Цитирай Първоначално написано от krisito9212
Цитирай Първоначално написано от adi95
Цитирай Първоначално написано от daru6a1
Благодаря за отговора относно веждите , но имам още един въпрос относно тях и един от различен род.

Значи за веждите .. - Колко време трябва да ги оставя да си растат за да станат за скубане , за да се получат с чупка ..

И другия .. Значи имам проблем с кожата на главата . Първо си мислих, че ми се бели кожата на главата , но не е нормално вече 1 година и половина да се бели .. От какво може да се е получило и как да действам , какво да си купя или направя в домашни условия Не желая да ходя на кожен или изобщо на лекар .. Ако е възможно някаква маска - независимо домашна или купена , нещо което да ми помогне !? Не е пърхут , понеже съм имала и знам какво е , това е по-различно .. [-o< Просто е твърде неприятно , пуснала съм си маникюри , а като се почеша по главата и ми остава под ноктите .. Помощ !!
И аз имам същия проблем като теб и за това питах Криси, а ето и отг.:"А за това по главата,вземи си низорал,но по-добре първо отиди на дерматолог,може и да е нещо по-сериозно"....понеже съм в Германия не съм го пробвала, защото не знам дали го има, а и как да питам...та ако го пробваш (дано ти помогне) може ли да пишеш за резултата? Късмет
Низорал също помага,но той е за пърхут,ранички и т.н.Ако ми говориш за същото,което си мисля е опасно и трябва лекарска помощ.
Ами аз питах фризьорката ми ,дали знае от какво ми се получава това на главата,и тя каза че е суха кожа.Каза да си правя маска на скалпа на 1-2 семд. докато ми се оправи...