти само за вкъщи и компютъра предимно, не е лошо стъклата да са антирефлекс
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Аз съм ползвала и не стана по-добре... Даже напротив - ужасно ми пречиха!!! За цена бяха към 100-120 лева, но не ти препоръчвам!
Ми явно очилата ти са били супер зле. Как може да не му препоръчваш очила о.ОПървоначално написано от mayaaa
Дай да си го болят очите и главата ..
Към автора - отиди на очен, колкото до цените - зависи от рамките повече, стъклата не са толкова скъпи.
ем те не са ми само за у нас.. примерно и на лекции мисля да ходя с тях, защото от всякакво четене ме заболява главата а аз както уча източна филология трябва да гледам едни символи и.. то има ли такъв вариант за компа и за четене ? без диоптър..
то густо, то пусто
има да
Hostis Honori Invidia
е супер, тия дни ще мина да се консултирам и евентуално ще си купя. Благодаря на всички![]()
то густо, то пусто