.
Отговор в тема
Страница 12 от 23 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 575
    ами значии и аз имам проблем с пъпкитее имам доста ии когато ми се появи някоя по голяма я стискам.Кожата ми ее мазничкаа ии койата около носа ми се бели немога да си обясня защо и така непрекъснато използвам фон дйо тенн слагаам си крем нивеа след катоо си махна грима а и също използваам гарнирт пюр 3 в 1 ии значии как да имам чистоо лице без пупки?мечта ми еее да не използвам никаквии продукти заа лице като пудри и тем подобнии акоо можеш да ми кажеш как да го постигнаа наистина ще ти бъда много благодарна

Искам да ви питам - искам лунички..кааак?!

Цитирай Първоначално написано от lusytooo
    ами значии и аз имам проблем с пъпкитее имам доста ии когато ми се появи някоя по голяма я стискам.Кожата ми ее мазничкаа ии койата около носа ми се бели немога да си обясня защо и така непрекъснато използвам фон дйо тенн слагаам си крем нивеа след катоо си махна грима а и също използваам гарнирт пюр 3 в 1 ии значии как да имам чистоо лице без пупки?мечта ми еее да не използвам никаквии продукти заа лице като пудри и тем подобнии акоо можеш да ми кажеш как да го постигнаа наистина ще ти бъда много благодарна
    като за начло порови наза в темата и виж кои продукти з аподходящи за кожата ти.Беленето по нос е или от сирт(ако салагаш),ако не от гарниера

Здравейте.
    Искам да попитам за гела за маникюр. Откъде може да се купи и на каква цена?
    Може ли да се направи в домашни условия при наличието на лампа с ултравиолетова светлина?
    Благодаря предварително.

Цитирай Първоначално написано от s0s3xy
    Здравейте.
    Искам да попитам за гела за маникюр. Откъде може да се купи и на каква цена?
    Може ли да се направи в домашни условия при наличието на лампа с ултравиолетова светлина?
    Благодаря предварително.
    не,не може,освен ако не изкараш курсове за маникюрист

От скоро минах изцяло на кола маска при обезкосмяването на интимните части в домашни условия. Но проблемът ми е, че се появяват подкожни косми, червени пъпчици които разранявам и ме дразнят. можеш ли да ми препоръчаш как да избегна появата на подкожните косми или някоя добра кола маска?

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    От скоро минах изцяло на кола маска при обезкосмяването на интимните части в домашни условия. Но проблемът ми е, че се появяват подкожни косми, червени пъпчици които разранявам и ме дразнят. можеш ли да ми препоръчаш как да избегна появата на подкожните косми или някоя добра кола маска?
    защо е започнеш д аходиш на козметик,има си специални методи за чистене и при неспазването им се образуват пъпки,дори и разнички.А колкото до методите,трябва да изкараш курс за козметик,

Ако,може да попитам- забелязах няколко черни точки,който 100% ще се превърнат в пъпки и ако си купя от тия въпросни лентички,ще се махнат ли или само ще ги раздразня ?
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Ако,може да попитам- забелязах няколко черни точки,който 100% ще се превърнат в пъпки и ако си купя от тия въпросни лентички,ще се махнат ли или само ще ги раздразня ?
    Ако са повърхностни ще се махнат,ако не няма.По-добре-козметик

Аз имам един въпрос за ноктопластиката.Като професионалист според теб кой вариант е по-добър-ноктопластика с удълцители или на цялата плочна на нокътя?И ако може да кажеш няколко думи за тази с удължителите.Мерси предварително..

помощ

разкажи за колата маска.
    аз съм ммечтата ти.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Здравей.. Исках да попитам за белези, как мога да ги махна? Нямам пъпки, но от пубертета имам останал някои белег и ползвам фдт за да ги прикривам.. Тъй като искам да прекратя използването му, искам да махна белезите.. Благодаря предварително..

Цитирай Първоначално написано от TEARS
    Аз имам един въпрос за ноктопластиката.Като професионалист според теб кой вариант е по-добър-ноктопластика с удълцители или на цялата плочна на нокътя?И ако може да кажеш няколко думи за тази с удължителите.Мерси предварително..
    Значи първо аз не съм професионалист.Момичето,ко ето написа темата се оказа 12 годишно.Аз имам малко повече опит и затов помагам с каквото мога
    За ноктопластиката,аз лично ще те посъветвам да си сложиш гел акрил.Ноктопластиката е нещо като изкувстен нокът върху твоя и како можеш да се досетиш не е много безвредно.А с гела освен,че ноктите добиват по-естетически вид,се защитават,не се чупят,лака издържа доста време.С гела също могат да се удължат ноктите,нарича се изграждане.Ако твоите нокти са къси и искаш дълги,направи си изграждане,ако не сложи си гел и си изчакай да ти пораснат твоите,което ще стане бързо и лесно,защото са защитени и няма да се чупят

Re: помощ

Цитирай Първоначално написано от opana
    разкажи за колата маска.
    бъди по-точна

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Здравей.. Исках да попитам за белези, как мога да ги махна? Нямам пъпки, но от пубертета имам останал някои белег и ползвам фдт за да ги прикривам.. Тъй като искам да прекратя използването му, искам да махна белезите.. Благодаря предварително..
    пробвай с цинкова паста като за начало,ао не помогне пак пиши.Но да знаеш,че рябва постоянство

Повече от фен
    krisito9212, посъветвай ме за някаква ефикасна кола маска която да си купя момче съм и искам за краката, щото епилатора ми ги накъсва мс предварително

Супер фен Аватара на galu6a
    ти пари вече трябва да искаш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от vow
    krisito9212, посъветвай ме за някаква ефикасна кола маска която да си купя момче съм и искам за краката, щото епилатора ми ги накъсва мс предварително
    еми аз съм най-доволна от тази на jankar,пробвай я

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    еми аз съм най-доволна от тази на jankar,пробвай я
    от течната нали

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    кой

искам да попитам - пречи ли когато се епилираме да отскубваме косъмчета от бемки?
    и верно ли е че колкото повече отскубваме дадени косми те стават по редки и изчезват малко по-малко или изтъняват

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    кой
    krisito9212
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Да попитам и аз ако може .. имам подкожни пъпчици какво да правя :( те са само 2,3 и са савсем мънички почти не се забелязват , но ме дразнят.

Цитирай Първоначално написано от lljio
    искам да попитам - пречи ли когато се епилираме да отскубваме косъмчета от бемки?
    и верно ли е че колкото повече отскубваме дадени косми те стават по редки и изчезват малко по-малко или изтъняват
    Ако са големи бенки,не е хунаво,но ако е мъничка бенка-не.
    А това за космите е вярно за кола маска и епилатор,обаче няма да стане за 1 месец

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Ооо суперр.. Тази темичка ще я навестявам често...
    Искам да попитам за някаква домашна маска за лице..
    Кожата ми е предразположена към акне и е мазна.. Та нещо, коетода намали омазняването или някакъв по разпространен продукт.. Понеже съм от малък град и ... И/или нещо за коса, която също се омазнява бързо..

И как да премахвам в домашни условия черните точки. ??
    Същия въпрос, но искам само да уточня ,че съм от София.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си